Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAKA OLIWIA111

mam problem z dokupieniem śpiworka do Qinny Zapp

Polecane posty

Gość TAKA OLIWIA111

prosze o odpowiedz czy da sie ten wózek używac w zimie czy musze kupic jakis inny?

A jesteś pewna, że dobrze szukasz? Do zappa powinien pasować każdy jeden śpiwór robiony pod quinny (ja do buzza mam śpiwór od speedy a z tego, co widzę - linia pasów w zappie jest identyczna).Śpiworów quinny jest cała masa wszędzie, spójdrz choćby na allegro czy zapytaj w pierwszym lepszym sklepie "dzieciowym" o śpiwór quinny (nie do quinny zapp bo nie daj boże trafisz na sprzedawcę - ofiarę, który Ci powie, że się z tym nigdy nie spotkał :) ).

Gość TAKA OLIWIA111
to znaczy chodzi mi o to czy mozna jakis tanszy dokupic..nie ukrywam ze nie stac mnie na taki za 250 zl... wózek dostałam od siostry z anhlii i nawet nie wiem jak w zimie z nim bedzie....?

Podejrzewam, że można. Teraz prawie wszystko ma swoje odpowiedniki. Popytaj po prostu w sklepach z asortymentem dziecięcym. Tylko nie wiem czy dostaniesz o tej porze roku - ale większośc sklepów sprowadza na zamówienie klienta.

Gość Wszyscy tacy sami
zaorasz sie ta spaceroweczka na zime, male piankowe kola zakopuja sie w sniegu wiem cos o tym dlatego zappa uzywamy wiosna latem i jesienia ana zime mamy casual play s 4 na lozyskowamych amortyzowanych pompowanych kolach

Gość TAKA OLIWIA111
dlatego sie pytam czy lepiej dokupic spiworek czy oze lepiej jakis wozeczek

Gość Wszyscy tacy sami
ja ci polece inny wozek, w jakim wieku masz dziecko? bo jezeli maluszek to doradzam na pompowanych kolach moze cos poslkiego jak nie stac cie na jakies zagramaniczne, kolezanka ma coneco toledo i jest bardzo zadowolona, a jezeli maluch starszy to kup saneczki

Gość TAKA OLIWIA111
17 mc saneczki sa ale nie wchodza w dluzsza mete bo do miasta czy na zakupy to tylko wozek dodam ze musze autobusem jechac...

Gość oliwia jesli wozek dostalas
od siostry z anglii to nie moglaby Ci kupic spiworka jakiegos uzywanego do quinny na ebayu UK i przywiezc jak bedzie w PL? Wyszloby na pewno taniej a przeciez to lekkie i zmiesci sie do bagazu bez problemu Np. tutaj jest: http://cgi.ebay.co.uk/Quinny-Buzz-Zapp-Speedi-Cosy-Toes-Footmuff-VGC-Ex-Con-/170518914298?cmd=ViewItem&pt=UK_Baby_Pushchair_Accessories_parts_ET&hash=item27b3b824fa#ht_630wt_1137 Ale jakby troche poobserwowac to znajdzie sie tania aukcje a do jesieni jeszcze czas :)

Gość oliwia jesli wozek dostalas
ale co do wozka to sie nie wypowiem jak sobie poradzi podczas polskiej zimy. Ja mam Bugaboo i ma 2 podobne kola z przodu, natomiast z tylu duze pompowane wiec np. po jakichs blotach czy piachu odwracam go i pompowane kola mam z przodu i jest super, mysle ze tak samo dzialalby w sniegu. Twoj wozek na pewno lekko sie prowadzi i jest lekki, latwo wskoczy do autobusu i widze ich sporo na ulicach,ale co do zasp pewnie mialby ciezej, ale po chodniku raczej normalnie pojedzie ;)