Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŁukaszCZiłałała

Zamierzam iść do prostytutki

Polecane posty

Gość ŁukaszCZiłałała
Droga Aniu Ja dostrzegam Twoją życzliwość i wbrew temu co tu się mówi nie uważam kobiet za bandę nadętych idiotek, które traktują swoje ciała jako obiekt w przetargu. Naturalnie, że wolałbym żeby ta kobieta chciała bliskości ze mną. Nawet teraz kidy zwyczajnie odczuwam frustrację z tego powodu nie zgadzam się na to, żeby wulgaryzować tą kwestię. Ja nie chcę tej kobiety "pieprzyć" ani "ciupciać" nie jestem napalonym zwierzakiem. Mam 24 lata i czuję się zwyczajnie przytłoczony tą świadomością, że jeszcze tego nie przeżyłem. Czuję że to przeradza się w kompleks który mnie stresuje i sprawia że boję się kobiet. Uważam że to mogłby mi pomóc, byłoby jak szczepionka. Może nie najprzyjemniejsza rzecz w życiu, ale jednak pozwala pewien etap zakończyć. PS. Aniu jesteś mądrą kobietą i cieszę się że to wszystko powiedziałaś, ja tą prostytutkę "zaliczę" po to żebym kiedyś mógł taką kobietę jak Ty pokochać.

GŁUPI JESTEŚ ŻE CHCESZ COŚ TAKIEGO ZROBIĆ... ZOBACZYSZ BĘDZIESZ TEGO ŻAŁOWAŁ... ALE CO JA CI BĘDĘ GADAĆ... SZKODA SŁÓW I TAK PEWNIE NIKT NIE JEST WSTANIE ZMIENIĆ TWOJEJ DECYZJI. WEDŁUG MNIE FACECI KTÓRZY KORZYSTAJĄ Z TEGO TYPU USŁUG TO KOMPLETNE ZERA... JAK ZA TAKIEGO SIĘ UWAŻASZ TO PEWNIE LEĆ JESZCZE DZISIAJ, SZKODA CZASU...

nie uwazam ze to jest zly pomysl,moze wtedy nabierze pewnosci do siebie i swoich mozliwosci,tylko zeby pozniej nie zalowal ze ten jego pierwszy raz byl za kase

Gość północny człowiek
Ale czemu robicie z prostytutki problem?Mam kilka koleżanek które są prostytutkami,są to osoby o wiele bardziej "normalne"niż głupie panienki które uważają siebie za księżniczki.Zasada jest jednak taka żeby nigdy się kobiecie nie przyznawać że było się na dziwkach. Aniu skoro uważasz że autor źle robi idąc na dziwki to czemu nie wybawisz go z tego i nie umówisz się z nim na przyjacielski seks? Aż za taka księżniczkę się uważasz?

to jest podobnie jesli kobieta traci dziewicto zawsze z kims kogo kocha(zazwyczaj)albo pozniej z nim jest albo nie ale wspomina to milo pomysl czy chcesz to zrobic z ta pania a pozniej wspominac ze jeszcze za to zaplaciles?

TO ŻE MA LECIEĆ ODRAZU BO SZKODA CZASU TO BYŁO NAPISANE TAK W PRZENOŚNI...

Idź do prostytutki. Zobaczysz to są w większości na prawdę spoko dziewczyny. Pogadasz, poruchasz i od razu zmienisz poglądy.

polnocny nie uwazam ze zle zrobi,jesli chce tego to nie widze problemu tylko chodzi o to jakie bedzie mial pozniej mysli

z drugiej strony nie wierze ze nie trafi mu sie fajna laska,wystarczy tylko uwierzyc w siebie

Gość północny człowiek
Aniu widać że nie rozumiesz facetów,ty z pierwszego stosunku nie miałaś żadnej przyjemności a facet wręcz odwrotnie,po za tym jest tez takie coś jak zwykła ludzka ciekawość,czyli jak to jest jak penis jest w cipce,prosta ciekawość człowieka,autor ma już 25 lat i jest prawiczkiem przez was,po prostu jest uczciwym facetem,nie wciska wam kitów ani żadnych bajerów,nie oszukuje was i nie żeruje na waszej naiwności i dlatego nigdy sobie nie zacupciał,gdyby był kawałem sukinsyna i rasowym podrywaczem to dawno miał by kilkadziesąt panienek za sobą,ale wy takich facetów nie widzicie,wy wolicie podrywacze,cwaniaków i innych bajerantów a potem wchodzicie na kafe i żalicie się jace to faceci sa świniami.Sam wielokrotnie bzem raniony przez takie osoby jak ty i uwierz mi ze dziwki sa lepsze niz jakies ksiezniczki jak ty

