Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoveParadeOna

proszę doradzcie co to oznacza.???

Polecane posty

Gość LoveParadeOna

Ktoś z kim byłam ktoś kogo kocham i być może on mnie też napisal mi tak Ty swoimi łzami kruszysz diament" co to znaczy?

to znaczy, że jego członek zatęsknił a tobą :)

Gość LoveParadeOna
poradzilam sie na zyciu erotycznym i tam mądre rady dostalam chociaz myslalam ze tam będa tylko o seksie a tutaj widze sami kretyni typu ike siedzą masakra

swoją drogą :> to ty jesteś z tych pasywnych?:P

widze sami kretyni typu ike siedzą masakra żądam dopisania zawsze szczerego :P

Gość LoveParadeOna
meżczyzna którego kocham i bylismy razem ale nas przeszkody podzielily napisal mi tak i pytam co to oznacza ale widze rady nie dostane

żądam dopisania zawsze szczerego podanie i 3 zdjecia wysłać temu tęskniącemu? no ale ja nie wiem co na to autorka

dostałaś odpowiedź a jak chcesz taką , która będzie ci pasowała to zredaguj może ktoś się pod tym podpisze

hmmm w takim razie to chyba oznacza ze masz problemy zdrowotne, jakas choroba popromienna, ołów w organizmie czy cos... wiesz łzy tak samo jak pot, mocz itd usuwają z organizmu toksyny a skoro Twoje lzy krusza diament to wiesz... masakra troche

a jakie to ma znaczenie? przeciez on za toba teskni a to mu nie wyślę, łajzie jednej no!

"Ty swoimi łzami kruszysz diament" to znaczy, że jest smęcidupą, który lubi pisać takie, ckliwe teksty, żeby pomęczyć trochę byłe laski

a tak powaznie to ciezko stwierdzic co autor mial na mysli, pewnie zamowil sobie usługę "codziennie nowy cytat" u swojego operatora sieci komorkowej

to znaczy, że jest smęcidupą, który lubi pisać takie, ckliwe teksty, żeby pomęczyć trochę byłe laski widzisz autorko było brać moją odpowiedź.... nie chciałaś to masz inną "lepszą"

wyslij mu falszywy diament czekaj wydłubię z pierścionka zaręczynowego :P

"nie chciałaś to masz inną "lepszą"" bo co to za wysyłanie jakichś marnych niby romantycznych, niby sentymentalnych pierdoletów do laski, z którą się ileś tam nie jest... to tak jakbym zaczął wysyłać teraz do swoich byłych smsy w stylu "perły Twoich myśli przenikają czas i przestrzeń"... co to ma niby znaczyć? wg mnie to się faciowi po pijaku wzięło na jakieś wspominki i tyle

czekaj wydłubię z pierścionka zaręczynowego tez dziurawy? też? nie a ty w swoim wymień na cały:)