Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda zawsze boli.

Polscy mężczyzni sa brzydcy- niestety.

Polecane posty

Gość prawda zawsze boli.

Trzeba to przyznać i sie nie oszukiwać . Nie mowie tu o wszystkich zeby bylo jasne ,wszedzie zdarzaja sie wyjątki,ale patrząc na wiekszosc wyłania sie obraz przecietnej polskiej męskiej twarzy : nijaka, typowo chłopska , bez żadnego wyrazu, fryzura panow konczy sie na ogolone sie na łysą pale ,albo żalosnym maskowaniu zakoli . Niewielu jest takich,którzy maja fantazje i cos ciekawego zrobia z fryzura i pasujacego do twarzy ! Polcsy panowie są na rowni moim zdaniem z Brytyjczykami . Zresztą wedlug pewnego portalu dla pieknych ludzi (sama nie jestem piekna zeby nie bylo) Polacy i Brytyjczycy i chyba Rosjanie to najbrzydsze narody na świecie . Teraz kobiety : nie wiem skąd sie wzielo idiotyczne przekonanie, ze Polki sa najpiekniejsze ? Owszem te swiadome swojej urody sa piekne ,mozna powiedziec ze w czołowce, ale nie najpiekniejsze !!! Nastolatki wygladaja teraz wszedzie tak samo , czy tu u nas czy w Niemczech czy we Włoszech . Jedne o siebie dbaja (niewiele) a reszta ? Na W-f nie chodzą- okres ? 4 razy w miesiacu , 10 razy dziennie boli je glowa i non stop jakies ''kobiece '' problemy. To dziwne , bo ja jakos taka obolała nie jestem .

Gość l.........lll
Fakt, że polscy faceci są słabi, ale kobiety są dokładnie na tym samym poziomie. Nie stoicie nawet o stopień wyżej od facetów :)

Gość no coz................
Polscy mezczyzni moze nie sa piekni, ale nie potrafia o siebie zadbac i kompletnie nie maja wyczucia stylu w ubiorze:D. Facet nie musi byc piekny, musi miec fajny styl i fajne ciuchy

Gość prawda zawsze boli.
o kobietach tez wspomniałam :) niby jako naród mamy setki kompleksów chociażby do Niemców . A w sprawach urody uważamy się za ósmy cud świata ? :classic_cool: dziwne :D

Gość blondyneczka89898954512
zgadzam się z autorką!

Gość tarara
polscy mezczyzni sa tacy sami jak polskie kobiety. ja na szczescie nie jestem otyla, mam 170cm wzrostu i waze 51 kg ale dbam o to aby nie utyc a na ulicach masa dziewczyn z wylewajacymi sie boczkami ze spodni;/ nieladnie to wyglada

Gość golonko
ćo z tego, że Polacy i Rosjanie nie są piękni? wystarczy, że potrafią dużo wypić a jak trzeba to i w mordę mogą dać jakiemuś Latynosowi:)

Akurat Słowianki są ładne. Dużo ładniejsze od Niemek. Ale najbardziej zadbane są Amerykanki. U nic piękno jest wypracowane idzięki temu większość Amerykanek ma idealną cerę, zęby, włosy.

tarara----- a co nas to k....* obchodzi ile wazysz??????? Jak to sie ma do tematu????

Gość l.........lll
amerykanki to są akurat najpaskudniejsze na świecie - większośc waży ok. 100 kilo i mają pyski jak konie :D

Gość prawda zawsze boli..
Amerykanki są takie fajne bo niestety sztuczne -wybielanie zębów, masowe korekcje nosów. O Niemkach sie nie wypowiadam ,tez mit - jest tam tyle samo ładnych kobiet co i u nas , i tyle samo brzydali . 80 mln ludzi więc prawdopodobienstwo trafienia na brzydką jest duzo wieksze :)

Gość golonko
ale sie baby oszukujecie:) chyba nie byłyście nigdy w Niemczech, tamtejsze kobiety wg. mnie są ładniejsze od polek, a już na pewno bardziej zadbane

bardziej zadbane bo dochody wieksze :)

Nie wiem, dlaczego mężczyźni na ulicy uciekają przede mną i jak przechodzę mówią coś o kaszalotach :o Przecież jestem piękna i zgrabna!

To wyżej to nie ja - podszywacz

ja mieszkam w Niemczech i niestety 80% Niemiek, które widzę są brzydkie i zaniedbane. Za to zadbani są faceci. A pięknych ludzi i brzydali mona spotkać wszędze.

Gość golonko
Powiem wam szczerze, że pierwszy raz na widok pięknej kobiety, kopara opadła mi własnie w Niemczech

ja tez znam wiele atrakcyjnych Niemek. Mieszkam i pracuje w Niemczech. Ostatnio przyszla do naszej firmy praktykantka z Polski, wyglada jak szara mysz, nic szczegolnego. nie mozna uogolniac.

golonko----w Niemczech juz coraz trudniej spotkac rasowa Niemke, lub rasowego Niemca. Teraz wszyscy sa wymieszani, jak w USA.

A post podszywacza pokazuję tylko jak panowie są zakompleksieni :)

Gość golonko
kepalena bo pewnie mieszkasz tam na wsi, a jak wiadomo Niemki to chyba najbardziej pracowite kobiety na ziemi, jedną polowe dnia potrafią spędzić w garsonce, umalowane i jeździć nowym mercedesem, a potem potrafą się przebrać i wsiąść na traktor,

Pewnie, że nie mozna uogólniać, jednak jest voś takiego jak typ urody: aryjski, słowiański i Słowianki (niewszystkie czywiście) generalnie są ładne. Ale jeśli komuś podobają sie czarne Hiszpanki, czy piękności z Wenezueli, to Słowianki uzna za brzydkie kobiety. Mnie sie np.nie podobają Arabki, bo większość z nich ma garbate nosy jak u baby jagi, ale na pewno są i wśród nich piękne kobiety.

Polscy mężczyźni są paskudni z wyglądu i dlatego nie potrafią docenić urody najładniejszych kobiet. Ja jestem bardzo ładna a żaden nie chce się nawet ze mną umówić. Ale to nie dziwne - jak się patrzy na paskudną twarz codziennie w lustrze to można się skrzywić psychicznie. Tak tak panowie - właśnie tak jest z wami.

Ciekawe tylko skąd tyle jadu u autorki :) Brzydcy faceci i przeciętne kobiety. Hmm czyżby Ci brzydcy zaczęli się interesować tymi przeciętnymikobietami :D. Autorka oczywiście po za tym niskim poziomem :)

Gość tylko zeeeeee
Tylko,ze Słowianie tacy piekni juz nie są :o

Gość tarara
tarara----- a co nas to k....* obchodzi ile wazysz??????? Jak to sie ma do tematu???? tak to sie ma do tematu ze polki pisza na facetow ze sa brzydcy a same maja metr w owodzie talii i nic z tym nie robia tylko siedza na kafeterii i pisza ze polacy sa niezadbani. I ty pewnie tez masz sporo "fetu" skoro moj post cie tak poruszyl

znów podszywacz - no tak myślałam - pewnie siedzi tam jakis smutny prawiczek . 🖐️