A ILE JESTEŚ JESZCZE CZASU W STANIE WSTRZYMAĆ SIĘ Z TĄ DECYZJĄ...? MOŻE POCZEKAJ NP. DO KOŃCA ROKU I JAK NIKOGO NIE POZNASZ TO WTEDY TO ZROBISZ. CO TY NA TO?

wiesz ja akurat bylam bardzo zadowolona ze swojego pierwszego razu bo zrobilam to z facetem ktorego naprawde kochalam to byl tez jego pierwszy raz i bylo cudownie.Nie jestem zadna ksiezniczka ale lubie facetow z odrobina romantycznosci

Gość północny człowiek
Tylko co mu to da?Jak chcecie go uchronić przed prostytutką to czemu po prostu nie umówcie się z nim na przyjacielski sex?

Gość północny człowiek
Aniu czy chcesz m i wmówić że przy pierwszym razie miałaś orgazm?

Gość ŁukaszCZiłałała
Trochę mi głupio z powodu tego, że przeszliśmy do dyskusji na temat mojego życia duchowego i ewentualnych niepowodzeń życiowych z powodu braku doświadczeń seksualnych. Tak trafiłeś w sedno. Ciekawi mnie to jak to jest, jakie to jest uczucie, jak się odczuwa to wszystko taką niezwykłą bliskość drugiej osoby. Nie chcę się wdawać w dyskusję na temat konsekwencji, jestem dorosły i wiem że to nie jest dobre ani normalne zaczynać tej sfery życia od pań do towarzystwa. Uznałem że taka dziewczyna po prostu podejdzie do tematu uczciwie i nie będę się musiał płaszczyć i rumienić jak nie będę czegoś wiedział, albo coś mnie przerośnie. Piszę bo mam wątpliwości, czy mój pomysł jest logiczny, nie proszę o ocenę moralną.

Autorze ja nie rozumiem po jaką cholerę zakładasz taki temat na forum i pytasz się o zdanie kafeteryjnych hipokrytek. Skoro nie potrafisz sobie znaleźć jakiejś puszczalskiej zdziry i jej przelecieć (co jest dzisiaj nadzwyczaj łatwe) to idź na dziwki i nie pytaj się co sądzą zakłamane kobiety na forum.

Gość ŁukaszCZiłałała
Tak uważam że to dobry pomysł wyznaczę sobie termin do końca roku, wydaje mi się, że jak się naprawdę zakocham to problem zniknie nawet bez samej inicjacji. Łatwiej byłoby mi z tym żyć, gdybym miał oparcie i akceptację drugiej osoby:) Jeśli jednak mam żyć z tym sam to wolę sprawę załatwić od ręki. Boję się rozczarowania, że taka dama do towarzystwa jest jak maszynka do robienia lodów i że nawet nie spyta jak mam na imię. Dziwne to musi być kiedy robi się to z kobietą, później płaci i zapomina. Tego się boję.

