Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamanadusi :):)

do mam ktore maja osmiomiesieczne dzieci

Polecane posty

moja corka czesto budzi sie w nocy a nawet wstaje do jedzienia,nie powinna spac juz cala noc,jak u was jest?

Gość picunia mysunia
To zależy jakie dziecko. Moja akurat przy piersi budziła się tylko 2 razy w nocy i ogólnie chodziła jak w zegarku. Jak skończyła 4 miesiące to odrzyciła pierś i przeszłam na butlę. No i teraz przy butli idzie spać około 21-22 i śpi całą noc do 7-8 rano. Bywa, że niekiedy budzi się raz w nocy na butlę ;) Ale to wszystko zależy od dziecka;)

Gość picunia mysunia
Dodam, że moja ma 5 miesięcy ;)

moja idzie spac tak ok 21 to daje jej przed ta godz

Gość moja ma 10 m-cy
i od trzeciego miesiac odkad pije butle przesypia cale noce, ale syn przesypial cale noce dopiero od 6 m-ca mimo ze butle trabil prawie od poczatku

jeżeli dajesz jej przed snem jedzenie to jedyne co możesz zrobić to cierpliwie czekać. Jeżeli zjada wszystko to może spróbuj zwiększyć dawkę, ew nie zje i zostanie.

krakowianka co ty wygadujesz? Ty tez chodzisz spac odrazu po kolacji? wedlug wielu lekarzy ostatni posilek takiego dziecka nie powinien byc pozniej niz o 20:30

według wielu lekarzy mój synek powinien mieć porażenie mózgowe ( tak zdiagnozowali) więc kogo lepiej słuchać? Twoje dziecko to rób jak chcesz!

Gość moja ma 9,5mc
i dalej je 2 razy w nocy (mleko modyfikowane)- lekarka powiedziała ze skoro jest głodna to zeby jej dawac

Gość picunia mysunia
Moja jak idzie spać i jest pora karmienia to daję butlę i zasypia ładnie. Więc niech nikt nie pisze, że tuż po karmieniu dziecko spać nie może iść:o Jakoś moja nie ma problemów z brzuszkiem itp. :o Zje i od razu zasypia.