Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zfantazja

sex grupowy, swingers

Polecane posty

alfa to dominator...rzadko bywa switch

coś mi się widzi ze twoje uwielbienie gejów wynika przede wszystkim z twojego rozluzowania w dominacji :D

*rozlubowania miało być ;) idę sobie bo jeszcze chwile z wami pogadam i mi się koszmary przyśnią zboczeńcy jedni ;)

good idea:)....ja weszłam na czat pogadać ze znajomymi ....za godzine tez zmywam się nyny:)

Gość Fev kochanie idziesz spac?

fev moja żona ma do ciebie pytanko a mianowicie zastanawia się co ci w łóżku przyjdzie z geja? :D Bo nie bardzo wie gdzie w tym przyjemność dla ciebie.

gay dzisiejszy jest w zasadzie bi...i ma dla mnie niesamowity urok....zwłaszacza alfa...chyba że uległy słodziak:) jest urodziwym chłopcem...taki też mnie kręci.... z resztą ciężko jest wytłumaczyć uległym kobietom co takiego kręci dominę w gayu:)

zresztą!!!!!!....qrna....rozmarzyłam się:):)....i straciłam panowanie nad pisownią...:)

fev boję się że należy ci się ochrzan :( To co napisałaś jest "lekkim" nadużyciem. Dzisiejszy gej jest bi ???!!!! To tak jak bym napisał ze dzisiejsza lesbijka jest bi :D Sucha nitka by na mnie nie została choć jest to bliższe prawdzie :D Gej to gej biseksualista to biseksualista to zupełnie inne bajki. A heteroseksualiści mający stosunki homoseksualne to inna galaktyka I coś czuje przez skarpetki że ci twoi panowie bi i geje to nie biseksualiści na pewno nie geje a zwykłe heterosexualne ciamciaramcie które panicznie boją się że uznasz ich za zacofanych nieotwartych a nie daj Bóg homofobów jeśli nie zdecydują się na zabawy homoseksualne:) Gej to człowiek który jest świadom swojej orientacji seksualnej jak i związanej z tym odmienności. Również powinien być świadom iż jest to odchył. Panowie goniący z wywalonymi wackami na paradach to ludzie z olbrzymim problemem akceptacji samych siebie i swojej orientacji. Zresztą myślę że wszyscy pokazywani w TV dziwni homoniewiadomo robiący z siebie idiotów mówiący piskliwymi głosami i zachowujący się jak transwestyci również mają silny problem z akceptacją ale nie przez społeczeństwo a przez siebie samych ;) Sorry za wykład ale jak słyszę gej jest bi to mnie gromki śmiech rozpierdala. A wracając do rozmowy to moja żona do uległych nie należy jej pech polega na tym że ja nie daje się nijak zdominować :D I jedyne co jej przyszło do głowy to że lubisz popatrzeć sobie na dwóch troglodytów ;) Inna sprawa że jak tak czytam co piszesz, jeśli rzeczywiście się w takim towarzystwie bawisz, odnoszę wrażenie ze jesteś tam jedyną osobą pretendująca tam do roli samca alfa ;)

Gość Karolina

Byłam na plaży dla swingersów .Nie był to dla mnie na wejściu bardzo duży szok ,bo jestem naturystką.

Jednak szybko zorientowałam się ,że to zupełnie inna bajka. Przede wszydtkim to ,że ludzie bez skrępowania ze sobą kopulują .Oczywiście ci ,którzy tego chcą .Oglądałam to początkowo dyskretnie ,choć z zaciekawieniem .Po kilku dniach przywykłam do takich widoków .Więcej - rozkładając szeroko nogi pozwoliłam partnerowi na to by pieścił palcami moją  cipkę .Widziałam ,że dwóch facetów masturbuje się na ten widok .To właśnie podniecało mnie szczególnie .Nie doszło do żadnych kontaktów z obcymi mężczyznami ,poza jednym .Siedzieliśmy przy stoliku z inną parą i z nimi umówiliśmy się kilka razy na wspólny sex i też na plaży byliśmy kilka razy razem i pieściliśmy się naprzemiennie .To jest tak podniecające ,że przez cały dzień myślisz tylko o pieszczotach .Nie jestem ekshibicjonistką ,ale opisane sytuacje sprawiały ,że moja cipka była cały czas mokra ,a ja gotowa i otwarta .Naeet teraz kiedy to piszę jestem już podniecona !

Gość Julia

Karolinko,  też byłam na tej plaży. Nawet, pomimo wcześniejszych obiekcji dałam się tam wybzyknąć partnerowi  przy wszystkich a opalanie z rozłożonymi nóżkami,  cóż, to tam norma. Mężowi co chwila stał a panie nieustannie robiły laseczkę swoim panom.

Gość gość

też miałam fajne seks ekscesy na plaży. Nie naturystyczna, ale pusta - posezonowa. Spotykaliśmy tam czasem jeszcze dwie pary. Jak myśleliśmy już że będziemy sami zdjęłam stanik. Tak to na nas podziałało że nie zauważyliśmy że przychodzą jak siedział na mnie okrakiem, zsunięte majteczki no i słodki, łagodny seks. Rzucili żebyśmy sobie nie przeszkadzali, oni też się zabawią. Potem na zmianę graliśmy razem w siatkę, wygłupialiśmy się, żeby zrobić przerwę na seks i znowu zabawa.