Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maleńka 0000

chłopak chce abym usuneła ciążę

Polecane posty

obawiam sie ze nie bd mogla spojerzec mu w oczy jak juz teraz mam wyrzuty sumienia i nie chce usuwac i nie usune niech robi co chce jezeli bd chcial byc ojcem to mu nie zabronie a jezeli nie to sama tez mysle ze dam rade z wychowaniem dziecka ale przerazaja mnie jego naciski codziennie to samo bo on chce usuniecia i tylko tyle slysze :(

No i znowu pieprzenie o zabijaniu ... jezeli jestes gotowa na samotne wychowywanie dziecka top kontunuuj, bo jezeli on nie chce to nie licz ze zostanie z toba na dlugo.

No pewnie, że chce, jak nie usuniesz, nie będzie z tobą, ale alimenty będzie musiał płacić, a to mu się chyba nie uśmiecha.

ja na to nie licze i robie sobie nadziei ze zostanie jak urodze ja nie chce zabic dziecka bo jemu sie teraz nie usmiecha miec jeszcze dziecka tez sie tak mysle ze powiedzial tak ze mi pomoze bo nie chce placic wysokich alimentow wiec na razie bd mu to na reke ale zobaczymy jak dlugo juz mam dosc jego naciskow

powoli zaczyna mnie ta sytuacja wykanczac nie wiem co mam robic i nie daje sie chlopakowi powiedzialam mu ze urodze dziecko a ten swoje

chlopak nie odzywa sie do mnie mysli ze mnie da na wstrzymanie i mu ulegne a kij z nim niech mysli co chce ja i tak postanowilam ze ciazy nie usune :)

Gość konkretna pomoc sie liczy
masz rację nie usuwaj, poproś te wszystkie osoby co są przeciw aby dały ci swoje dane i napisały ci oświadczenie, ze będą wpłacać ci po ok. 500 zł miesięcznie na utrzymanie dziecka,

Gość do pieprzeniadorosla a do utrz
a druga ciąża to też mała istotka, a trzecia ciąża to też mała istotka, a czwarta ciąża to też mała istotka ... itd. a czy rodzice kazali ci dupy dawać, bo jak byłaś dorosła w dawani uto powinnaś być dorosła w wychowywaniu własnego dziecka

Gość sweetheart83
porozmawiaj z kims zaufanym a najlepiej jesli masz dobry kontakt to z rodzicami. Wychowac samemu dziecku to nie jest ani latwe ani przyjemne, nie zrozum mnie zle, napewno bedziesz je kochac i bedziesz dobra mama, ale to jest naprawde ciezka praca, fizycznie i psychicznie. Jesli bedziesz sama wychowywac dziecko wszystko bedzie na Twoiej glowie od przewijania, karmienia, placenia rachunkow do samontej radosci z pierwszych kroczkow i pierwszego slowa. Z drugiej strony zycie ze swiadomoscia pustki, odliczania urodzin i swiat bez dzidziusia, codzienne mysli na jego temat. Zycze zebys podjela wlasciwa dla Ciebie decyzje. Pozdrawiam

zdecydowalam nie usune ciązy choc chlopak nie jest zadowolony ale co z tego jak pozniej ja nie mogla bym sobie z tym poradzic ze usunelam ciaze

Gość gość
No i masz racje :) a on skoro nie chce dziecka to niech się wypcha :) potem będzie żałował swoich słów :)

ja juz postanowilam a on niech robi co chce teraz moze jest chyba za malo dorosly ale zobaczymy za pare lat wiem ze bd tego zalowal troszke go znam bo robi co chce czasem a sam pozniej tego zaluje...

Gość KTORY TO TYDZIEN?

Gość boonakochasuszi
to jeszcze nie jest dziecko glupia tylko jakas tarczka zarodkowa taka sama jaka wpierdalasz w jajku...

skończ z tym idiotą. mój chłopak załatwiał ze swoją kuzynką tabletki poronne dla mnie. jestem w 20 tygodniu ciazy, przeciez logiczne zeby tabletka nie zadziałała. powiem Ci ze od tej pory jak się dowiedziałam ze chciał skrzywdzić moje maleństwo nie umiem z nim być. nawet nie umialam go przytulić ciągle w głowie mi siedziało to co planował ;/ no i nie jestesmy razem.

Gość młoda mama111
kopnij go w du*** podasz dziada o alimenty a ty sama dziecko wychowasz skoro bzykać się chciał to nich teraz będzie odpowiedzialny swych czynów

Gość adddaa
Ty lepiej usuń chłopaka a nie dziecko!!!

pamietaj "ze szmaty nie zrobisz damy" jak nie kocha dziecka od poczatku to nie wiesz w jakąś cudowną przemianę

mnie to zaszokowalo jak mi powiedzial ze chce zebym usunela teraz juz wiem ze on chce ale dobrze dla siebie a nie dla mnie i dziecka ja jestem coraz bardziej przekonana ze ciazy nie usune :)