Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FREEpalestine

taki zestaw ubrania - co myslicie?

Polecane posty

Gość piękne to to nie jest zestawie
kontrowersyjnie? Kontrowersyjne to na pewno niestety nie jest. To nie są chyba kabaretki, na siłę do kabaretek trampki mogą pasować, ale nie białe. ogólnie nienajlepsze zestawienie;/

Gość piękne to to nie jest zestawie
aha i dodam, że ja wcale nie jestem z tych 'wypindzionych" na siłę, blond włosy, różowa szminka itp, ja właśnie bardzo lubie styl rock/gothic/metal itp z tymże mam już trochę lat i wiadomo do pracy w glanach nie pójdę;) ale na impr inność dalej jak najbardzioej, kabaretki różnego rodzaju uwielbiam itp - pisze to dlatego, żeby nie było , że myślisz ze wypowiadają się np same lalunie w tych samych ciuchach na ulicach. I wg mnie na prawdę ten zestaw jest nienajlepszy:/

Gość bo pomarańcz w modzie...
I po co dziewczyny się staracie? Autorka topiku i tak nie chce posłuchać opinii innych, tak tylko się chwali... A swoją drogą-popieram 90% odpowiedzi- zestaw tragiczny...

nic tu do siebie nie psuje, fasony nie dobrane do figury nie podkreślają zalet a uwypuklają wady. za dużo koronek. biała koronkowa (?) czy przeźroczysta bluzka wygada niechlujnie jest obszarpana nie wspomnę już o pętelce na dole która ma ją skrócić;/. rękawki fatalnie uwypuklą wąskie biodra i szersze od nich ramiona. nadruk jest kompletnie bez sensu. a dekolt gubi biust. poza tym co to za pomysł nosić czarny top pod białą bluzkę wygląda to brzydko jeszcze gdyby był gładki uszłoby. wysoka prosta dżinsowa spódnica jest za długa, uwypukla brak bioder. koronkowe rajstopy pasują jak pięść do nosa do białych trampków. stopa wygląda na wielką. np. spódnica wyglądała by fajnie na tobie jeśli włożyła bluzkę do środka. cały strój to silenie się na oryginalność ale brak tu umiejętności dopasowania ciuchów do swojej figury.

Gość moze tak byc
dziwna ta gora bo wygladasz jak sekretarka albo nauczycielka. ostatnia moja przedmowczyni 100% racji. wg mnie to tylko te kabaretki ci pasują.teraz sa modne tuniki...lepiej byłoby zamienic te trampki na czarne gladiatorki na obcasie a gorę na dłuzsza i faktycznie czarną albo ciemniejszy kolor,granat np. moim zdaniem to takie pomieszanie stylów-dzinsowa spodnica,eleganckie rajstopki... t ak jakos mało kobieco. pozdrawiam!