Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milińka

Jak polskie dziewczyny moga to robić z czarnymi

Polecane posty

Gość polskaaa jestem na nie
jakie to pojebane.... ja nie zamierzam tu siedziec w tej nędznej polsce, tu kształtować swoją przyszłośź, bo to jest kraj bez przyszłości... mam nadzieję że dostanę już niebawem wizę, i wreszcie spojrzę inaczej na to wszystko... mianowicie w kraju pełnym murzynów.. ale niestety nie wszyzscy są tolerancyjni...ehhh polska i polacy co z tego ze czarny czy żółty, jakbyś miala polaka ktory by cie lał po głowie, i murzyna który kochał by cię na d życie to jasne że wybrałabyś białego, bo jaka ty jestes patriotka!!

Gość kasmole
ty prostowac banany na drzewie z mojeimi bracmi ?

Gość kasmole
tu jes petrola?

Gość cxcxc
może po prostu lubią jak ktoś wciska im ciemnotę ;P :)

Gość włoski pod pachą
Przynajmniej czarni mają wielkie pały. Kiedyś poszłam do łóżka z takim, na drugi dzień ledwo chodziłam, cipka jeszcze przez dwa dni mnie bolała, ale doznania.............zajebiste.

Gość balkoniki
wez sobie wsadz kij od mopa jak ci malo, przez takie jat ty porzadne laski sie musza wstydzic

Gość porzadnadziewczyna
Ja jestem porzadna a i tak wole "ciapatych"od was polaczkow i wcale nie chodzi mi o sex

Gość spalic polske z .........
Jej cala zawartoscia

Gość włoski pod pachą
kij od moda jest cienki, a on miał bardzo grubego i tak zajebistego że głowa mala.Radzę spróbowac, a nie osądzać. Ja uwielbiam sex a po nim z zadnym nie było mi tak dobrze.

Gość włoski pod pachą
co ja bym teraz dała, żeby mnie jeszcze raz przeruchał, poczuć jeszcze raz jego męskość w sobie...........Kraków to piękne miasto i wiele w nim atrakcji, za niedługo tam pojadę, żeby jeszcze raz tej rozkoszy zakosztować.

Gość wszystko wiem!!!!!!!!
milińka to glupia pipka. Ja ja znam. Jej maz co raz dupczy inne szmaty a dzieciak ma raka mozgu i zespol downa. Dlatego musi sobie dzieczyna ulzyc .

Gość porzadnadziewczyna
Ale polakom bardziej kootaski smierdza i to jest swieta prawda

Gość pot
palenie jest fajne i modne

Gość Floo
Wszyscy kozaczą i są niewiadomo kim, a jak przyjdzie co do czego to siedzą cicho! Ludzie to jest XXI wiek! Otrząśniejcie się! Wszyscy jesteśmy jak murzyni a polska to afryka, tylko tutaj jeszcze lwy po ulicach nie biegają O.o TOLERANCJI więcej! Jak można oceniać człowieka po kolorze skóry? to rawie tak jakby robić selekcje ludzi według koloru ich oczu : Ty masz niebieskie - lubie Cie, - Ty masz zielone - spierdalaj! . To chyba troche głupie prawda? I właśnie przez tak tępych i nie tolerancyjnych ludzi wykształceni muszą wyjeżdżać bo tutaj chuja można dostać... sama jak tylko zkończe edukacje to wyjeżdżam z tego kraju bez perspektyw i byle zdala od ludzi z klapkami na oczach!

Ladnie pisze i madrze? Niech pierw pozna podstawowe zasady ortografii i dopiero pozniej zacznie sie wymadrzac. Tacy jestescie tolerancyjni dla murzynow i turasow? To popatrzcie sobie na sytuacje w Niemczech, Francji albo Angli. Murzyny to rasa, ktora nie grzeszy madroscia ani inteligencja. Najsmieszniejsze jest to, ze znam jednego murzyna, nie lubie jego zachowania i mu to powiedzialem. I wiecie co? Nazwal mnie rasista! Niewiele brakowalo a zlamalbym mu szczeke za taka ignorancje, ale balem sie wlasnie takiego traktowania jak kilka osob wyzej. Polak zly, ale murzyn dobry, bo przeciez jest inny i trzeba byc trendi wiec popieramy. Tak jak gejow, lesby, trans itd. To Wy tworzycie ta miernote a nie osoby nietolerancyjne, bo My wiemy czym to grozi.

Gość golonko
mnie nie przeszkadza, że się wiążecie z czarnoskórymi, tylko proszę nie generalizować, ze wszyscy Polacy to śmierdziele i mają małe ptaki, JASNE?!

