Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iceman24xxxx

co sądzicie o kobiecej naturz MarianoItaliano21 vel jolazabrze.???

Polecane posty

widzę że internet wypacza tutaj niektóym psychę, albo będąc ignorowanym jako facet zakłada sobie konto jako kobieta? czy wdg was moi drodzy jest to normalne ??? co sądzicie o takich osobach???

Podaj jeden argument, ktory przemawia za Twoja teza. Porownania IP? Masz? To na co w ogole ten temat. Ah zapomnialbym z kim mam do czynienia. Niestety inteligencji nie da sie nabyc.

Gość iceman24
jestes żałosny :O i jak ktoś taki moze sam wychowywać bachora :O dziecko będzie miało usrane w czapie jak tatuś :O

13:42 iceman24xxxx perwersja nie będzie podpadu obronię Cię MarianoItaliano21 dzisiaj mnie jeszcze nie wk**wiłeś a więc na razie kulturalnie bede odpisywał 13:46 jolazabrze. Czym cię wk**wiłem? małż mi mmnie nia zauważy jak napisała Perswazja MarianoItaliano21 Ty idioto odp mi będąc zalogowany na jolazabrze. jak odpisujesz jako kobieta to pisz wkurwiłam a zazwyczaj kobiety rzadko w tak niekulturalny sposób odp nie kompromituj się i lepiej załóż sobie nowe konto pod nickem IDIOTA

Gość iceman24
a tak przy okazji, gdybyś był taki bystry jak trabisz o tym na lewo i prawo zauwałyzmyś dwa zupełnie rożne style pisania...

gosc sie poraz kolejny kompromituje. Wywalam posta na 10 linijek o 14:10 a jolazabrze dodaje o 14:09. Nie ma to jak bystrosc. U niego to jak woda w kolzecie :)

Gość kiść winogron
Marianoitaliano czy ty potrafisz w swojej dyskusji z innymi zarzucać tylko bark inteligenji, chyba to też źle świadczy o twojej. Już w którymś topiku czytam , że jak ktoś sie nie zgadza z toba to musi być to osoba która ma niski iloraz, zadaj sobie pytanie jak to o tobie świadczy??? Czy to twój jedyny argument??? wysil się może , domniemam że sam jesteś bardzo zakomplesksionym typem, który choć trochę próbuje się dowartościowac przez neta.

Tak? A nie zauwazylas, ze w kazdym swoim poscie argumentuje to dlaczego tak jest a nie inaczej? Nie rzucam haslel typu "jestes debilem dlatego zle piszesz", albo "twoj nick mowi wszystko za siebie". Wszystko podaje jak na talerzu, wystarczy wziac i sie posilic.

Gość kiść winogron
Może napisz co robisz, kim jesteś że daje Ci to prawo nazywania każdego głupkiem??? Na razie zauważyłam , że każdy kto nie zgadza się z twoim zdaniem i to piszę od razu musi mieć niski poziom inteligencji,o wiele za dużo tego argumentu używasz. Osoba inteligentna za którą jak mniemam się uważasz tak by nie postępowała.zastanów się nad tym. Bez odbioru

Gość iceman24
odezwała sie małzonka brudasa :D

Popatrz na posty osob wyzej i przesledz ich historie. Wtedy dowiesz sie w jakim celu sie tutaj pojawilem i moze w koncu zrozumiesz. W Tobie jest jeszcze nadzieja. Atakuje tylko tych, ktorzy na to zasluguja, nigdy nikogo innego. Pozdrawiam

Gość kiść winogron
iceman24 brudasem to jesteś ale ty....:)

Gość iceman24
już dawno po prysznicu :D za mężem i do Burkina Faso i to predko:D

Gość kiść winogron
żal mi Cię:):):):)

Gość iceman24
dlaczego? pogardzasz mną bo nie dałam dupy bambusowi? :)

Gość kiść winogron
ponieważ za dużo w Tobie flustracji.........

Gość iceman24
a co to flustracja, nieuku? :D

Gość kiść winogron
frustracja co do określenia nieuku mogłabym z tobą polemizować, ale poprostu uważam że szkoda czasu:) pozdrawiam

Gość iceman24
polemizować :D błehehe. jesli bedę chciała rozpocząć dyskurs z intelokutorem na twoim poziomie, to po prostu zaczne mówic do mrówek :D pozdrowienia na męża, ktory zszedł ledwo co z baobabu i dzieci, których serca pompują mudżyńską krew :D

Gość _________________^
16:33 [zgłoś do usunięcia] iceman24 polemizować błehehe. jesli bedę chciała rozpocząć dyskurs z intelokutorem na twoim poziomie, to po prostu zaczne mówic do mrówek taa... wszystko mozliwe,ze na poziomie mrowek ,mozna - "rozpocząć dyskurs z intelokutorem" ;) bo na "ludzkim" ni chuja sie nie da polaczyc pierwszego,znaczenia ktorego nie pojmujesz :P z drugim,ktory w tej formie nie istnieje :P Taki krotki tekst,a przerosl Twoje zdolnosci intelektualne :classic_cool: :P:P

Gość marianoitaliano juz
pokazal nieraz swoj brak inteligencji wiec mozesz darowac lansowanie kretyna.

Gość MarianoItaliano to
lezbijka

Gość vuvvguivyhcgho
lesbijka a nie jeZbijka

Gość MarianoItaliano to
jeZbijka ' wlasnie dlatego pisze ze lezbijka

Kolejne cwaniaki bez argumentow atakuja kolesia z klasa i glowa na karku. Nie mam do Was zalu, ogranicza Was po prostu brak umarszczenia pod kopula, a ja do chorych mam szacunek.