Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek-25

nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

Gość Ja kiedy mialem 15-16
DObra ja spadam bo jakosc te rozmowy nie poprawily mi humoru. Po prostu zawsze bede sam. Mam tylko nadzieje, ze kiedys sie za wszelka cene zemszcze na wszystkich, ktorzy chcieli mi zniszczyc zycie. A dla was wszystkiego dobrego.

A wnecie to tez probowalem. Po wyslaniu zdjecia kontak t sie urywal.

"Po prostu zawsze bede sam." Pogodzony z losem. I słusznie.

Mam nadzieje, że sie zemscisz. Powodzenia! Dzieki, postaram sie to zrobic wszystkimi silami i bez wzgledu na to co mnie za to spotka, bo w pieklo i tak nie wierze. :)

Pogodzony z losem. I słusznie. Z losem samotnika tak, ale nie z losem przegranca dlatego wlasnie moim najwiekszym marzeniem jest zemsta. :)

Gość mam super hasło
do DO REGRES a wiesz co to pasztet? to takie mielone w puszce, podobno jest w tym mięso a wiesz co to pokemon? to takie stworki z bajki dla dzieci a wiesz co to kaszalot? rekin czy inna ryba nie rozumiem po co się odzywasz

Gość nigdy nie bede mial baby
chuj z babami wypierdolic je wszysdtkie w kosmos i po sprawie pomysl racjonalnie autorze - po co sie uzerac z pijawką ktora wysysa z ciebie cala energie i pieniadze +ma jeszcze jakies chore wymagania typu wzrost czy miesnie bo babie facet jest potrzebny tylko zeby go doic z kasy i sie przy nim lanoswac to ja juz wole isc na dziwki raz na jakis czas i sie wyzyc a na codzien miec swiety spokoj

Masz racje, ja nie jestem mafia ;P chce po prostu zeby CI, ktorzy mi dokuczyli kiedys zeby poczucli sie zle. Nawet nie potrafie opisac jak to uczcie we mnie rosnie.

Gość mam super hasło
Ja kiedy mialem 15-16 jesteś totalnym przegrańcem zamiast myśleć o przyszłości myśli o zemście ojeju jeju jaki biedny chłopaczek, tylko ty miałeś ciężko w szkole takich szkolnych popychadłem jest całe mnóstwo nie wszyscy bredzą o zemście i miauczą że im źle

Gość pogarda precz
Tomku a moze Ty jestes zabardzo dojrzaly emocjonalnie do swojego wieku?? Lecisz ukladem myslenia pawazniej niz nie jeden Twoj rowiesnik. I tu chyba problem. Odstraszasz moze inteligencja??

Mi wcale nie jest zle. Jestem samotny, prace mam studiuje chcialbym po prostu sie zemscic. I tyle. Nie mowie o zemscie o ktorej w y oewnei myslicie sam nie wiem jaka to mialaby byc zemsta hehe ;P po prostu chcialbym teby chociaz przez chwile poczulo sie zle pare osob.

Gość autorze nic nie straciles
na twoim miejscu bym sie cieszyl ze nic z tym temacie i sobie nie skrzywiles psychy przez jakas opetana babe :O🖐️

"Czyli trzeba byc idiota, zeby miec powodzenie? Ciekawe." Głupi ma szczęście. Czasami.

Prawda jest tak, że ci wszyscy, którzy tu pisza, ze nigdy nie mieli dziewczyny, mają problem z pewnością siebie, luzem, z bajerem w stosunku do dziewczyn. I tyle. No masz race to dla nas jest oczywiste.

dobra naprawde msze spadac. Trzymajcie sie.

Gość MariaClara
Nie rozumiem,dlaczego piszecie,ze 25lat to za pozno na poszukiwanie dziewczyny. Znam wielu facetow,ktorzy mysla racjonalnie i w wieku 20-24 lat poswiecaja swoja energie na zdobycie wyksztalcenia. O dziewczynie beda myslec po studiach i w sumie wcale im sie nie dziwie. Poza tym nie ma co desperacko poszukiwac milosci,bo najczesciej nic z tego nie wychodzi. To musi byc jakies zaskoczenie-przeznaczenie. A desperata i desperatke mozna wyczuc na odleglosc.

Gość tomek-25
pogardaprecz: czy problem jest z nadmierną inteligencją? Nie sądzę. Ogólnie jestem uważany za osobę inteligentną, ale nie jest to chyba jakiś problem. Problem tkwi chyba bardziej w opisywanym tu braku luzu i bajeru

tomek-25 --> Jak nie masz bajeru to nie licz na cuda.

