Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek-24_1985@o2.pl

chcę się zmienić

Polecane posty

Gość krokodylle łzzy
Tomek , moze nie to że by wyśmiała ale speszyłaby się i pomyślałaby że masz serce z kamienia albo jakiś problem ze sobą. Ja jeżeli kiedyś się zakocham w kimś to wytłumaczę tej dziewczynie że nie miałem nikogo bo nie spotkałem nikogo w swoim typie. To jest prawda akurat. Tylko że dziewczynom będzie trudno w to uwierzyć bo one same chętnie angażują się w związki tylko dla seksu albo tylko po to żeby nie być samotną. Czasmai mam wrażenie że dziewczyny tak naprawdę w ogóle nie mają serca , a jedyne czego pragną to szampańskiej zabawy i pełnego portfelaidąc do centrum handlowego. Czułości to tylko na okaz aby fajna fotka na Nk była

Gość mizzeria
rzeczywiście jesteś dziwny...

Gość mizzeria
i jeżeli nie zmienicie swojego myślenia, bo tam tkwi Wasz problem, to dłuuugo będziecie sami.

Gość krokodylle łzzy
cyckii ... Czemu cię to dziwi ? Ja akurat nie wyobrażam sobie żebym miał się całować z byle kim. Pocałunek ( taki w usta ) to efekt miłości , o seksie nie wspominając. Jeżeli ktoś się nigdy nie zakochał to co ma zrobić ? Całować się z byle kim ? To ma sens w ogóle ?

Gość tomek-24_1985@o2.pl
mizeria: nie mam problemów nie tylko z rozmawianiem wirtualnie. W realu też lubię pogadać, zwłaszcza jak mam dobry nastrój. Nie jestem typem osoby specjalnie małomównej.

Gość krokodylle łzzy
mizzeria... dziwni jesteśmy ? hehehe ... No tak , dziwni bo chcemy być wierni. Faktycznie dziwni bo teraz każdy pieprzy się z byle kim :D Baw się dobrze , jako babcia będziesz non stop klepała różaniec z żalu że kiedyś taka głupia byłaś

Gość tomek-24_1985@o2.pl
krokodyle łzy: nie pisz za mnie, bo na pewno jesteśmy trochę różni. Mi np. seks bez zobowiązań by nie przeszkadzał, oczywiście gdybym nie był w związku. Nie jestem też zbuntowany przeciwko światu. Byłem może kiedyś, ale z wiekiem mi przeszło.

Gość mizzeria
krokodyle łzy, a Ty jeszcze w dodatku złośliwy jesteś, bo nie o wierność mi chodziło, tylko o sposób Twojego myślenia, że wszystkie dziewczyny są doświadczone, lecą na gruby portfel i bzykają sie z kazdym facetem, który do nich zagada...

Gość mizzeria
czy Ty naprawdę chcesz się zmienić...?!

Gość mizzeria
to zmień swoje myślenie..ale to nie takie proste, jak ma sie juz ugruntowana opinie o kimś, prawda?

Gość cyckii
pff ja calowalam sie z okolo 15 chlopakami w przeciagu 1,5 roku :P

Gość krokodylle łzzy
cyckii ... Ciekawe ilu pocałujesz po ślubie , pewnie nadal będziesz szukać pierwszej lepszej okazji ? Pytam poważnie : twoi rodzice dobrze traktowali cię w domu ?

Gość cyckii
nie, po slubie bede calować tylko meża, ale do slubu mi się nie spieszy. Napewno nie wyjde za maz przed 25 rokiem zycia. Tak moi rodzice dobrze mnie traktowali, traktują oraz beda traktować

Gość krokodylle łzzy
" po ślubie tylko mąż" hahahaha :D Chyba jesteś za PO, zgadłem ? :) Obiecanki cacanki trala la la la. Znam takie dziewczyny i każda po kilku latach małżeństwa zakłada topiki typu : - podoba mi się kolega z pracy. Co robić ? - przespałam się ze swoim eks , powiedzieć mężowi itd . :D

Gość cyckii
mysle ze mi przejdzie, moze wydorosleje, mam 17,5 lat dopiero :P

Gość jiolo
Spokojnie cyckii, ja mam 17 lat i spotykałam się z 4 chłopakami w ciągu roku ;) Jak spotkamy tych jedynych, to będziemy wierne ;) teraz trzeba się wyszaleć, poznać różnych ludzi, na poważne związki będzie czas potem. A Ty Tomek się nie przejmuj. Proponuję byś zaczął chodzić do pubu, na bilard czy zapisał się na siłownię. Poznasz kolegów, może któryś ma fajną koleżankę ;) Będzie dobrze.

Gość krokodylle łzzy
apetyt rośnie w miarę jedzenia. Poza tym twój nick sporo mówi o tobie

Gość zwała
hahahaah wyjasnij mi co moj nick o mnie mowi?? jiolo- dokladnie trzeba się wyszaleć i korzystać z zycia :P

Gość moni i feli
25 lat i zero życia... cóż, mogę tylko powiedzieć, że żal mi Ciebie autorze... z takim podejściem do życia, to może i znajdziesz dziewczynę, ale podejrzewam, że będzie to typowa "mymła" :D taka jak Ty :P ("mymła"-tj.osoba bez wyrazu, bez osobowości, taka nijaka) Powodzenia :P

Gość sashkaaaaaaaaaaa18
a,pokaż fotke albo,chociaż opisz jak wyglądasz to ci powiemy czy twój wygląd przypadkiem nie jest problemem:) Bo gdybys był rzeczywiście przystojny a,taki raczej nieśmiały jak piszesz to i tak by laski do ciebie zarywały ...

Gość Pisząca
Ja myślę chłopaki, że nie ma się co martwić, myślę że jak poznacie odpowiednie osoby ( a na pewno niedługo to nastąpi) to bedziecie wiedzieć że to to i zrobicie dla nich wszystko a dalej potoczy się samo..... gratuluje waszym przyszłym dziewczynom:) niestety świat schodzi na psy a to za sprawą takich osób które wskakują co drugiemu facetowi-( oczywiście facetów to też dotyczy) do łożka a w wieku nastu lat chwalą się swoimi podbojami miłosnymi( przykład powyżej);) żadnych wartości .....

Gość kto by powiedziałłłłłl
krokodyle lzy-ja sie nie dziwie ze ty jestes sam i nikogo nie mozesz znalesc,malo,ze jestes zlosliwy to masz jeszcze jakies dziwne pojecie o kobietach(wnioskuje po twoich wpisach do innych dziewczyn tutaj i ogolnie po tym co piszesz).Kobiety sa rozne i maja rozne wartosci-dokladnie tak samo jak mezczyzni. Zreszta co to za podejscie "nie mam kumpli bo wszyscy pija" itp,no przepraszam ale towarzystwo kazdy sobie sam wybiera-dziwne,znasz tylko ludzi,ktorzy pija?:O. Ja na przyklad na brak znajomych nie narzekam,chodze na imprezy,dobrze sie bawie i jakos niekoniecznie z ludzmi ktorzy pija:D. Swiat jest taki jakim chcemy go widziec-dla kazdego inny.Ciebie ograniczaja twoje poglady i uogolnienia i dopoki tego nie zmienisz bedziesz sam "bo wszyscy sa bee,wszyscy pija a kobiety tylko zdradzaja". No to powodzenia w zyciu