Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko takie sie licza

Moja przyszła zona musi być dziewicą !

Polecane posty

Lub ewentualnie mięc najwyzej jednego,dwoch partnerów (ale to szczegolne przyadpki) kazda inna to dla mnie puszczalska..sory -

Gość ja Ci tak radzę
a ile Ty miałeś partnerek jeśli można spytać?:P

Gość gucia 1234567
no pewnie trudno będzie znaleźć :D

Gość to po rosyjsku
no, przynajmniej wiesz czego chcesz, teraz tylko wystarczy zrobić sobie transparent z napisem "KOORWY NA MADAGASKAR" i iść na randkę lepiej odrazu ustalać swoje oczekiwania

Gość kijhhg
Dla mnie jest oczywiste, że skoro oczekujesz czystości od dziewczyny to sam jesteś prawiczkiem, bo jak nie to jesteś ....

25 lat - dwie , i to był świadomy wybor - nie jestem ''brzydalem'' :) moze sie nie znajda,ale licze na cud :D

biedny chlopak:) pewnie zostanie sam trwajac w swoich stereotypowych postanowieniach ale ma do nich prawo:)

Gość ANKA CO NIE CHCIAŁA AMANTA
znajdziesz:) ja np.taka jestem i jest wiecej takich dziewczyn:P

Gość ja Ci tak radzę
hmm szansę na poznanie dziewicy masz i mówię to z pełną świadomością i znajomością tematu że się tak wyrażę:P Ale trochę dziwne podejście że tylko w skrajnych przypadkach dziewczyna może mieć 2 partnerów za sobą podczas gdy Ty sam miałeś dwie partnerki. Jakbyś się czuł gdyby dziewczyna którą byłbyś zainteresowany od tego uzależniała Wasze wspólnie byc albo nie być?:P

Gość jest tu ktos takie
Wiem ,że w polsce pojawia sie moda na dziewictwo :) tylko ja jakoś trafić na taką nie umiem :classic_cool:

Gość ja Ci tak radzę
moda? :/czego to ludzie nie wymyślą

Gość do autoraaaaaa
aha czyli jak facet wypytuje sie dziewczyny z ktora jest czy jest dziewica to bierze ja na powaznie???????????

a ty pewnie prawiczkiem jestes z porcelany?? kazdy facet tak mowi, a sam chcialby si ebawic i pozaliczac dziewczyny. jak dziewczyna miala kogos juz i jej nie wyszlo to zaraz puszczalska? wiec facet jak mial co chwile inna to facet w porzadku pewnie jest .. bez sensu takie myslenie.

Gość moskala
no, jak się zacznie wypytać kobiety czy jest dziewicą to wcale nie wyda jej się to podejrzane :P moda na dziewictwo sprawiła ze coraz częściej robi się rekonstrukcję błony dziewiczej także obyś się autorze czasem nie zdziwił bo życie lubi płatać psikusy. swoją drogą co za hipokryzja, sam nie jesteś prawiczkiem a kobieta musi być dziewicą

dominiku wzbudzasz mą litość aha jeszcze jedno: to co mowisz tak naprawde nie jest o mnie tylko o Tobie samym, pomysl nad tym:)

aha i skoro chcesz dawac innym przykład to bądź przykładem w zyciu i slowach bo jestes niewiarygodny

Absolutnie nie wierzę w to, że jesteś tak chamską, bezczelną , prześmiewczą kobietą na co dzień. Ale też nie rozumiem dlaczego na forum wychodzi z ciebie wszystko to co najgorsze. Przychodzisz tutaj tylko po to by komuś dopierdolić.

przykre ze tak to odbierasz ale to znow nie informacja o mnie tylko o tym jak to widzisz Napisalam Autorowi tylko ze ma prawo do takich pogladow choc jest w stereotypowej mniejszosci. I ja rowniez mam prawo do wlasnego zdania.

"Lub ewentualnie mięc najwyzej jednego,dwoch partnerów (ale to szczegolne przyadpki) kazda inna to dla mnie puszczalska..sory - " Wiec idac tym tropem, ze On nie obrazil conajmniej polowy kobiet na swiecie powinnam napisac "biedny chlopak - sory":)

Dałaś popis swojej głupiej ironicznej wypowiedzi, zresztą jak zawsze. Jakoś niektóre osoby potrafią pisać normalnie, ale nie ty.

widzisz co chcesz widziec przykre jest na kafe to ze ludzie nie znaja sie a tak latwo im przychodzą pewne mocne slowa chcesz oceniac innych? zacznij od siebie to bede brala z Ciebie przyklad 🌼

Oczekiwania piękne słowa ale powiedz jak sprawdzisz że miała tylko dwóch partnerów

"Ona2222 No takie puszczalskie kobiety jak ty na pewno nie mają u autora szans. Wiec skoro ty jesteś taką ździrą to nie musisz od razu drwić i krytykować osób które żyją inaczej niż ty. Skoro masz zamiar tylko wyśmiewać tutaj ludzi to najlepiej z powrotem spie**alaj z tego forum" chcesz mi powiedziec że tu daleś tzw POPIS swojej normalnosci?:)chyba sam w to nie wierzysz

Ona2222 Daj spokój z takimi nie warto pisać to zadufani w sobie chłopcy przy piersi mamusi, wierzący że każda kobieta to wróg

Maja Nie wiem jaki jest ale nikt mnie nie bedzie obrazal kazdorazowo wyzywal od szmat i dziwek zupelnie bezpodstawnie, zarzucal cos co nie ma miejsca - na to sobie nie pozwole nawet tutaj natomiast wiem, ze to zachowanie z poziomu dziecka - czyli z poziomu "BO TAK", pewnie sie facet sparzył na jakiejś naprawde malo wartosciowej kobiecie albo tak jak mowisz - chce znalezc kobiete podobna do matki

Ja stawiam na mamusię i powtarzane reguły jaka to żona powinna być i co reprezentować soba. Chłopie żyjemy w nowoczesnym świecie i nikt nas nie będzie ograniczał ani pytał o nasze życie. Z chwilą wstąpienia w związek małżeński liczy się czystość i wierność a nie znam jeszcze małżeństwa ze stażem ponad 10 letnim gdzie on powtarzam ON nie skoczył w bok. Co do obrzażania to Dominiku spasuj i nie bądż wulgarny, bo prawdziwemu mężczyźnie nie przystoi.

Musialby chcieć jeszcze te uwagi przyswoić:) Mnie najbardziej rani ta Jego niesprawiedliwość i niespojność np - mowi, ze ktos obraza a sam to robi Poza tym kto sie czubi ten sie lubi, prawda Dominiku?:)

Gość żadna różnica o ile
dziewictwo jest istotne tylko dla sfrustrowanych 30 letnich prawiczków