Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzyłam o nim...

Mężczyzna z internetu

Polecane posty

Gość marzyłam o nim...

Tyle rozmów, smsów, pisania, wieczorów przy kompie... wszystko o mnie wiedział, jednak nigdy nie zdecydował się na spotkanie, chociażby po to by zobaczyć jak wyglądam w rzeczywistości , nie tylko na zdjęciu:) Czego obawiają się męźczyżni? ?

Może mu się nie podobałaś? Byłaś tylko mało wymyślnym sposobem na nudę?

Gość julia na dachu
a pytałaś go o spotkanie? odmówił?

Gość Koziołek Kle Kle
Niczego się nie obawiają. Nie chce im się ruszyć z domu, bo nawet nie pamiętają, że się umówili. Jesteś jedną z setek innych i tylko dla Ciebie to pisanie i wymiana myśli ma jakieś znaczenie. Dla niego nie.

Gość zona nie pozwala

Gość internetowa
Albo wysłał Ci nie swoje zdjęcia!!! Wyda Ci się to niemożliwe... A jednak! Ja tak miałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uważaj na takich :o

Gość marzyłam o nim...
To po co mieszać komuś w głowie? to trwało więcej niż dwa lata :(

Gość internetowa
U mnie rok 🖐️ On może też się zaangażował a teraz boi Ci się przyznać! Więc woli zniknąć po cichu ;) Olej dziada- serio!

Gość julia na dachu
rozumiem jak to boli...miałam podobną historię, ale jakoś po długim czasie spotkaliśmy się i powiem Ci, że to oczyszczające uczucie inaczej bym zwariowała, to tak jakbyś żyła w jakiejś bajce, śnie, filmie trzeba się obudzić, spojrzeć sobie w oczy by potwierdzić że to było naprawdę

Gość pewnie cie okłamał
i wcale nie jest 180 cm brunetem z własną firmą a zdjecie ukradł z seriwisu iamagay.com

Gość marzyłam o nim...
Udawać kogoś innego? wysyłać czyjeś zdjecia? to jest chore!!!

Gość wielu brzydkich facetów
dodaje sobie wzrostu na randkach www albo wstawia czyjeś zdjęcia liczac że na randce i tak się uda :classic_cool:

Gość marzyłam o nim...
Hm.. fakt, to przecież internet. Tu panują inne reguły:)

Gość marzyłam o nim...
Oboje jesteśmy w związkach i mamy dzieci.

Gość :-) :-) :-)
Ja ostatnio na jednym z serwisów randkowych natrafiłam na pewnego gościa, który bardzo mi się spodobał. Miał wpisane w rubryce stanu cywilnego: "kawaler", który szuka żony, oczywiście bezdzietny. Zamieścił mnóstwo swoich zdjęć, więc chętnie je obejrzałam. Nagle patrzę, a na jednym z nich stoi z jakąś kobietą. Niby nic dziwnego, przecież mogłaby to być jakaś znajoma, ale patrzę na jego wyciągniętą ku niej rękę, a na niej...obrączka! :-D (Ręka na zdjęciu była dość małych rozmiarów, a on najwyraźniej typ narcystyczny, sam określał się jako "atrakcyjny", więc tak bardzo chciał zamieścić wszystkie swoje zdjęcia, że nie zwrócił uwagi na to, że na jednym z nich widnieje oczywisty dowód jego kłamstwa). Jeszcze nie słyszałam, żeby żonaty, rozwiedziony czy owdowiały mężczyzna był nazywany kawalerem. ;-D No ale widać, że wszystko jest możliwe. No i zastanawiam się, o ilu jeszcze dzieciach "zapomniał". :-0