Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany ojciec

Mój syn jest gejem. Wczoraj nas poprosił na rozmowę.

Polecane posty

Gość załamany ojciec
Syn gej a ja trans

Gość załamany ojciec
Sama pomyśł. Na samą myśł, że on robi loda innemu gościowi a potem żre moimi widelcami mam ochotę rzucić talerzem. Finał jest taki, że żona je w salonie, syn u siebie, córka u siebie a ja nie żre wale bo nie mam ochoty po tym co wczoraj usłyszałem. Jestem rozbity i nie wiem co mam zrobić

Gość bfdgdfgd
"a ja nie żre wale " prawica czy lewica ?

Gość załamany ojciec
Tak sobie myslę, że za iles tam lat miałby dzieci a tak bedzie miał kolejnego narzeczonego

Gość załamany ojciec
połowa to podszywy :/ Powiem Ci, że jednak robienie odó przez kobietę traktuję jako coś normalnego a przez faceta . . . no chyba nie

Gość załamany ojciec
Jak bylem w wojsku zawsze ciagnelo mnie do chlopcow i lubilem przebierac sie za kobiete dlatego zostalem kapitanem no ale ze syn to tragedia

Gość aass
Pamiętaj,że on jest indywidualną osobą -nie tylko Twoim synem. Ciekawe dlaczego zdecydował się Wam powiedzieć. pewnie się biedny męczył, a ty tylko patrzysz na swoje odczucia. U nas w Polsce napewno nie bedzie maił łatwego życia, ale na szczęście reszta swiata jest bardziej tolerancyjna, pewnie wyjedzie w świat,żeby sie nie męczyć i będziesz miał spokój....współczuję tobie ale jemu bardziej, on musi toczyc walkę ze wszystkimi-nawet z najbliższymi, którzy powinni byc ostoją.

W środowisku sodomitów nie ma stałych związków.Po prostu większość homo to tz.dawcy a biorców jest mało i z tego wynikają problemy .Co to za przyjemność być ciągle ładowanym w tyłek (samo pisanie o tym wzbiera na wymoty). Homoseksualizm NIE jest naturalnym zjawiskiem, żadna indoktrynacja medialna i pranie mózgu tego nie zmieni.Pamięteaj że tolerowanie tego to akceptowanie zboczenia.Nie należy potępiać człowieka tylko jego czyny.Tak jak pisałem wcześniej, poszukaj wsparcia u osób kompetentnych.Jeszcze nic nie jest stracone.

Orientacji seksualnej się nie wybiera z nią się człowiek rodzi., Co z tego że ty byś chciał żeby syn miał kobietę (nawet najbrzydszą) jak jego kobiety nie pociągają., dla rodziców najważniejsze jest to że twój syn jest w tym związku szczęśliwym , może jest to dla ciebie trudne do zaakceptowania ,ale będziesz musiał z czasem się z tym pogodzić to życie twojego syna.

Gość dfgdfgd
Juz pred chrystusem krolowie ladowali chlopcow w pupke Gejostwo jest od zalania dziejow poczytajcie sobie historie .To wszystko bylo jest i bedzie a wy o tym nawet nie wiecie ze twoj brat czy sasiad jest gejem. po h.. maja sie kryc

Od zerwania jabłka przez Ewe w Raju zło na świecie jest było i pewnie będzie aż to wszystko szlak trafi.Czy to oznacza że mam zła nie nazywać złem, że mam zło tolerować....bzdura totalna Jak ktoś się rodzi pedofilem, zoofilem czy nekrofilem to co wtedy ?

Gość dfgdfgd
no to idz wal glowa w sciane bo swiata nie zmienisz skoro jestes homofobem jedz do rosji

Właśnie ja nie widzę różnicy między zoofilem, pedofilem, nekrofilem a homosiem. Dla mnie te wszystkie zboczenia są na jednej płaszczyźnie. Dlaczego facet, który lubi dziewczynki idzie siedzieć a pedał nie? No sory dlamnie wszystko co nie hetero to jest dewiacją i nie wiem dlaczego pedałki sa faworyzowane

Gość brad pitttt
Znów daliscie sie nabrać na prowokację ? Polacy to jednak naród debili. a do reszty Np wasza corka moze byc dziwką ? To teraz b.modne , tzw . sponsoring , bardzo duzo studentek z najlepszych uczelni , UW ,u.jagiellonski itp sprzedaje dupe za kase ... A w przyszlosci beda lekarzami ,prawnikami. Ja bym sie brzydzil takiej corki, glupiej szmaty niz syna geja .

Nie zawsze jest tak, że wybór naszej seksualności zależy od nas samych... współczuje chłopakowi ojca... Zero tolerancji , zero pomocy z jego strony...

Gość załamany ojciec
Skoro to jest jego życie i ja nie mam nic do gadania to po uzyskaniu pełnoletności będzie je sobie sam układał i zobaczymy co zwojuje.

