Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiki23000000

zapytnie..

Polecane posty

Gość kiki23000000

Hej Dziewczyny;) chcialam sie poradzic otóż 3 dzien mi sie spóxnia @, <lecz tez to byl pierwszy cykl bez duphstonu> kupiłam dzis test Quic Vue i chcialam wiedziec czy go moge zrobic dzisisaj od razu czy lepiej poczekac do rana?

Gość kiki23000000

Gość mozesz dzisiaj
po terminie miesiaczki test można robić o każdej porze dnia.

Gość kiki23000000
dzieki za odp:) skoro tak mówisz to zrobie.. tylko sie jeszcze zastanawiam czy tez to opóźnienie moze byc spowodowane odstawieniem duphastonu?? nie boli mnie podbrzusze jak przed @.. tylko czasem jajniki ..

Gość mozesz dzisiaj
duphaston przecież bierze się w wyznaczonych dniach cyklu a nie cały czas ciągle. Zrobisz test to będziesz wiedziała.

Gość kiki23000000
tak wiem, brałam go od 16dc do 25dc przez 4 miesaice.. masz racje, jak zrobie to sie wszystkiego dowiem:)

szczerze mówiąc kobiety, które biorą dupka lub luteinę na wyregulowanie potem czasami mają problemy z owulacją, ale raczej nie w pierwszym cyklu. Jak zrobisz test będziesz wiedziała, ale test nie będzie wiarygodny, jeśli nie jesteś pewna owulacji. To że na dupku miałaś regularne cykle, nie znaczy, że teraz też będą takie same

Gość kiki23000000
wiesz co no ja obserwowalam siebie i wydaje mi sie ze owulka była.. Teza tak mysle ze skoro nagle odstswiłam to teraz znowu cos sie moglo rozregulować :(

Gość Mauuu
Nie zawsze można zajść w czasie owulacji, ja miałam miesiączkę regularnie co 4 tyg. w ten sam dzień i owulacja była a ciąży brak.Dopiero jak przestałam to kontrolować i sex był spontaniczny to zaszłam:)