Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majętny i zadowolony

śmiać mi się chce z biedoty kasjerek

Polecane posty

kiedy jestem przy kasie w markecie specjalnie wyciągam swój gruby od banknotów portfel i widze zadzrosne spojrzenia kasjerek pracujący za prawie darmo w dyskontach spożywczych typu ,lidl biedronka ,tesco. Jak mozna upodlić się i pracować za niecały tysiąc złotych miesięcznie

Gość norma przeciez
az taki malutki?

oczywiście te banknoty są tylko imitacjami, jakbym był naprawdę bogaty to nie musiłbym kupować w dyskontach, ale i tak lubię te ich spojrzenia

Gość kurka z lasu
nie karmić trola:D

nie podszywaj się

wredny jestes xD i teraz przez Ciebie czesto czekamy w dlugich kolejkach , ktore sie wleka bo kasjerki tez musza sie "powyzywac" heh

upodlic sie to nie pracowac nigdzie i z MOPS-u pobierac kase za fri kazdy zarabia tyle ile pracodawca da ,jesli nie to do pup spowrotem

ludzie zarabiają tam mniej niż ja wydaje na jednodniowych zakupach

jestem tak bogaty, że wszyscy do mnie lgną. nawet muchy :)

Gość urszula kochanowska
w portfelu to się nosi karty kredytowe,a nie pliki banknotów :O

ten topik nawet jak na prowokacje jest jebnięty tak jak sam autor, że wymyśla takie bzdety 🖐️

lubię wyrzucać na tasme swoj organ i masturbowac sie patrzac na logo biedronki

to ciekawe matole gdzie bys chodzil na zakupy jaby nie bylo kasjerek w sklepie.praca jak kazda inna lepsza taka niz zadna:/ burak

"lubię wyrzucać na tasme swoj organ i masturbowac sie patrzac na logo biedronki" heheheheh nie no chyba zaraz sie posikam ze smiechu...heheheheheh świetne;):):) a tak ogólnie to wal się autorze topiku, jak bys taki bogaty był to bys zakupów w lidlu nie robił i miał przy sobie karty kredytowe a nie kase..puknij sie w czółko albo w co tak innego wolisz:):)

Gość ala mała
jesteś pojebaaany w takich sklepach zarabiają po 2 tyś. +bony i inne dodatki a ty chuuuja wiesz i się wypowiadasz widać kasy masz niewiele skoro w byle biedrone żarcie kupujesz

Gość WIOLONCZELLA,A CAPPELLA
PEWNIE MASZ TYLE KASY,BO ZAREJESTROWAŁEŚ SIĘ W PROGRAMIE O KTÓRYM W KILKU SŁOWACH PONIŻEJ!:) Kliknij w poniższy link, ZAREJESTRUJ SIĘ I ZARABIAJ ! NIECH CI PŁACĄ ZA TO ,CO NA CODZIEŃ ROBISZ ZA DARMO ! ;) Będzie Ci się tylko wyświetlać małe okienko z reklamami,które zupełnie w niczym nie przeszkadza.W reklamy nie musisz w ogóle klikać.Przez cały czas nabijają Ci się punkty wymienne na gotówkę- np. ,gdy pracujesz na komputerze,gdy przeglądasz zdjęcia na Naszej Klasie,gdy grasz w ulubione gry! Więc od dziś za przebywanie na komputerze będziesz miał/a za to płacone!:) Zachęcam Wszystkich do rejestracji,bo to po prostu się bardzo opłaca!!! Oto link do polskiego surfbaru: http://www.surfbar.pl/ref=2248

Gość bele de jour
uwazaj bo fortuna kolem sie toczy. Moze nie dzis, moze nie jutro ale kiedys to ty mozesz byc taka kasjerka

Gość ala mała
widzą byle buca to co się dziwisz ta niejedna kasjerka ma więcej kultury i godności niż ty i uważaj bo mogą ci nasrać jeszcze do jakiegoś dżemu jak się odwrócisz żeby kasę schować :D :D

Gość ala mała
pewnie za mało, żeby taka kobieta cię chciała no chyba, że opluć, osrać i oszczać

Gość do majętny i zadowolony
Narobiły bachorów i muszą teraz na nie zapierdalać. Jak widzę ja te kobity ciągną wózki z ciężkim towarem, to niedobrze mi się robi. Gdybyś widział ich zawistny wzrok, szczególnie tych młodszych,które muszą tam harować.

Gość Majętny ma rację, a wy mu
zazdrościcie biedaki

Gość xYennyx
Muchy lecą do ciebie bo sie nie myjesz :) a praca w biedronce to nie wstyd . Ja nie mam pracy a chciałabym pracować nawet w biedronce . Teraz ciezko o prace bardzo ciezko i nawet biedronki sa oblegane chetnymi do pracy .