Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iceman24xxxx

Perwersja & Naczelny-Cham-Kafe kącik dla zakochanych:)

Polecane posty

niech za przykład będą nam służyć właśnie Cham i Perwersja to właśnie w tym miejscu w naszym kochanym kafe narodziła się ich zwierzęca niepohamowana miłość która przezwycięży wszystkie nasze posty:) Formowicze ONI SIĘ nie kryją ze swoim uczuciem bądźcie następni oznajmijcie całemu światu kogo kochacie/lubicie czy w kim podkochujecie się na kafe? Temat tylko dla zakochanych którzy nie wstydzą się powiedzieć proste.... Kocham Cię

Perwersja:P przy miłości do niego to nawet Ty szybko tracisz swój blask a cała reszta staje się nie ważna:)

Upps, ja podobno ciocią jestem. A jeśli jak w modzie na sukces to znaczy, że z 10 razy zmienię wujka :o :D ;) :classic_cool:

Ice, Ci co wiedzą to wiedzą ;) Pozostali wiedzieć nie muszą ;) A co do oskarżeń o gejostwo to przecież twardy jesteś, poradzisz sobie :p

Perwersja Ty jakbyś miała możliwość to byś chyba wszystkich wyruchała:P? no wiesz nie raz włączam to jest dobre do usypiania:P a tak poza tym to leci już prawie 20 lat nie mów że nie znasz imion głównych bohaterów Mody na Sukces:P?

20 lat to trochę przesadziłeś :p Zaczęło lecieć jak miałam z 7-8 lat, czyli leci w Polsce z 17-18. Imiona głównych bohaterów znam, ale tego, że Bruk miała aż tylu mężów to nie wiedziałam :D Kochanie już wracam do pracy :D

oj twardyyyyy jestem żebyś wiedziała:P a o tamto nieliczni wiedzą o co chodzi reszta mnie wali:P a co masz do roboty:P? znowu strzał z palca na odległość:D?

Nie, od tego się ślepnie i rosną włosy między palcami, więc zaprzestałam. Mam nadzieję, że z czasem mój wzrok się poprawi i będę mogła przestać nosić okulary jak denka, oraz, że po zgoleniu włosów na rękach kolejne nie odrosną :classic_cool:. Pracuję nad papierkami :o

no od moich strzałów na wiwat dzisiaj pokój pomalowałem:P a tak poważnie perwersjo nie ukrywajmy i tak po śmierci trafimy do piekła Ciebie wydupczy szatan a ja w ramach zemsty szatana:P