Gość kiść winogron
Zwracając komuś uwagę , że robi błędy ortograficzne i składniowe proszę wpierw przeczytać własnego posta i zastanowic się czy w nim nie ma błędów. Co do Twojego światopogladu nie wypowiem się, bo jesteś dla mnie zbyt mała:)))

Gość Mężczyzna=
to pisala petol - czy jakos tam , tak samo pod innymi nickami ciagle widze na erotycznym i uwazam, ze to jakas nie wyzyta pudernica i na dodatek stara panna.

Gość Mężczyzna=
niewyzyta*

Gość Floo
MarianoItaliano21 Ale teraz wkładasz wszystkich do jednego worka. Znasz jednego głupiego to dobrze, ale czy to znaczy że wszyscy tacy są ? Bynajmniej NIE! Tak samo jak są polacy niemcy francuzi węgrzy włosi i wszyscy inni fajni i mądrzy i przystojni i zadbani tak też znajdą się wśród nich kompletne przeciwieństwa. Ale to nie znaczy że wszycy są tacy sami. Czy wy jesteście zadowoleni jak słyszycie że za grranicą polaków uważa się za złodzieji, brudasów itp? Tak własnie jest i co? i utożsamiacie sie z tym przez to? Nie wydaje mi się. Nie lubie transwestytów, ale tolerancja nie polega na akceptowaniu wszystkich dziwactw które sobie człowiek sam wymyśli! Kolor skóry czy nawet wyznanie to już zupełnie inna bajka.

che che o widzę ,że Italiano masz baczność na moje słowa to jest tylko forum nie życie w realu to inna już bajka

Floo Ty tepa hipokrytko. Taka jestes tolerancyjna, piszesze zeby nie generalizowac, a sama chcesz uciekac z tego kraju, jak szczur z tonacego okretu, bo Polacy sa zli i nie lubia murzynow. Nie lubia bo maja leb na karku, wystarczy popatrzec skad sie wzieli czarni i co robia u siebie. Nie zagonisz tego do roboty, a Polska jeszcze otwiera rece by ich przyjac, dajac, dla przykladu, wieksze stypendia socjalne niz swoim studentom. Znam jednego, ale wiem jak zachowuje sie cala reszta jezeli chodzi o rasizm. Generalnie mam to w dupie, ale trzeba wyglaszac swoje racje.

Gość Mężczyzna=
Nie na darmo nasi przodkowie mieli ich tylko za sile robocza , bo do tego tylko sie nadaja, a taka co sie zadaje z czarnuchem- na stos!

Gość Floo
Jasne że chce uciekać bo to kraj bez perspektyw w którym żyją właśnie tacy ludzie jak Ty. I nie rozumiem jak możecie oceniać ludzi przez pryzmat koloru ich skóry kurwa mać! To oczywiste że murzyni sąprzewrażliwnie na punkcie rasizmu, ale ja wcale im sie nie dziwie O.o Zawsze byli dyskryminowani.

A Polak nie byl? Rozbiory, wojny, mordy, gwalty. Ty jednak jestes niedouczona tylko chcesz byc trendi, bo tak lepiej. Niestety nie otworze Ci tych klap na oczach, bo Twoje zacofanie jest chyba wieksze niz u murzyna. Dlaczego moge oceniac? Bo sie znacznie od nich roznimy. Genetycznie, kulturowo, politycznie.

Gość Mężczyzna=
Jak dla mnie to juz nie jest dziewczyna tylko scierka

Gość jdcherfecnwichevjdcn
Ludzie czy wy w ogole wiecie o czym dyskutujecie? obiektywnie niech ktos mi powie czym rozni sie afroamerykanin od imigranta z np Nigerii? I nie jestem rasista, ale powiem subiektywnie poslugujac sie stereotypem. Afroamerykanin bez wzgledu na wyksztalcenie moze byc normalny. imigrant jest przesiakniety prosta "kultura" i jego celem jest "chustanie sie w systemie" nic nie robienie, jezdzenie na czyichs plecach i ta smieszna obrona przed czyimis uwagami w postaci zarzutow o rasizm. Ze nie wspomne o smiesznej inteligencji z buszu, ktora mozna zaobserwowac przy prostackich probach wykorzystania kogos lub oszukania. i taki jest moj stereotyp, mimo tego ze nie jestem rasista. Wiem ze ten stereotyp moze byc krzywdzacy dla kogos, ale takie zycie. Nasz prostacki sort w Anglii tez niestety tworzy nam niezly stereotyp.