Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majętny i zadowolony

śmiać mi się chce z biedoty kasjerek

Polecane posty

Gość matka dobrze gadasz
:classic_cool:

Gość ty matka z dzieckiem
Większosc ludzi pracuje dlatego,ze musi ,niewielu stac na zycie bez pracy.Niewazne czy kasjerka czy lekarz

:D Moja siostra pracuje na kasie i zarabia 300 zł więcej niż ja na państwowej posadce po studiach :D I dodam, że jest to bliżej 2000 niż 1000 ;)

Gość do majętny i zadowolony i do d
Zrobię loda majętnemu 👄

Gość wkurwiają się biedni i tyle w
temacie

Gość król sobotnich parkietów
chcecie sie wypowiadać a choooja wiecie dobrze zarabiają i maja lepsze warunki jak przedtem i bony też mają a wy co dostajecie od pracodawcy ? pewnie choooja ?

Gość król sobotnich parkietów
a myślisz że w dużych marketach to kierownicy po średnim są ? otrząśnij się są lepiej wykształceni niż nie jeden z was a wy gdzie zaczynaliście karierę pewnie jako prezesi ? jesteście, prostaki i kreatury

12:55 [zgłoś do usunięcia] majętny i zadowolony lubię wyrzucać na tasme swoj organ i masturbowac sie patrzac na logo biedronki swietny podszyw:D:D:D

Gość MOPSOwy facet:D
a ja nie robie nic, biore z opieki i wychodze na to samo gdybym mial w ogole pracowac:P

Gość MOPSOwy facet:D
i mam wyjebane na to co sadzicie o mnie...prostaczki jebane:P ten kto najwiecej szczeka o pieniadzach ten najbardziej gowna wart i bez wyksztalcenia. pewnie starzy mieli swoja firmie i mial wszystko pod nosem podane na tacy. Tacy to sa zazwyczaj de besciacy z bozej laski hahaha

Do matka z dzieckiem na reku A kto by cie wtedy obslugiwal glupia dziwo gdyby wszyscy konczyli studia i pracowali w biurach,wez sie pierdolnij w czolo zanim cos tak glupiego napiszez.ja tez pracowalam jako kasjerka choc mam srednie wyksztalcenie w niczym mi to nie przeszkadzalo bo nie mierze ludzi w/g wyksztalcenia bo to ma sie nijak do rzeczywistosci,wlasnie widac po tobie jaka jestes pusta i z brakiem wewnetrznego bogactwa,to ty jestes biedna,a wiesz czemu?,bo jestes glupia,a czemu glupia,bo pusta.

Gość z głupotą nie wygrasz.
Dokładnie, jak można tak pisac, gdyby nie kasjerki, śmieciarze i inni to byście sobie do dupy nie trafili i utonęli w gównie, ignorancji i imbecyle, aż żal. Kiedyś nie miałam pieniądzy, dzis mam ich dużo, jutro znowu mogę ich nie miec, w kazdej jednak sytuacji nie czułam się ani gorsza ani lepsza. Nie chciałabym pracować w kasie i żal mi dziewczyn, ale każdy ma jakąś rolę w zyciu i czesto sie one odmieniaja.

Gość z głupotą nie wygrasz.
a ty matko z koziej dupy, musisz mieć przesrane, weź się biedaczko za siebie, bo zawsze jest nadzieja :)

Gość hahahahahahaha :D
ej ty majetny i...popier..ny to w dyskontach kupujesz cokolwiek? :D tym sposobem tak się wzbogaciłes? parzcie ludziska nowy sposób na oszczędzanie znalazł :D a wy latata po jakiś drogich butikach:D bierzcie przykład ;D

to byla praca przejsciowa,zeby nie byc darmozjadem,a od kilku lat pracuje w Zusie,i dopowiem ci ze firma ktora sprzata zus zatrudniala dziewczyne z wyzszym wyksztalceniem jak rowniez ksiegowa z doswiadczeniem,wiec glupia DZIWO widzisz ze zycie to nie jest bajka,a ten kto chce pracowac uczciwie to bedzie pracowal niewazne gdzie i z jakim wyksztalceniem. Jestes uboga dziewucha o pustym wnetrzu co swiadczy ze to ty jestes uboga a nawet wiecej bo glupia do granic mozliwosci,lepiej idz sobie na spacer i nie kompromituj sie twoim pozal sie boze,,wyksztalceniem''.

Gość frajerki jesteście
za takie "pieniądze" pracować w markecie albo sprzątać? I to będac po studiach ? to już chyba lepiej wyjechać z tego kraju, albo dawać d... za prawdziwe pieniądze Większość z was ma chore podejście do rzeczywistości. Zobaczcie np. co zrobili Grecy. Są o wiele bogatsi od nas, a gdy państwo chciało im troszeczkę zabrac to wyszli na ulice i zrobili rozróby. A Polaczki potulnie zap...lają za głodowe pensje i jeszcze pieprzą dyrdymały w stylu zadna praca nie hańbi. Wstyd!

nie mozna mowic ze osoby pracujace na kasie sa nie wyksztalcone..w polsce pracy nie ma taki mamy rzad..ilu studentow zarabia w ten sposob bo nie moze znalezc innej pracy...gdyby sie kazdemu zapytac to co drugi na kasie to wlasnie student..a ile osob w urzedach pracuje majac wyksztalcenie srednie?? tez co drugi i jaka tu sprawiedliwość?? po prostu nasze panstwo jest do doopy..i jak slysze wypowiedz pani minister pracy ze polska wyszlasucha stopa z kryzysu to mnie krew zalewa...chociaz gdybym ja miala jej pensje to tez bym poowiedziala ze kryzys nas nie dosiegnal...

Gość takie kafe ścirewa jak tu np
eric cartman,ktory codziennie zaklada puste tematy glosu nie maja:D tak samo jak kasy. matka --- tak trzymaj:D

Gość no tak czarni bezrobotni
sie tu wypowiadali i biedota z kafeterii jedynie autor ,matka i pare pomaranczy ma pieniadze. chuj wam w dupala kafe smieci i przegrancy :)

Gość uuuaahhhhhaa
a my o takich co przy kasie pokazuja wypchany portfel mowimy ze przyszedl sie dowartosciowac po wyplacie. zal takich ludzi.

Gość Piczekson Orange
podbijam !