Gość a magda z wawy jestem
1 2 3 | nast. 19:24 ŁukaszCZiłałała Tak jestem prawiczkiem, mam 25 lat i uważam, że z wielu oczywistych powodów kobiety na mnie nie lecą. Nie chodzi o jakiś kompleks domorosłego erotomana, po prostu ciekawi mnie jak to jest kochać się z kobietą. Po tym jednym razie już do końca życia nie muszę. 19:27 [zgłoś do usunięcia]Veni, Vidi i podziekuje juz lepiej z reka jest 19:27 [zgłoś do usunięcia]różoowa Jak raz zaczniesz to co chwile będzie ci się chciało ;D Nie wiem czy prostytutka to dobre rozwiązanie dla 'szanującego się faceta'... heh... tylko żebyś jakiegoś syfa nie załapał, którym możesz zarazić póżniej kobietę swojego życia... nie wiem, ja bym się nie związała nigdy z gościem który chodził na dziw** i ... powodzenia http://img694.imageshack.us/f/rozowiutka.png/ http://www.youtube.com/watch?v=nWRiE5Q9QOE ... 19:28 [zgłoś do usunięcia]buuuummmm ale z dzi**a!!! oszalales!! chcesz zeby ci siusiak odpadl!!! 19:30 [zgłoś do usunięcia]Iza87 Nie ma obawy, z nim nigdy nie będzie chciała się związać żadna kobieta. 19:31 [zgłoś do usunięcia]E R N E S T Mocny jesteś jak zaczynasz od Prostytutki 19:31 [zgłoś do usunięcia]Q:)Q http://www.forumdlainteligentnych.pun.pl/foru ms.php zaloz ten temat tu... pomoga ci... <stopka></stopka> 19:32 [zgłoś do usunięcia]jesli wybierz jakas fajna moze byc ciekawie ale jak jakiegos oblecha to odradzam 19:34 [zgłoś do usunięcia]Prawiczek bez wiary "nie wiem, ja bym się nie związała nigdy z gościem który chodził na dziw** i ..." Oczywiście, że nie. Tyle tylko, że nie dlatego, że to takie obrzydliwe, tylko dlatego, ze tam chodza faceci, którymi kobiety się raczej za darmo nie interesują. Zatem koleś nic nie traci. DO PAŃ -> http://demotywatory.pl/421823/Dlaczego There is hope past all hope! http://PRAWICZEKzWIARA.powiedz.to 19:36 [zgłoś do usunięcia]złapiesz tylko hiv bo prawie każda daje bez gumy za dopłatą a reszta w cenie 19:36 [zgłoś do usunięcia]jania spadaj ŁukaszCZiłałała 19:40 [zgłoś do usunięcia]ŁukaszCZiłałała No ale co się będę przejmował Wydaje mi się, że lepiej mieć to za sobą niż się frustrować i się wstydzić, że latka lecą. Przecież "ta jedyna" pewnie też nie byłaby zachwycona gdybym nie wiedział jak to jest nawet i na niej trenował. Naprawdę chcę się tylko dowiedzieć jak to jest, oswoić się z tym i mieć takie doświadczenie za sobą. Jak trening, nic mi nie odpadnie ale boję się że to będzie żenująca sytuacja, jeśli trafię na jakąś wulgarną i niedelikatną. 19:42 [zgłoś do usunięcia]ŁukaszCZiłałała Poza tym będę z wami szczery:d Dla mnie to być może jedyna szansa na to, żeby znaleźć się w takiej sytuacji z kobietą, która będzie mi się podobała fizycznie. Do tej pory wszystkie dziewczyny z którymi chodziłem były przeciętne. A prostytutki są raczej ładne 19:43 [zgłoś do usunięcia]anna7112 jestes pewien tego co chcesz zrobic_ 19:44 [zgłoś do usunięcia]Prawiczek bez wiary Kobiety tutaj to hipokrytki. Same się puszczają, mają po 10+ partnerów i zgrywają wyzwolone. Uważają, że facet nie ma prawda czepiać się ich przeszłości, bo to tylko ich sprawa ale faceta z burdelową przeszłością to nie chcą i tu przeszłośc juz znaczenie ma. DO PAŃ -> http://demotywatory.pl/421823/Dlaczego There is hope past all hope! http://PRAWICZEKzWIARA.powiedz.to 19:44 [zgłoś do usunięcia]anna7112 tego chcesz? 19:46 [zgłoś do usunięcia]prawiczek ma racje 19:47 [zgłoś do usunięcia]autorze bylem w podobnej sytua jak ty ale mialem 22 lata teraz mam 27 i kilka razy odwiedzilem juz prostytutke ale faceci ktorzy sa brzydcy nie maja innego wyjscia trzymaj sie 19:47 [zgłoś do usunięcia]anna7112 to nie chodzi o to kto i z kim,tylko czy pozniej bedziesz mial szacunek do siebie 19:53 [zgłoś do usunięcia]Prawiczek bez wiary Anna Tobie łatwo pisać, bo pewnie możesz mieć seks na zawołanie. DO PAŃ -> http://demotywatory.pl/421823/Dlaczego There is hope past all hope! http://PRAWICZEKzWIARA.powiedz.to 19:56 [zgłoś do usunięcia]anna7112 nie rozumiesz mnie,kazdy moze miec sex na zawolanie ale czy po takim numerku bedziesz miec szacunek do siebie? 