Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tropiciel niezwykłych spraw

bojkot piwa Lech - słyszeliście?

Polecane posty

migal.salon24.pl/213412,wzywam-do-bojkotu-konsumenckiego-piwa-lech

Gość Robberrto
Coś czytałem o tej głupiej reklamia..

- trzeba spację w linku usunąć

Gość WujekDobraRada
nie wiem o co chodzi i chuj mnie to obchodzi

Gość daj link do reklamy
a nie bloga jakiegoś pisowszczyka. bo nie wiemy o co chodzi a w mózga pisowców to się czasami roją dziwne rzeczy. bo np. hasło "zimny lech" ma już na pewno ponad rok http://www.youtube.com/watch?v=AzuuIbGs5Mk bo innych pomysłów co do kaczyńskiego i lecha to nie mam :D

Gość bartek_27
Daj spokoj, tu chodzi o elementarna przyzwoitosc i szacunek dla zmarlych i to bez wzgledu na poglady polityczne. Jesli my nie bedziemy sie sami szanowali to obcy tym bardziej...

Gość werters
juz pisza o tym na onecie

czy to nie przesada? przecież piwo lech było jest i pewnie będzie a jak będzie w lodówce to na dodatek będzie zimne a lechów też w polsce jak psów kiedyś była taka reklama- z kasią ci się upiecze i dam sobie rękę uciąć, że pewnie za jej czasów niejedna kasia spaliła się w pożarze i nikomu taka reklama nie przeszkadzała

przecież piwo lech było jest i pewnie będzie a jak będzie w lodówce to na dodatek będzie zimne" kurwa bez znaczenia to wszystko Tyskie , Lech , Warka TYLKO ZIMNE !!!! :)

Gość petroI
Lech to siki. Poza tym trochę szacunku dla zmarłych. Kasztelan niepasteryzowany rządzi!

pomarańczka masz rację :) Kasztelan , Perła i Łomża na Export to 3 marki najlepszego piwa :D

Gość jbdjknm
autorze jestes niezle jebniety to nie sa piwa z jednej kampanii piwowarskiej !! do tej nalezalyby tylko takie gatunki jak:lech, tyskie, debowe, reds

już widzę, jak ktoś w imię pamięci o zmarłym prezydencie przestanie pić jakieś tam piwo.

Gość ja przestanę..
..Lecha i inne z KP. Szacun dla zmarłego prezydenta.

ja przestanę.. ..Lecha i inne z KP." masz rację przestań :) po co pić zjebom :P jak są sami z natury zjebami :)

Gość Fela z wesela
Przecież to jakaś stara reklama jest, nie ?? To o co się rozchodzi, tej ?? :P

lech, a ktos to jeszcze pije?" generalnie ostatnimi czasy Lech sie zepsuł to fakt

Gość czyli to ten zimny lech
no to jednak w pisie głupich nie sieją. Jak można skojarzyć mające ponad rok hasło reklamowe z nieżywym prezydentem? trzeba być skrajnie przewrażliwionym zakompleksionym egocentrykiem :O 🖐️ żal i parcie na szkło

Gość Fela z wesela
Ja sobie kojarzę tę reklamę sprzed roku, moze sprzed dwóch lat. Nie dawajcie się wkręcać, ludzie w jakieś dziwne akcje. Oszołomstwo, kuźwa :o żal, normalnie :o

Nie zdziwił bym się jak by sam producent podniecał szum wokół gorszącej reklamy. W końcu nie ma sposobu na tańszą reklamę i budowanie świadomości marki. Jakiś czas temu jak ktoś by mi kazał wymienić pięć piw to na pewno w wśród nich nie było by Lecha a teraz to pierwsze jakie do głowy przychodzi

A reklama "zimnego Lecha" była odkąd to piwo pamiętam.." ale to tylko mentalność ludzi z PiS - U nakręca tego typu akcje :p jak można pić ciepłego Lecha ?

Gość Fela z wesela
No własnie, ciepły Lech :o Ale się ludzie dali wrobić w rozkręcanie protestów ha ha ha :D