Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milińka

Jak polskie dziewczyny moga to robić z czarnymi

Polecane posty

Gość ja rzuce 2 przykłady
Szeroko pojęta kultura i technika w czarnej części Afryki - architektura poniżej poziomu tej reprezentowanej przez bobry, kompletnie żadnych osiągnięć. Niby stamtąd wyszło życie, czyli mieli najwięcej czasu, a tu co? Lepianki i szałasy i nic więcej. Wszędzie powstawały mniej lub bardziej rozwinięte cywilizacje - Ameryka Płd. i Płn - Inkowie, Aztekowie, Majowie, Europa - Grecy, Rzymianie, Afryka Płn. - Egipcjanie, Fenicjanie, o Azji nie wspominając, bo tam to Indie, Chiny, Japonia, Babilon itd. a tam gdzie mieszkali czarni poza plemionami nic, zupełnie nic - lepianki. Przykład drugi - wszyscy bezapelacyjnie powiedzą, że czarni są lepszymi biegaczami i nikt nie powie, że to rasizm, ale jakby ktoś powiedział, że biali są inteligentniejsi to zaraz podniesie się larmo, że to nie wiadomo jaka dyskryminacja.

Gość kiść winogron
tarara coś w tym jest, dlatego wielu naszych rodaków jak tylko podszlifuje język nie przyznaje się z jakiego kraju są. Ja chcę jednak żeby moje dziecko wiedziało skąd jestem, żeby znało polski i żeby w jakiejś części kochalo ten kraj.

Gość golisa
buhaha, małpiątko :D

Gość polacy rasiści
każdy to powie i nikt tu nie lubić czarny człowiek...

Gość madziaaaa19
ja to już wogole. nazwijcie mnie rasistka, czy kim tam chcecie, brzydzilabym sie to robic z czarnym, turkiem, arabem, chinczykiem nawet niemcem. jak seks to tylko z przystojnym Polakiem ;)

Gość tarara
madziaaaa19- zgadzam sie, ja tak samo :)

Gość wuzetka lub kremowka
daj maj -> a Ty jestes czarny? bo chyba nie byles na lekcji jak mowili i zroznicowaniu rasowym, ktore wyksztalcilo sie w miare ewolucji. ale tak, wedlug ewolucji pochodzimy od tego samego, czarnego czlowieka. i pewnie nie czytales, ale najprawdopodobniej Kleopatra takze byla czarna. takze powodzenia ;) nie zapomnijcie wszyscy o niejedzeniu niektorych owocow, niepiciu niekotrych napojow bo skoro tak sie brzydzicie czarnych to chyba nie jecie owocow, ktore zbieraly czarne rece? no feeeeeee

Gość 2 przykłady
Do mojego posta się ustosunkuj :) Bo na razie jesteś krzykaczem, tyle, że z drugiej strony barykady...

2 przyklady -> widac post nie byl na tyle ciekawy zeby sie do niego odnosic. ale skoro nalegasz... odpowiem Ci tak: jak masz rzeke, las, zwierzeta roznego gatunku, zroznicowany klimat to fajnie, budujesz sobie szalas, potem w lesie i na lakach znajdujesz kamienie i budujesz fajniejszy domek, potem knalizacja itd., rozwijasz rolnictwo na glebie na ktora regularnie spada deszcz i roslinki rosna. a teraz powiedz mi jak na piachu zasiejesz uprawe i po co na pustyni budowac akwedukt? wyrabiesz wszystkie drzewa na szalas to bedzie Ci slonce swiecilo caly dzien na glowe a zwierzeta umra z duchoty. jest woda, ziemia, sa warunki - powstal Egipt. a zbiorowa inteligencje czarnych i bialych osobno nie wiem kto mierzyl wiec nie wiem skad takowe dane.

Gość 2 przykłady
zwykły krzykacz... o migracji ludów za lepszymi warunkami nie wspominając, typowy minimalizm, wyciągnę rękę dadzą mi :) Brak kontrargumentów, więc widzimy ładne okrągłe zdania, które można obalić ot tak, ale po co :)

dobrze, ze skladasz samokrytyke :) cieszy mnie to :) a odnosnie migracji ludow pozdrawiam pozniejsze wieki gdzie byly juz statki oraz polska Opieke Spoleczna

Ja znam białego, który rucha Turczynkę, w zasadzie to mój były :D w zasadzie nie dziwię się facetom, że brzydzą się dotykać kobietę po murzynie czy arabie. :D Ja już mam do byłego wstręt i nie tknęłabym go kijem :classic_cool:🖐️

Gość 2 przykłady
Na tym kończę dyskusję z Tobą, gdyż ktoś postronny może mnie od Ciebie nie odróżnić, a tego wolałbym uniknąć.

Gość loliolio
Powiem Wam spotkałam dziś murzyna i na sama myśl, że miałabym z nim być aż się wzdrygnełam :( nie rozumiem jak można sie zakochać w kims takim :(