Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FREEpalestine

taki zestaw ubrania - co myslicie?

Polecane posty

Gość FREEpalestine
zwlaszcza chodzi mi o polaczenie kabaretek z trampkami sama wymyslilam :classic_cool: wydaje mi sie ciekawe, chociaz wiem ze dla nie ktorych moze byc kontrowersyjne i nie do przelkniecia

Szczerze ? Wygląda to kiepsko, jakbyś na siłę chciała być oryginalna i jedyna w swoim rodzaju.

Gość FREEpalestine
*niektorych :p

Gość FREEpalestine
no chcialam byc orginalna, ale niekoniecznie na sile :D nienawidze sztampowych ubran powielajacych sie co chwile na ulicy

Gość nic oryginalnego...
to wyglada na lata 80-te

Gość FREEpalestine
eee tam nie znacie sie, chcialabym uslyszec zdanie ludzi, ktorzy interesuja sie i orientuja sie w modzie moze sa jacys stylisci na sali?

Gość FREEpalestine
nooo, tylko ze lata 80 te sa znowu w laskach przynajmniej tam gdzie mieszkam

Gość FREEpalestine
podbijam

Gość lata 80 w wersji -BIDA

Gość lilka146
Ja osobiście uważam, że z górą jest coś nie tak. Może gdybyś nałożyła bluzkę opadającą z ramienia byłoby lepiej.

Gość FREEpalestine
ha! juz wiem co zrobie, wrzuce fotke na jakies forum stylistow albo ludzi ktorzy maja jakies pojecie o dobieraniu ubran tutaj sami amatorzy:D zobaczymy co oni napisza :classic_cool:

Gość FREEpalestine
hmmm..tez myslalam o innej gorze, a konkretnie o bluzce z jednej strony opadajacej z ramienia i odslaniajace te jedno ramie tylko ze nie mam niczego w tym stylu

Gość lilka146
secondhand polecam :)

Gość FREEpalestine
hmmm, secondhandy sa ok, ale dla mnie maja jeden minus - trzeba niezle pobuszowac i wlozyc duzy naklad czasu zeby znalezc cos co sie sobie wymyslilo i do tego jeszcze trzeba trafic w swoj rozmiar:P

Gość abrakadabrowidlo
pasuje, ale jakas sportowa torebka[ najplepiej biala]i upiete wlosy lepiej by wygladaly : > i moze ta kosuzlka do spodnicy wlozona? albo jakas czaerna gladaka koszulka

Gość moze tak byc
jak dla mnie nie obraz się ale tragedia.ale moze ja sie nie znam.popytaj wsrod znawcow-to tylko moje amatorskie zdanie i nie chcialam cie obrazic.trampki z kabaretkami? nieeeeee.poza tym faktycznie ta góra jest dziwna.

Gość FREEpalestine
no wreszcie cos konkretniejszego, mysle, zeby wlozyc ten zestaw na nastepna impreze, ale moze go jeszcze dopracuje bluzki do spodniczki nie wloze bo to sukienka :P co do czarnej bluzki to fakt, tez by pasowala bialych torebek nie dzierze

Gość llll
wejdz na szafiarki.pl i tam sie pokaz

Gość FREEpalestine
mozek byc - nie obrazam sie , gusta sa rozne,mi trampki z kabaretkami bardzo sie podobaja, ale jestem ciekawa zdania innych i otwarta na krytyke a co w tej gorze widzisz dziwnego?

na pierwszy dzień wiosny- UBIÓR IDEALNY ale jeszcze można go wykorzystać idąc na wiejską dyskotekę

Gość FREEpalestine
zobacze co szafiarki.pl maja do powiedzenia :P

Gość Estranged
Mi się podoba, jest zajebiście :classic_cool:

taaaa jesteś otwarta na krytyke ale jak tylko ktos napisze ze brzydko wyglądasz to zaraz że sie nie znaja, że amatorzy... :D wiec ja jako kolejna amatorka dodam że wygląda to fatalnie :O oryginalność, oryginalnością ale niech to jakoś współgra... pełno koronek, rozwalone trampki (białe :O) i afro na glowie? ehhh masz śliczną figure, nie marnuj tego :P

Gość ajt
FATALNIE! wieś tańczy i spiewa. zaden kolor do siebie nie pasuje, kabaretki maja brzydki wzor. szczerze? juz bym wolala czarne kabaretki, szare tramppki i szara gora, np sukienka z dzianiny luzna. oryginalnosc to nie wrzucenie na siebie wszytskiego co sie ma w szafie jak leci.

Gość szczera jędza1
Jeśli już taki styl lubisz, to ubrałabym grafitowe trampki, kabaretki o klasycznym wzorze, jeansowe szorty z dziurami i do tego t-shirt, z jakimś fajnym nadrukiem.