Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 18mnastka

problem z moją matka -OSZALAŁA!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość 18mnastka

z racji tego że są wakacje a do pracy mnie nigdzie nie chcieli, nie chcieli do monopolowego ale matka powiedziała nie. a więc jestem w domu. matka idzie do pracy na 7 i mnie budzi ale ja ide jeszcze spać tak do 12... super nawet ale jak matka wróci o 12 to tylko: nie dałas psom jeść, nie podgrzałaś

Gość qwertura
No fakt bo po co psa karmić siedząc w domu? I po co jej po pracy przygotowas coś ciepłego do jedzenia

Gość 18mnastka
ty dalej w piżamie, a kiedy ja mam to robić skoro wszystko na mojej głowie

Gość bvxcbb
nie karmic trolla :D

Gość 18mnastka
ale ja mam wakacje do cholery i chce zregenerować siły ONA TEGO NIE ROZUMIE

Gość AUTORKA TO PASOŻYT
A matka zapierdala cały rok i jeszcze koło gówniarza musi skakać? Dziewczynko Ty sobie uważaj, bo masz 18 lat i legalnie Cię może wypierdolić na zbity pysk z domu. Po co pasożyta ma trzymać.

Gość 18mnastka
przecież ja też chodze do szkoły i też się męcze

ale siedzisz w domu to moglabys z laski swojej cos jednak zrobic, masz caly dzien na leniuchowanie , a obiad i podanie jedzenie pieskowi zajmnie gora 2h twojego cennego czasu-...

Gość qwertura
No okej ale teraz do szkoły nie chodzisz. Mała pomoc chyba Cię nie zabije? Zwłaszcza że matka pracuje

Gość 18mnastka
ale jak jej raz pomoge to będzie chciała abym to cały czas robiła

Gość Nie kumam w czym
Problem:O Nakarm pieska i po krzyku.

Gość 18mnastka
ale wy nie rozumiecie że ja mam problemy z kręgosłupem- skolioza i nie moge wszystkiego robić

masz 18 lat i powinnoscia dziecka jest troche pomagac mamie, ja w twoim wieku uczylam sie, pracowalam i do tego pomagalam mamie w codziennych obowiazkach... a ty zastanawiasz sie nad tym ,ze jak jej raz pomozesz to bedziesz musiala juz tak stale

Gość 18mnastka
pisałam że moge dostać większego urazu kręgosłupa

Gość Dr Shibackk
Zregeneruj siły w aktywny sposób. Uwierz. Na początku to będzie dla Ciebie ból i będzie chciało Ci się rzygać jeśli jednak przekroczysz tę magiczną granicę-"nie mogę,nie chcę"podniesie się poziom neuroprzekaźników. Zaczniesz się wtedy rozsmakowywać w prowadzeniu domu i utrzymywaniu czystości aż przyjdzie wkrótce ten dzień...dzień,w którym to nie mama o 7 a to ty mamę o 5:30 obudzisz w przerwie gdy będziesz polerowała wnętrze sedesu na wysoki połysk.....i staniesz wyzwolona. Pokochasz to czego nienawidziłaś...czyż to nie piękne?

Gość potwierdzame
Dr Shibackk dziękuję za tę radę ! Miałam podobny problem jak autorka tego tematu i już czuję, że Twoja rada pobudza moje neuroprzekaźniki ! dziękuję ! :)

Gość 18mnastka
ale to nie mój dom abym w nim wszystko robiła każdy powinnie sprzątać swoje pokoje a matka i ojciec jeszcze łazienke i kuchnie- przecież to jest ich dom nie mój

Gość skoro to ich dom a nie twoj
to wypierdalaj stamtad, ale w podskokach

Gość qwertura
Skoliozę ma większość ludzi jakbyś chciała wiedzieć. Ja aniołem super sprzątającym nie byłam ale jak coś chciała to zrobiłam wysłuchując krytyki że robię to źle itd no ale takie życie jak się ma matkę ideał który wszystko robi najlepiej Ale jeśli Twoja matka potrafi docenić coś co robisz to nie rozumiem. A pies jest zwierzęciem więc on sobie sam nie weźmie żarcia jak będzie głodny to weź pod uwagę

Gość 18mnastka
wypierdalać nie będę- bo mnie mama nie puści- nadopiekuńcza jest... ale pracować nie będę bo nie jestem tanią siłą roboczą

przeciez przy gotowaniu cz lekkim sprzataniu nie musisz dziwgac ciezkich rzeczy i to jest tez twoj dom, bo w nim mieszkasz

Gość 18mnastka
ale mój 8 letni brat i 12 letnia siostra - pojechali na wakacje a ja musiałam zostać w domu... niby się uczyć to czemu ja mam pomagać, niech oni przyjadą i im obiad zrobią

Gość bez sensu ta dyskusja
albo to beznadziejne prowokacja albo autorka jest kretynką ... tak czy siak szkoda na nią marnować czas

Jakas chora jesteś. Skoro masz wakacje, to znaczy, ze w ciągu roku szkolnego sprzątasz, gotujesz, pierzesz, karmisz psy? Bo tak wygląda to, co mowisz. Masz 18 lat, a nie 10. Tak sie napracowałas, ciekawe czym :O Twoja matka powinna chodzic do pracy i nic wiecej nie robić, skoro szkoła to taki wielki wysiłek dla Ciebie :O

Gość frjgkl;gaerng
Ty tepa strzalo i glupi pasozycie, zylka Ci w dupie nie peknie jak pomozesz matce, w koncu Cie karmi, utrzymuje i zapewnia dach nad glowa

Gość wymarzona
to dokad jeszcze bedziesz regenerowac te sily?,cale dwa miesiace? A matka jak zapierdala caly rok w pracy i w domu to jak myslisz ile jej sie nalezy czasu na regeneracje sil?,bo ja uwazam ze chyba ze trzy miechy skoro ty chodzac do zkoly potrzebujesz dwoch. Co to w ogole za banialuki wypisujesz?,nie wstyd cie? A ty w tym domu nie mieszkasz?,tyle masz do roboty leniu zeby chociaz tak matce pomoc,ciesz sie ze masz taka matke a nie inna,bo jakbys na mnie trafila to bym cie nauczyla zycia w przeciagu tygodnia,chodzilabys jak szwajcarski zegarek.

Gość 18mnastka
a kto mnie zapłodnił... ?? sami chcieli dzieci, więc maja, zresztą ja się dobrze ucze nie tak jak moja 12 letnia siostra nieuk- więc ona powinna wszystko robić, bo w roku szkolnym nic nie robi

Gość qwertura
Wiesz próbowałam Cię zrozumieć bo sama jestem leniwą bałaganiarą, no ale bez przesady, nie potrafię zrozumieć. I Ty myślisz że jak na studia się wyprowadzisz to ot tak wszystko będziesz umiała mimo że nic nie robiłaś i mało tego już ci skolioza nie będzie przeszkadzać?

Gość 18mnastka
jak pójde na studia to będę mieszkać u babki a ona wszystko za mnie zrobi, bo nie jest takim tyranem jak matka

Gość skvjkfd
Boże, jakie te dzieci są teraz głupie i leniwe. Ćwierćmózgi nam rosną na potęgę! :(