Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotka z doliny...

Mój facet kupił mi bielizne

Polecane posty

Gość migotka z doliny...

masakra, ja zartowałam, a on pojechał do galerii i kupił mi ponczochy i stringi, ja tego nie przyjmę, mysałam,ze zartował a on kupił, nawet zdjecie mi przesałał:-(

Gość migotka z doliny...
Pytania nie było

faceci tak maja :P mojemu sie marzy zobaczyc mnie w gorsecie i dzisaj nawet mierzylam ale zaden na mnie nie pasowal :P na temat bielizny faceci malo kiedy zartuja,a wybieraja zawsze to w czym nas chca zobaczyc a nie w tym w czym nam jest wygodnie

Gość wodnik szuwarek no1
i co w związku z tym ? Chcesz nam wszystkim powiedzieć, że jesteś babochłopem i wolałabyś dostać bokserki ?

Gdyby mialoby wam byc wygodnie to byscie chodzily w pantalonach po babci.

Gość migotka z doliny...
on powiedział,ze chciałby mmnie zobaczyć w ponczochach, jadłam kolację i nagle patrze mms-to Twoja bielizna, no naprawdę seksowna, czarna... nawet jeżeli to przyjmę to oby trafił z rozmiarem:-P

Gość pamperek
zrób zdjęcie i wrzuć szybko na nk

Gość wodnik szuwarek no1
wcielone zło, ale my nie chcemy byście nosiły taką erotyczną bieliznę na co dzień ... a jedynie zakładały od czasu do czasu, wiadomo kiedy ;-)

sorki ja nosze wygodna bielizne dla mnie a zarazem seksowna i nie sa to panatalony :P w ponczochach tez chodze :)

wodnik u mnie z tym problemu nie ma :) raz na jakis czas mozna poszalec ale na co dzien tez mozna nosic wygodna a zarazem seksowna bielizne. jak narazie facet nie narzeka na moja bielizne ale zapowiedzial ze gorsetu i tak sie dorobie :P i to chyba juz nawet w poniedzialek :D

Gość migotka z doliny...
czuję sie onieśmielona. Oby chociaz pasowalo

migotka nie masz czym :) faceci tak maja i nic na to nie poradzimy,no to oby pasowalo i zeby byla zabawa po przymiarce ;)

Nie wiem w czym masz problem Fajnie ze facet kupuje ci bielizne. Ja natomiast sama wole faceta zaskakiwac goretami pasami do ponczoch itp Ucieszylabym sie z takiego prezentu i odrazu zaprezentowala a potem wiaodmo jak by sie to skonczylo :) <stopka> http://img197.imageshack.us/i/zdjcie0613.jpg/ Możecie mnie pocałować :P </stopka>

no ja tez nie bardzo chce zeby to on mi kupil ten gorset ale uparl wiec wole isc z nim i przymierzyc i kupic odpowiedni jak maja byc pozniej problemy z rozmiarem bo ja to taka niewymiarowa jestem :D ale migotka ciesz sie ze masz faceta ktory ma fantazje i kupuje ci seksowna bielizne a nie np top :P

Gość Trubadurka
A mój chłopak uwielbia kupować mi bieliznę, dostałam do tej pory od niego seksowne body, 2 pary stringów i 2 pary koronkowych majteczek, jesteśmy razem już prawie rok, jeszcze tego z nikim nie robiłam, on o tym wie, uwielbia widzieć mnie w takiej bieliźnie, pieścić mnie przez nią, na Walentynki zamierza kupić mi takie czarne, megaseksowne przeźroczysto-koronkowe body, jak je zobaczyłam, to aż mi się gorąco zrobiło :) piękne, ale bardzo odważne, coś mi się widzi, że ciężko nam się będzie powstrzymać od pieszczot ;)