Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam racjee

wydaje mi sie ze rodzenstwo tej samej płci ma lepszy kontakt ze sobą

Polecane posty

Gość mam racjee

ja mam dzieci tej samej plci i maja ze soba rewelacyjny kontakt,ale nie mam porownania gdyby bylo inaczej, mam same siostry i kontakt z nimi rowniez swietny.

np. my z siostrą( 3lata młodszą) to zupełne przeciwieństwa. Zaczęłyśmy drzeć koty jak poszłam do szkoły- ja 7, ona 4l a skończyłyśmy jak miałam około 18, ona 15. Początkowo to było: nie chcę się z nią bawić, a potem szarpanie za włosy i bójki jak rodziców w domu nie było. Teraz jest super :) Ja zawsze wolałam towarzystwo chłopaków, ale nie wiem, jak by było z bratem

Nie sądzę, żeby to zależało od płci. To charakter, który może być różny niezależnie od płci. Mam 3 synów i córkę. Córka świetnie dogaduje się tylko z najstarszym synem. Pewnie dlatego,że on najlepiej dogaduje się ze wszystkimi ;P Najmłodszy uwielbia siostrę. Ja mam siostrę. Nigdy się z nią nie dogadywałam, a teraz się nawet nie spotykamy. Odzywamy się do siebie tylko dlatego, że się nie widujemy (gadamy ze sobą tylko na gg, bo tak bezpieczniej :])

Gość hrthehe
Mam siostrę i brata i z żadnym z nich nie mam dobrego kontaktu... Mieszkamy w tym samym mieście, i nie raz mijamy się na ulicy jak całkowicie obcy ludzie, ani cześć ani pocałuj w dupę.

Gość no dostaniesz
najlepiej nie mieć rodzeństwa-wtedy jest spokój:D

Gość minimum 3-5 dzieciiiii
jak nie mieć rodzeństwa jak u nas kościół rządzi i obecnie w naszym kraju kobiety żyją tylko po to aby rodzić, także seks tylko dla prokreacji, bo jeżeli dla przyjemności to grzech

Gość ...........oj............
ja mam dwie starsze siostry i nie potrafię sobie wyobrazić że można przejść obojętnie obok wlasnego rodzenstwa:O Serio! Teraz mam okres buntu bo próbują mnie te moje sistrule ustawiać ale mimo to cieszę się że są;)