Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SandrA118

Jaki jest seks z 40 letnim facetem??

Polecane posty

Gość Katharsis121221
No dziewczyny powiem wam ze ja niedawno przezylam super seks z 40 letnim facetem mam 19 lat i musze dodac ze bylo superr pewnie jeszcze nie raz sie z nim spotkam nie do opisania daje rade jak malo kto:DD

Gość Katharsis121221
chyba sie przezuce na dojrzalych :DD

Gość Ja sie calkowicie zgadzam z
MarianoItaliano21. Aż mną trzesie jak czytam takie rzeczy.. Nie rozumiem jak mozna byc taka shmata i sypiac z kolesiem wiedzac, ze ma zone (i prawdopodobnie dzieci). Jak mozna swiadomie niszczyc komus zycie? Pomyslcie wiesniary jak wy byscie sie czuly bedac na miejscu zony takiego frajera, ktory rucha was tylko dlatego zescie mlode a wy myslicie ze jestescie jakies wyjatkowe haha :D zal.. Zycze wam tego samego na stare lata - z calego serca! Pozdrawiam serdecznie :))

Gość giovani
Ja sie calkowicie zgadzam z...bo juz nie mozesz lub ciebie nikt nie chce, dlatego tak piejesz z zawiści :D:D:D:D

haha a czyzby nie jest odwrotnie? nie, no nie moge.. bo jesli uwazam, ze robienie czegos takiego jest najgorszym koorestwem, to oznacza, ze nikt mnie nie chce? zalosny/zalosna jestes :D jak mi zal takich tepych ludzi.. rozczaruje cie - jest ktos kto mnie chce i jestem szczesliwa :) :)

poza tym widac jak umiesz czytac ze zrozumieniem i nie wiem w jaki chory sposob interpretujesz moja wypowiedz - gdzie widzisz zazdrosc w mojej wypowiedzi? potepiam osoby, ktore swiadomie niszcza czyjes szczescie, jakby napisala, ze koles jest wolny - nie pisalabym nic na ten temat bo mi to wisi, ale w tym wypadku nie moglam sie powstrzymac od skomentowania.. jeszcze one sa z siebie dumne.. przykre to jest.. :(

Ja rucham tylko kozy krowy, więc żadnego zwiazku nie niszcze jak te przyszczate panny

I co, podjaralas sie tym, ze sie podszylas sie pode mnie? Mi to wisi, ale powiem jaki jest twoj problem - prawdopodobnie tez puszczasz sie z zonatym kolesiem - i boli cie to, ze jestes - nazywajmy rzeczy po imieniu - zwykla szmata..

Ja sie nigdy tak jak ty pieprzona szmato nie ze szmacę się, wszystkie moje kozy i krowy sa zadowolone, może nawet i sie zakocham, taka jedna mi bardzo sie podoba, sliczna jałóweczka. A wy szmaty jestescie ruchane przez starych oblesnych zdradliwych cudzych meżów.

Gość Katharsis121221
i co? mnie to podnieca :D o to chodzi zakazany owoc najlepiej smakuje:D

Gość calkowicie jestem za....
Jestem jak najbardziej za takim przezyciem :) Mam 41 lat i duze doswiadczenie pozwala mi uszczesliwic partnerke lepiej anizeli kiedys. Seks nie zaczyna sie w lozku, ale juz od slowa, komplementu, dotyku, pocalunku, a gdy nadejdzie odpowiednia atmosfera................

Gość calkowicie jestem za
To chyba nie wiek, ale doswiadczenie ma ta moc, no i oczywiscie jest takie cos jak wrazliwosc, przedewszystkim ta kobieca, bez niej, to nawet cuda nic nie pomoga.

Gość vajola000
a ja uwazam ze trzeba sie bawic poki sie jest mlodym jesli mezczyzna pociaga kobiete to nie ma nad czym sie zastanawiac ile ma lat moze byc fajnie w kazdym wieku:DD

takiego "dojrzałego" faceta jeszcze nie miałam, ale jak miałam 19 lat przespałam się z 38 latkiem i było bardzo sympatycznie :) teraz mam 22 lata i nadal wolę starszych- ostatnio sypiałam z 33 latkiem i było cudownie. Chociaż niedawno miałam przyjemność z pewnym 19 latkiem i też było wspaniale... Wszystko zależy od faceta, chyba właśnie o to chodzi, że "seks" zaczyna się wcześniej, nie w momencie "wsadzenia".. są faceci, którzy słowem i dotykiem potrafią zdziałać cuda i stety niestety ci starsi zazwyczaj potrafią dużo więcej niż młodziaki myślące tylko o sobie ;D

Gość Kate 19
Seks z 40latkiem? Z moim jest cudowny!!! Fantazja, spełnienie.... Ach... na samą myśl ciarki mnie przechodzą:) Wolę starszych mężczyzn, wcale nie uwazam ich za dziadki- są madrzejsi, można z nimi porozmawiać innym niż FIFA czy Xbox. Poza wspaniałym seksem przekazują Ci swoją wiedzę, uczą i troszczą sie o Ciebie. Jedynym przeciwskazaniem jest rzeczywiscie fakt, iż większość mężczyzn w tym wieku ma już swoje rodziny- jednak musi być coś co sprawia, że czują sie niespełnieni. Co ich pcha w ramiona innych? Brak zrozumienia ze strony żon? Ja nie mam wyrzutów sumienia. Może to glupie ale na tą chwile o tym nie myśle, rozkoszuję się chwilą. Tą krótką, którą spędzam z moim Romeo... Zakazany owoc....

