Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bygym

jak szybko schudnac,pozbyc sie nadwagi - jestem po 2 porodach

Polecane posty

Gość bygym

moze ktos ma jakies dobre rady?

Gość Evelinkaaaaa
tak biegaj tylko to wystarczy

Gość sedrfgthujkl;.
mam biegać? nie sądze zeby to pomogło..tylko wyrobi mi mięśnie i nogi bedą wyglądac na masywne .... a zalezy mi właśnie na nogach konkretnie udach ,chcialabym zeby były bardzo szczuplutkie i się w ogole nie łączyły..a troche mi sie zaczęły u góry łączyć .. poza tym nie mam nadwagi ,wiec jak bede normalnie jesc i biegać np. 20min dziennie to waga pewnie bedzie stać w miejscu ,albo po miesiącu łaskawie 1kg mi zejdzie.. mam racje,czy się myle?

Gość jolka jolka
trzeba juz w ciazy o tym myslec i nie tyc za duzo to waga wraca do poprzedniej,a tak to mniej jesc,duzo pic wody,biegac za dziecmi

Gość Evelinkaaaaa
duuuuuuuzo pij wody niegazowanej mineralej i biegaj ile sie da. zobaczysz jak ujedrnisz cialo i zrzucisz kilogramy. a miesnie wyrabiasz sobieprzy cwiczeniach

Gość jolka jolka
to cwicz na uda bez obciazenia to sie nie zrobia miesnie,rowerek stacjonarny,duzo wody niegazowanej,dieta bogata w blonnik i wspomaganie kremami na odchudzanie

Gość Evelinkaaaaa
dybys chciala to bys schudla brak ci motywacji. lubisz zrec tak jak ja:D ja mam czasem napady jedzenia i wtedy to loooo ciezko ze mnaaa. ale jak by chciala to bym dawno schudla. kiedys cwiczylam pilam duzo wody zielonej herbaty i kremowalam sie balsammami i schudlam 5kg

Gość ale alee
od biegania kilka razy w tyg. nie wyrobią się niewiadomo jakie mięśnie :) z diet polecam jak wyżej dietę proteinową, na razie mam -5 kg, pewnie większosć wody zleciała, ale i tak bardzo motywuje mnie ten spadek powodzenia, trzeba isę zaprzec i już :) pierwsze 3 dni najgosze, w każdym dietowaniu

Gość ale alee
wczytałam się, dukan to raczej dla osób z większą wagą,a Ty sie do takich nie zaliczasz, mż i ruch spokojnie wystarczą, a ja dukam dalej :)

Gość gsgstw4twtw
tylko nie dukan! Jezeli nie chcesz zeby ci wlosy wypadaly po jakims czasie to odradzam!

Gość ale alee
przed dukanem miałam problemy z wypadaniem, teraz trzymają sie głowy

Gość gsgstw4twtw
A dalej jestes na dukanie?

Gość dukANKA
Polecam Dukana z czystym sumieniem. Nawet d;a osób z niewielka nadwaga jest swietny, po prostu stosujesz dietę krocej i na biezaco sprawdzasz utrate wagi. Ja schudlam w 2 miesiace prawie 7 kg, a do tego wyrobilam sobie bardzo zdrowe naywyki zywieniowe. Kiedys bylam uzalezniona od slodyczny, wpierniczałam je tonami. Teraz rzadko kiedy mam ochote na cos slodkiego :)

Samo bieganie na pewno nie wystarczy!!! Jeżeli jesteś po 2 porodach to pewnie największą Twoją zmorą jest teraz brzuch. W takim przypadku powinnaś ćwiczyć A6W lub ABS. Poprawnie wykonywane ćwiczenia dają 100% efekt. Do tego bieganie również by się przydało, ale możesz to również zastąpić jazda na rowerze, pływaniem lub innym sportem nie nastawionym na wyrzeźbienie poszczególnych partii ciała. Co do diety. To nie jest najważniejsza. Ważne jest to abyś nie jadła po 18, zawsze spożywała śniadania i jadła najlepiej 5 posiłków dziennie. Do tego unikaj smażonych rzeczy, fastfoodów. Zamiast czekolady staraj się przegryźć marchewkę czy jakiś owoc. Dobrze by było zacząć jeść potrawy przyrządzone na parze.

Gość nickonicko2010
szybko to sie niestety nie da:)trzeba wytrwałości i samozaparcia:)przede wszystkim trzeba dużo cwiczyć:) ... http://tnij.org/ubraniabuty

Owszem da się szybko schudnąć. jeżeli autorka zastosowałaby moje rady i nie obijała się z żadnymi ćwiczeniami itd, schudłaby w zaskakująco szybkim czasie ;)

Gość njjuh
sorry, ale po ciazy problemem nie sa same dodatkowe kilogramy, ale rozciagnieta skora na brzuchu i szybkie schudniecie moza przyniesc tragiczny skutek i obrzydliwy brzuch

Gość pat_ry_cja
To prawda, ja w ciąży przytyłam ponad 20 kilo, też się martwiłam, że mi ta skóra zostanie. Zapisałam się do medicover, do dietetyka, ustalił mi specjalną dietę i porcje, tak żeby spadek wagi nie był zbyt drastyczny, miałam tez osobistego trenera i codziennie ćwiczyłam, żeby skóra sie wyrobiła.