Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frrr

co to jest seed?

Polecane posty

ludzie proszą o seeda w torrentach, ja nie wiem o co chodzi?

Gość wezme 2.300
o rozsiewanie nasion

Gość wezme 2.300
o udostepnianie pliku ktore ty sama pogralas od kogos innego na tym polega siec torrentowa

Gość wezme 2.300
kumame?

jak mam je udostępniać? (jestem facetem;P)

Gość wezme 2.300
najedz na plik w programie ktorym pobierasz i najedz na seed :o dodatkowo mozesz wybrac pre mulilo Ci predkosc z ktora chcesz aby plik byl udostepniany tak by nie mulilo systemu

zaraz zaraz najedź na seed...gdzie on jest? choć zresztą to chyba nieważne, bo to ja chcę pobrać plik, a ludzie piszą do tego kogoś, by dał seeda

Gość wezme 2.300
no to co mi dupe zawracasz chopaku :o az mnie glowa rozbolala

seed, to tam gdzie jest "S" w torrentach? najlepiej pobierać od tego, gdzie jest najwięcej "s"?

głupi dlatego, że wszedłem po raz pierwszy na torrenty? to raczej ty nie jesteś błyskotliwy, ubliżając komuś. zgłaszam do usunięcia

to, że nie znam angielskiego nie znaczy, że jestem głupi

nie, nie świadczy natomiast o twojej głupocie świadczy to, że czytasz temat nie udzielając się wcale,a potem krytykujesz bez sensu w sumie to gówno powinno cię to obchodzić czy wiem coś o torrentach, czy nie. gdybym ja spytał cię o twórczość i życiorys zespołu dajmy na to deep purple pewnie nie miałbyś nic do powiedzenia w tym temacie i czy ja bym cię wtedy nazwał głupcem?

w torrencie możesz ustawiać wysyłkę seeda, np limit 5kb/sek a np peera na full speed jaki łącze daje jeśli zablokujesz seeda (jest taka opcja) to nikt nie może pobierać z twojego kompa (online) lub gdy skasujesz plik fizycznie go nie ma

Mam smaka - aleś Ty głupia :o Aż po oczach bije :o A co do seedów - najprościej jest wyjaśnić ogólne działanie torrentów:) Możesz ściągać jeżeli ktoś ma dany plik na dysku w folderze programu do pobierania torrentów - im więcej osób ma ten plik u siebie, tym szybciej pobierzesz plik. Te osoby właśnie 'seedują' plik, czyli go udostępniają do pobierania :) Jeżeli ludzie proszą o seed - proszą o udostępnienie pobierania przez większą ilość osób :)