Gość przelonam sie jesli zechcesz
czterdziestolatku

Gość poruszenie_W_bokserkach
jedna osoba to pisze widać po blędach ortograficznych :classic_cool:

Gość Młody bóg
Oj dziewczyno, nie słuchaj nikogo ...zastanów się nad sobą, w tej chwili nie jesteś w pełni ukształtowana intelektualnie. Kiedyś może znajdziesz faceta z którym będziesz chciała się związać i mieć dzieci, wtedy będziesz żalowała, że byłaś szmatą. Bedzie cię do dręczyło do końca dni, no chyba ze jesteś nią. Pamietaj że zawsze trzeba się szanować nie daj się nabrać w ucieczkę w takie patologiczne zachowania to ci nie da radośći. samo pchanie mięsa nic nie znaczy. Ten facet chce o Ciebie wytrzeć tylko spermę z kutasa, też tak robiłem. A w gledni myślałem o takich jak ty że są szmatami , poźniej dążyłem żeby namówić takie ...żeby dały mi wsadzić w dupala. I o dziwo się godziły. Nie daj boże żeby się twój facet o tym dowiedzial lub rozeszla się fama, wtedy nadzieje na normalnego faceta mogą iść się kochac...będziesz nieszczęsliwa tak jak te dziwki które ruchałem...zastanów się pokiś młłoda. jak przyzwoicie przeżyjesz życie będziesz najszczęsliwsza na świecie....

Gość gość
Ok ja właśnie spotykam się z mężczyzną 39 letnim, jest starszy ode mnie o 11 lat. I mogę szczerze powiedzieć że sex z facetem w takim wieku jest nie samowity. Jest on doświadczony i zupełnie inaczej traktuje kobietę w łóżku niż taki przeciętny 20 latek. Ma nie spożytą energię i jest naprawdę bardzo kreatywny jeżeli chodzi o pozycje. Jest nie samowitym kochankiem i co najważniejsze wszystko co robi robi z myślą o mnie, żeby to mi było dobrze. Jest bardzo troskliwy i to co liczy się u niego na pierwszym miejscu to moje doznania. Tak więc naprawdę polecam bo Warto.

Gość gość
Kotka poes....jak zwykle trafnie :-) Temat dla mnie,pomijając bluzgi i inne "kąśliwe wypowiedzi. O poziomie autorki nie wspomnę. Ja mam 40 lat i tak się złożyło,że nigdy nie uprawiałam seksu z rówieśnikiem. Były mąż i nowy ,też były już partner są młodsi. Ale tutaj chyba nie dowiem się...tracę,czy nie? Warto w ogóle sprawdzić ?

Gość gość
Trzy lata temu wyszlam za maz,ale maz pracuje w UK i co trzy miesiace moge go urzywac na poczatku myslalam ze mi wystarczy,ale moj mlody organizm byl z tego nie zadowolony,w dziwnych okolicznosciach poznalam faceta ktory przypadl mi do gustu i umowilam sie z nim na kawe,podzas dyskusji wyszlo ze jest 17 lat starszy odemnie ten wieczor bardzo milo spedzilam w jego towarzystwie, nie myslac o niczym zaproponowalam jemu nastepna kawe ale juz u mnie w mieszkaniu bo nie chcialam byc przez kogos zobaczona z obcym w kawiarni.Gdy juz do tego spotkania doszlo to wydarzyla sie nie planowana sytuacja i wyladowalam z nim w lozku.a co sie dalej dzialo to przeszlo moje oczekiwania i nie skonczylo sie na tym spotkaniu

Gość gość
Spotykam się z kolegą z pracy. Ma 38 lat, a ja 20. Mam chłopaka, on ma żonę. Jest mi z nim mega dobrze. Łączy nas tylko seks. Nie każdy facet w tym wieku musi być zramolałym niedojdą. Wiem, źe niejedna ma na niego chęć.

Gość gość
Mam 33 lata, moj maz 42. Sex=niesamowity. Dwudziestolatki wymiekaja ;)

Gość zadowolona z seksu
Seks z 36 latkiem jest o wieeele wiele bardziej zajeebisty niż z 20latkiem. Jego doświadczenie, podejście do życia, do seksu, intymności zarówno swojej jak i partnerki i pieszczot to coś fascynującego, podniecającego... ;> Priorytetem dojrzałego mężczyzny są potrzeby partnerki, a dopiero później jego. ;) Mówię Wam, jeżeli macie okazję i jeśli chcecie spróbować to zróbcie to bez wahania ;) Jeżeli jesteście w związku z młodszym i czujecie, że czegoś Wam brakuje... Mi osobiście brakowało i zdarzył się zupełnie nieplanowany numerek z nim, z tym, który jako jedyny do tej pory doprowadził mnie do totalnego odjazdu podczas seksu ;)) i w dodatku na tylnym siedzeniu samochodu ;)) Nie żałujcie sobie takich przeżyć, nie odmawiajcie sobie takiej przyjemności. I to, że będziecie się kochać z owym panem zupełnie nie znaczy, że jesteście szmatami, d******* i tym podobnymi. Takimi epitetami posługują się ludzie, którym jednak czegoś brakuje.. Ahhh... Mogłabym pisać bez końca na tenże temat.. Temat seksu z czterdziestolatkiem ale... Moje przeżycia są moje i moimi pozostaną. Wasze przeżycia będą Wasze i także Waszymi pozostaną. ;)) Miłego popołudnia. ;))

Gość zadowolona z seksu
Zapomniałam napisać, że ja mam 20 lat ;))

Gość gość
To miałaś młodego chłopaka :) Ja mam dużo więcej i mnie rozwala chęć :) Uważam,że teraz mam nawet większe potrzeby :)

Gość gośćmarta
Sex z meszczyzna po 40 to oral wali cie po prostu w d**e i chce abys mu brala do ust nic ciekswego bylam rozczarowana moze ten bedzie inny zycze ci tego