Gość ja Ci tak radzę
Ja kiedy mialem 15-16 myslisz ze ci ktorzy Tobie w jakiś sposób bezpośredni albo pośredni sprawili kiedyś przykrość są bezgranicznie szczęśliwi i maja życie usłane różami? to się mylisz. naiwnie myślisz. Jestem prawie pewna ze wśród tego grona znalazłaby sie przynajmniej jedna osoba z którą nie chciałbyś sie zamienić... wiesz niektórzy ludzie przeżywają własne dramaty ( czy to rodzinne, czy zdrowotne czy jeszcze inne) nie uzewnętrzniając tego. To ze ktoś wydaje sie być szczęśliwy i miec beztroskie życie nie znaczy ze tak jest. Często tacy ludzie wracają do domu z imprezy czy z uczelni ( gdzie są uważani za zabawnych i są w centrum uwagi) i wsród czterech ścian i placzą, tną się albo nie wiem co jeszcze bo ich życie jest do dupy, płytkie. POZORY MYLA- zebys przez Twoja chęć zemsty nie pogorszył sprawy i nie sprawił ze ktoś poczuje sie jak totalne gówno albo co gorsza sobie czegoś nie zrobił. Skup swoja uwage i działania na sobie, żeby Tobie było lepiej a nie innym gorzej:)

Gość ja Ci tak radzę
Hehe ja trafiłam na takiego co miał niezła bajerę. Ja jak to na naiwna przystało dałam się na nia złapać. Po czasie sie okazuje że tej bajery nie włącza tylko wobec mnie ale używa jej permanentnie w kontaktach z płcią przeciwną, przez co juz razem nie jesteśmy. Teraz pewnie bajeruje inną:D

Gość Wng1111111
Niestety porządni faceci mają problemy z dziewczynami. Zazwyczaj mili, wrażliwi mężczyźni mają zaniżoną samoocenę, co uniemożliwia zdobycie dziewczyny. Wmawiają sobie, że u panny X są bez szans. Widzą swoje wady, a nie dostrzegają zalet. W tym czasie "źli" faceci poznają kobiety, które równie dobrze mogłyby być ich dziewczynami. Niestety przez liczne kompleksy, brak wiary siebie nie podejmują działania, a nawet jeśli to nie potrafią być sobą. Liczne porażki, często na skutek tzw przegranego meczu w szatni powodują frustrację. Ta z kolei wywołuje desperację, która kobiety odpycha. W takim przypadku trzeba wiele nad sobą pracować. Ostatnio jednak wpadłem na genialny pomysł, który umożliwia poznanie dziewczyny. To nie żadna manipulacja, lecz po prostu wiedza jak sprzedać siebie. Wiedza, która jest w stanie zwiększyć pewność siebie. nigdyniemialemdziewczyny.blogspot.com heh :)

Gość IMO12335
Odkopał temat sprzed trzech lat, aby zareklamować swój gówniany blog - to jest właśnie przykład desperacji opisywany...przez niego samego. :classic_cool:

"Zazwyczaj mili, wrażliwi mężczyźni mają zaniżoną samoocenę, co uniemożliwia zdobycie dziewczyny. Wmawiają sobie, że u panny X są bez szans. Widzą swoje wady, a nie dostrzegają zalet." Zazwyczaj mili, wrażliwi... ble ble ble... to cioty! Zwykłe cioty które kończą jako "przyjaciele" podczas gdy ich "przyjaciółki" ostro rżną się z tymi złymi.

Gość hzaxgsacj
Tak zwani mili, wrażliwi faceci z przyczyn religijnych nie gwałcą swoich dziewczyn tak jak to robią pozostali!!!!!

Gość barteczek12345
Ja mam 23 lata skończone w sierpniu, ja się nie podobna kobieta mam straszne zmarszczki na twarzy i blizne. Chciałbym mieć kogoś ale to wszystko jest za trudne ludzie oceniają mnie nic o mnie nie wiedząc. Chciałbym się z kimś spotykać, boję się ze zostaną Starym dziadem masterbujacym się przy jakimś p***osie.

Gość gość
Mam 22 lata i również nigdy nie miałem dziewczyny, a rodzina zaczyna powoli się ze mnie śmiać, że jak tak dalej pójdzie to zostanę starym kawalerem. Sam już nie wiem co ze mną jest nie tak. Powoli przekonuje się do metod Marii Bucardi http://mariabucardi.pl/ i zastanawiam się, czy nie kupić od niej jednego z jej rytuałów miłosnych, według wielu ludzi to bardzo pomaga.