19:57 [zgłoś do usunięcia]raczej jak tego nie zrobi to straci szacunek do siebie samego 19:58 [zgłoś do usunięcia]ŁukaszCZiłałała Mi nie chodzi o jakiś dziki wynaturzony seks rety naprawdę ludziska Ja jestem ciekawy jak to jest z kobietą, chciałbym sprawdzić i już. Głupio mi trochę płacić za coś co zawsze uważałem jako przejaw uczucia i bliskości, ale uważam że to mnie jakoś upośledza i sprawia że czuję się mniej wartościowy. Poza tym nie chcę skamleć o litość u jakiejś dziewczyny, która zrobi to dla świętego spokoju albo z litości. Pójdę zapłącę jej 3 razy tyle ile będzie chciała. Ale masz rację Aniu... boję się wstydu, zażenowania, wyrzutów sumienia. Umiem kochać i boje się że krzywdzę tym samym osobę którą kiedyś pokocham. 19:59 [zgłoś do usunięcia]anna7112 nawiazujac do wypowiedzi poprzednika zapytam jeszcze raz :jestes brzydki? 20:00 [zgłoś do usunięcia]skoro masz 25 lat i nie miales "okazji" to na twoim miejscu zaczynalbym powatpiewac z ta "jedyna ukochana" osoba 20:00 [zgłoś do usunięcia]Prawiczek bez wiary Łukasz nie obawiaj się. Przecietna kobieta w wieku 25 lat ma około 10 partnerów seksualnych z czego około połowa to jednonocne przygody. Naprawdę myslisz, że taka kobieta miałaby prawo Ciebie potępiać? Jak facet jest nieatrakcyjny to musi sobie radzić. DO PAŃ -> http://demotywatory.pl/421823/Dlaczego There is hope past all hope! http://PRAWICZEKzWIARA.powiedz.to 20:04 [zgłoś do usunięcia]anna7112 poczekaj troszke,napewno jest ta jedyna w ktorej sie bujniesz,wtedy to bedzie wspaniale uczucie,co z tego bedziesz mial jesli popieprzysz sie z prostytuta 0000 )).. ++ 20:05 [zgłoś do usunięcia]jaderMan Kologo jestem w podobnej sytuaji jak Ty... Mam 24 lata i ne ciupciałem. Cóż, też coraz częściej przegladam oferty na różnych portalach i patrze sobie co za ile można mieć... W końcu ileż można czekać. Kobietki powiedzą oczywiście, nie nie nie, nie chcemy potam takich itp itp... A ja im odpowiadam: Kur... j**a... spier... pi**... niewyru.... !!! To wlasnie przez was mamy ten problem. Udajecie cnotki niewyd..., ch... wie o co wam zawsze chodzi. Ruch... sie tylko z facetami z kasa, badz kompletnymi idiotami. Ja osobiscie jeszcze troche poczekam, ale jak nie znajde wsrod tego stada bydla, czyli pustych dziewczyn jednej wartosciowej owieczki, to dam sobie tez spokoj i pojde do burdelu... 20:06 [zgłoś do usunięcia]ŁukaszCZiłałała Fizycznie jestem chyba atrakcyjniejszy niż połowa facetów których nam. Którzy mają żony lub dziewczyny. Jestem po studiach i pracuję, ale jestem sam i moje dotychczasowe związki to było takie prowadzanie się za łapkę po parku. Nie byłem nigdy z kobietą i to mnie zwyczajnie interesuje. Nie chcę rozładowywać napięcia, nie naoglądałem się filmów. nie wiem czy jestem brzydki cholera wiePewnie średnia krajowa, jak mówię niektórzy mają gorzej Ładnych kobiet się boję mimo że mnie fascynują dlatego taka łatwizna mnie przekonuje. 20:06 [zgłoś do usunięcia]Prawiczek bez wiary " poczekaj troszke,napewno jest ta jedyna w ktorej sie bujniesz,wtedy to bedzie wspaniale uczucie,co z tego bedziesz mial jesli popieprzysz sie z prostytuta" Takich jedynych w których on się bujnął pewnie było wiele. problem w tym, że taka kobieta zazwyczaj nie chce się bujnąć w nieatrakcyjnym facecie. Skoro koles ma 25 lat czyli szkołę i studia za sobą, a mimo to nie miał "tej jedynej" to znaczy, że raczej nic już mu się nie trafi. ALe kobiecie z powodzeniem ciężko zrozumieć że tacy faceci istnieją w końcu tacy sa dla nich zazwyczaj jak powietrze. DO PAŃ -> http://demotywatory.pl/421823/Dlaczego There is hope past all hope! http://PRAWICZEKzWIARA.powiedz.to 20:07 [zgłoś do usunięcia]anna7112 umiesz kochac i w koncu znajdziesz i pokochasz

