Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytotyczytoja

CZY TO CIĄŻA BŁAGAM ODPISZCIE!!

Polecane posty

Gość czytotyczytoja

WITAM DZIEWCZYNY! MAM PYTANIE 2 DNI TEMU KOCHALAM SIE Z MOIM CHLOPAKIEM ALE PRZEZD WYTRYSKIEM WYSZEDL ZE MNIE WIEC NIE SPUSCIL SIE DO SRODKA ALE BOJE SIE ZE JETSEM W CIAZY PONIEWAZ MAM 37 STOPNI I JESTEM SENNA...CZY TO MOZLIWE ZE PO 2 DNIACH SA JAKIES OBJAWY?? DODAM ZE MAM TERAZ DNI PLODNE WIEC NIEWIEM CZY W DNI PLODNE JEST TAKA TEPERATORA... PROSZE ODPISZCIE;* POZDRAWIAM

Gość po 1 TEMPERATURA
a nie TEMPERATÓRA analfabetko!!!!!!!!!po 2 po 2 dniach nei ma objawów ciązy ;/ po 3 skoro masz dni plodne bardzo mozliwe ze to moze sie skonczyc ciazą jednak dopiero za jakis czas sie o tym dowiesz... potem ludzie sie dziwnią ze wpadli;/ trzeba było się zabezpieczać!!!!!!!!!!!!!!!albo chociaz przeczekac okres płodny

Gość aLALALALALA
kurdę, dziewczyny czemu na forum szukacie takich odpowiedzi??? Kup test i problem z głowy. Tutaj nie gabinet ginekologiczny. Jedna Ci napisze że jesteś, a druga że nie.....

po 1... 3 gumki kosztuja około 4 zl. To chyba nie aż tak drogo? 2zl na łeb. po 2... zrób test z pare dni. po 3... jest mozliwośc ciazy, ale nie tragicznie duża.

Gość no nie tragicznie duzą ...
najwieksza mozliwosc jest podczas pełnego stosunku w dni płodne zatem twoja sytuacja zajmuje 2 miejsce w rankingu 'mozliwość ciązy' .. chociaż takich ludzi mi wcale a wcale nei szkoda za głupotę się placi a natura płata figle powodzenia!

Gość czytotyczytoja
CHCIALABYM BYC W CIAZY ALE NIEWIEM CZY TO SA TE OBJAWY...I CZY PO 2 DNIAHC JUZ TAK SIE MA ;p ALE DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZI:)

Gość lepiej naucz sie pisać
bo jak ty dziecko wykształcisz... a tak na marginesie to starajac sie o dziecko raczej odbywa sie pełne stosunki;/

Każdy pocisnął autorkę, że nie zna antykoncepcji, a jak się okazało ona zamierza zajść a w ciążę :D genialne. Po 2 dniach nie ma "objawów ciąży". Szansa na ciążę jest, ale nie za ogromna. Ale chcąc zajść w ciążę obdywa się pełne stosunki, jak wspomniał ktoś przede mną.

Gość droga autorko
odsyłam do podrecznika biologi. W ciąze nie zchodzi sie po dwóch dniach od stosunku!!!!!!!!!! Jezeli komórka jajowa połączy sie z plemnikiem to zaczyna sie dzielic i wedruje sobie do macicy. Do zagniezdzenia w macicy zapłodnionej komórki dochodzi po około 5-6 dniach od stosunku, a objawy ciązy moga wystapic najwczesniej 2 tygodnie po stosunku!!! starasz sie o dziecko a brak ci podstawowej wiedzy. porazka

Gość ereerer
pewnie autorka sie stara o dziecko ,ale potencjalny tatus nie :classic_cool:

Prawdopodobnie będą bliźnięta napisz jutro nowy temat sprawdzimy jaka płeć :)