Znów daliscie sie nabrać na prowokację ? Polacy to jednak naród debili." kto sie daje to sie daje :P nie licz wszystkich po tej samej cenie :D ale na marginesie to daje 2 /10 za wytrwałość dla autora :D

Z teologicznego punktu widzenia to Bóg daje życie ale pewnie ateistka.Znałem kiedyś taką osobe która jak ktoś się nie zgadzał z jej zdaniem krzyczała to co zrobisz zabijesz mnie, zabijesz ! Nikt nikogo nie będzie zabijał.Raczej odwrotnie on jako ojciec powinien go ratować bo poklepanie po ramieniu i powiedzenie że akceptuje Twoje zboczenie to nic innego jak wsadzenie noża w plecy. Co to znaczy homofob ?

Gość załamany ojciec
Z dwojga złego wolę córkę prostytutkę niż syna geja. A najbardziej brzydzą mnie dziewczyny, które każdy posuwa a one nic z tego nie mają - prostytutka w zderzeniu z nimi jest kobietą która się szanuje. Czyż nie?

Obawiam sie ze to jedna wielka sciema!! Ale powiem wam cos z mojego zycia.Otoz gdy moj syn mial 17-lat, mial samych kumpli, byl i jest bardzo przystojnym i ladnym mezczyzna! Ale wracajac do tematu; przez miasto, poszla plotka ze moj syn jest pedalem! nawet moja sasiadka, byla tak zyczliwa, ze mnie o tym poiformowala osobiscie.W pierwszym odruchu scielo mnie z nog! ale juz za chwile wiedzialam! ze nawet! jezeli moj syn jest PEDALEM! bede go kochac takim jakim jest! I w dupie mialam opinie obcych ludzi.Po dwoch latach moj syn sie zakochal w DZIEWCZYNIE, dzis jest 10 lat po slobie ma dwojke dzieci, uwielbia swoja zone ! i nigdy nie byl pedalem.....opowiedzialam mu to bardzo niedawno! o co podejrzewali go sasiedzi...ha ha ha...o malo sie ze smiechu facet nie zesikal ha ha ha....A Ty!! jezeli to prawda, to ty jestes nie tylko zaden ojciec!! ty nawet nie jestes czlowiekiem..i cala reszta ktora ci przyklaskuje....Wspolczuje twojemu synowi! ze ma takiego TREPA tatusia...bo to jeden z gorszych gatunkow " TATUSIOW" wiem to z wlasnego zyciorysu...bo sama jestem Corka Trepa.....Niech mu ziemia lekka bedzie! za pieklo jakie nam z zycia zrobil.....

Gość fdgdgdfgdfgdfgdfg
Te wszystkie hmofoby nierozumieja ze to i tak nic nie da . Ja mysle ze powinni wlaczyc radio maryja i odprawic 7 rozancow

Gość ja proponuje tak
Proponuje aby Twoj szanowny syn wyjechał do UK , Niemiec lub Francji :) Tam zacznie lepsze zycie z dala od ojca kretyna :classic_cool:

Gość Norkaaaaa
To że jest gejem nie jest jego winą. Nie od niego przecież zależy czy go pociągają chłopcy czy dziewczyny. Jego winą natomiast jest to, że związał się z chłopakiem. Powinieneś go raczej starać sie odciagnąć od tego związku ale nie wydziedziczać. Przecież to Twoje dziecko.

Gość fdgdgdfgdfgdfgdfg
co zabilabys go ?

Gość rozmova
Pomysl ze w kazdej ordzinie rodza sie dzieci ktore kiedy s dorosle vybieraja partnera nie tej samej plci. Nigdy nie przyszlo tobie do glowy ze kobieta tez robi mezczyznie loda............... To tvoje dziecko i tvoje i tvojej zony geny. Pvinnes byc zadovony ze syn sam to powidzial a nie ktoras z sasiadek bol byl by wiekszy. Nie wurzucaj syna z domu bo jeszcze nie viesz jake beda tvoje vnuki.

Gość fdgdgdfgdfgdfgdfg
w takim razie zabijcie 50 % populacji macie wyjscie albo sie pogodzic albo paka

Gość załamany ojciec
Przeczytałem z uwagą i powiem Ci, że moja córka jakoś mnie bardzo kocha i zawsze miała i ma we mnie wsparcie. Ogólnie jestem lubiany przez jej znajomych a jej narzeczony to mój można powiedzieć w pewnym sensie kumpel. Jeździ ze mną na strzelnice robimy wypady off roadowe ogólnie super kontakt. Niestety mój jeszcze syn wolał pojechac do galerii obrazki pooglądać. teraz już wiem dlaczego. Uwierz mi jestem człowiekiem pogodnym i ogólnie lubianym ale poglądy mam jakie mam w kwestii gejostwa.

Załamany Ojcze, ale to jednak Twój syn, którego myślę, tak naprawdę kochasz. Ma rację Eva, kilka wpsiów wyżej, że orientacji się sobie nie wybiera. Czasem, zdaniem niektórych, homoseksualizm może być nabyty (zwłaszcza w sytuacjach typu brak ojca w rodzinie, co powoduje fascynację innym starszym facetem, domy dziecka, zbiorowe onanizmy w internacie). Ale Twój syn wyrastał w normalnej rodzinie, więc u niego jest to chyba całkiem wrodzona dyspozycja. Moja rada, nie odcinaj się całkiem od niego, bo wśród pedałów nie brakuje szumowin także. Niech on ma oparcie w domu, tak żeby w trudnych sytuacjach nie musial szukać oparcia wśród podejrzanych typków. I niech szalenie uważa, żeby się nie zarazić HIVem.