polnocny nie nie mialam pozniej poczulam co to orgazm ale moj pierwszy raz byl wspanialy chocteraz nie jestem z moim ukochanym chlopcem czest to wspominam,mowie tak bo mierlismy wtedy po 18 lat,a lukaszowi wcale nie odradzam prostytutek tylko to jest ostatnia deska ratunku i warto sie zastanowic

Gość ŁukaszCZiłałała
Ale jaki masz powód sądzić że one są zakłamane?

Już nie raz były tematy o takich osobach jak ty, co w wieku 25 lat nie miały doświadczenia seksualnego i pojawiało się pełno komentarzy ze tacy faceci muszą być nienormalni, nieudacznicy itd. Że żadna by takiego oszołoma nie chciała. Teraz jak ty chcesz isć na dziwki żeby nabrać doświadczenia i negatywnie nie zaskoczyć przyszłej dziewczyny to piszą że też takiego by nie chciały. Więc sam widzisz ile warte są ich opinie.

Gość ŁukaszCZiłałała
Dominik chyba jesteś większym frustratem niż ja;D Naprawdę widzę, że wszyscy faceci tutaj (notabene na babskim forum) wpadają po to żeby odreagować na głupich i zakłamanych kobietach;d Rety:D A ja szczerze uważam że tylko kobieta może mi powiedzieć jak to jest naprawdę. Niech będzie hipokrytką, puszczalską, albo kretynką ale jest kobietą. Ja chcę dotknąć cycków i sprawdzić się jako facet bez poczucia że ktoś mi łaskę robi.

Gość północny człowiek
Aniu ale po co ci sex skoro nie masz orgazmu?Wybacz ale dla mnie sex bez orgazmu jest nieudanym seksem Autorze dziwka to zwykła kobieta,z którą normalnie pogadasz,po śmiejesz się i może się jej nawet zwierzyć z swoich problemów,ona po prostu musi być miła żebyś przyszedł do niej ponownie,jeśli mogę ci dać radę to unikaj burdeli i tirówek,najlepsze są prywatne mieszkania,tam dziwki są dużo lepsze i stwierdzisz że to twoja koleżanka albo nawet przyjaciółka.

Dziecko drogie ja też mam 25 lat i prawiczkiem nie jestem od 8 lat więc nie wiem kto tutaj z nas jest większym frustratem.

Gość nfjvgneri
jak niewielu mężczyzn ma do seksu takie podejście jak Ty... a chcesz to wszystko zespuć tym, że pójdziesz do prostytutki.. nie dowiesz się niczego na temat tej bliskości i namiętności. Będzie trochę inaczej niż z ręką. Bo w seksie nie chodzi tylko o genitalia, tu chodzi też o uczucie, którego nie zaznasz od prostytutki. czy aż tak ciekawi Cię "jak to jest tam wsadzić?" szkoda by było gdybyś potem w ten sposób szukał bliskości. Ale decyzję i tak już pewnie podjąłeś przy pomocy innych prawiczków, którzy mają kobiety jedynie za materialistki i tępe hipokrytki. do prawiczka z wiarą- na razie mam tylko 23 lata ale byłam z tylko JEDNYM facetem. On też był tylko ze mną. Dziewictwo straciliśmy razem, on miał prawie 21 lat, fakt mniej niż autor ale i tak sporo jak na dzisiejsze czasy. Nie ubliżaj wszystkim kobietom na forum tylko dlatego że w relacjach z nimi jesteś nieporadny. Zmienisz nastawienie to być może znajdziesz jakąś dziewczynę, która ma poukładane w głowie.

Gość ŁukaszCZiłałała
Prywatne mieszkania? Ale jak to wygląda? Mam nadzieję że nie jest ich tam 16 do wyboru i że trzeba przechodzić jakąś selekcję. Mi zależy na tym żeby było spokojnie, miło, bez odchyłów tak jak z koleżanką właśnie. Jak taka wizyta wygląda? Mogę zapłacić ile trzeba 1000 zł jeśli będzie trzeba wali mnie to.

Gość północny człowiek
Dominik ale ty nie umiesz cieszyć się życiem,dorabiasz do seksu jakaś ideologię,jesteś facet więc jak masz okazję do ruchania to sobie ruchaj a nie swoje fustracje wylewasz na tym forum,jestes po prostu wkurwiony że żadna nie chce ci dać mimo że innym daje i niczego od nich nie oczekuje.