Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŁukaszCZiłałała

Zamierzam iść do prostytutki

Polecane posty

Gość ŁukaszCZiłałała
Zwyczajnie wstyd mi za Ciebie chlopie. Sam sie napij tego kwasu. Nie umiesz rozmawiać i jesteś chory z nienawiści.

Gość gdzie jest darker
zarazx by wam wygarnowal te haselka typu " fajny facet jestes" i " znajdziesz sobie dziewczyne" :D:D:D

Gość TH is IT PS
Kto jest chory ? Dziewczyny to kurwy co liżą fiuty ładnisiom i przystojniakom a brzydali mają w dupie dlatego warto wydać parę setek aby też mieć chwilę przyjemności

Gość mimo ze bylem w burdelu
nie zaluje ale coz kobiety wciaz nie mam i nie potrzebuje teraz to banda zaklamanych hipokrytek

Gość TH is IT PS
Taka prawda

Gość północny człowiek
Dominik ale nie każdy ma tak dobrze jak ty,gdybyś miał rodzinę i dzieci to uwierz mi że szukał byś dodatkowego etatu by byś nie wytrzymał z żoną i z wrzeszczącymi dziećmi,ja pracuję po 10 godzin i nie mam nawet średniej krajowej więc gratuluję ci pracy,z tym że ja w przeciwnieństwie do ciebie mam sex.Jeśli chodzi o dzieci to nie dużo by brakowało a był bym ojcem,na szczęście to była pomyłka,związek sie rozpadł bo właśnie nie chciałem dziecka i nadal nie chce mimo że mógłem juz dawno zostać ojcem ale po prostu wolę wolność i święty spokój.

Lukaszu, dobrze zrozumiałeś intencję mojej wypowiedzi. Uogólniając, najpierw seks za pieniądze, a potem normalny seks w związku, może się po prostu nie udać, bo prawdopodobne, że trzeba by dokonać dużej redkucji. Owszem ludzie to potrafią: W Niemczech zarabiałem 3 tys euro, w Polsce 2 tys,, ale jestem przynajmniej u siebie i mam pewną pracę, w firmie jeździłem audikiem w leasingu, teraz jeżdżę używaną Pandą, ale przynajmniej własną i nie muszę być dyspozycyjny. To się może udac, ale może też bardzo frustrować. I jeszcze jedno, kwestia ambicji, "to już nie stać mnie żeby mieć tę pierwszą kobietę tak z życia, tylko muszę sobie ją kupić"?, to już nie potrafię strzelić gola z gry, tylko muszę zapłacić sędziemu za karnego? Pomyśl o tym.

Gość północny człowiek
Ania facet dobrze pisze ze jak jest brzydki to nie ma szans u kobiet,i nie mów że tak nie jest,ciebie też brzydcy się nie podobają i na pewno nie dała byś brzydkiemu się wypieścić.Niestety takie życie,prostytutki i tak wypadają pod względem uczciwości dużo lepiej niż inne kobiety.

Gość ŁukaszCZiłałała
Dzięki Niclas to mnie przekonuje, boję się że za wiele stracę. W zasadzie przyznam się szczerze, że sto razy bardziej wolałbym za te 200-300 zł zorganizować miłą randkę dla jakiejść uroczej dziewczyny, niż dać je komuś kto być może będzie się mną brzydził.

Gość północny człowiek
Nikolas ale co ma zrobić facet co jest np kaleka albo co jest bardzo brzydki?Po prostu dla niego jedyna możliwość to prostytutka,czemu sex ma byc tylko dla pięknych i atrakcyjnych? Przykładowo w Anglii są prostytutki które opłacane sa przez opiekę społeczną dla niepełnosprawnych,jeśli ktoś jest przykuty do wózka i nawet rękoma nie umie poruszać to jak ma rozładować swoje napięcie?Albo jak ktos jest chorobliwie nieśmiały do kobiet to jak ma mieć seks?

Gość wyglad jest zawsze na pierwszy
miejscu !!!! a takie wstawki ze charakter sie liczy to dopiero po kilku miesciach wiec autorze skoro masz 25 lat i nie oczarowales swoja uroda zadna kobiete zostaje ci agencja a im dluzej bedziesz to przedluzal tym wieksze opory bedziesz mial

Gość północny człowiek
Aniu proszę cię,takie teksty sa tak banalne że każda je powtarza,tylko dziwne że jakoś zawsze brzydcy sa sami a te ładne laski maja przystojniaków,skoro wszystkie deklarujecie że charakter się liczy to jakoś coś mi to nie pasuje.Ale wiesz,faceci tez w realu mówią wam że was kochają i nie są z wami dla seksu,czyli wszyscy siebie nawzajem oszukujemy.

pólncny a co powiesz na to ze ja jestem brzydka gruba i mam wspanialego ladnego faceta

Gość ale samoboj
w wieknym stylu :D:D

Pólnocny człowieku, w zasadzie za niepoważne uważam argumenty skrajne, właśnie dlatego, że są skrajne. Łukasz nie jest kaleką, jest normalnym zdrowym facetem. Co więcej mylisz sie z tym ładnymi laskami. One czasem nie mają chłopa i dziwią się, dlaczego takie brzydule prowadzą koło siebie takich fajnych facetów. Oczywiście, że uroda jest ważna, ale nie jestem automatycznym gwarantem znalezienia parntera. Sztuka życia czasem polega na tym, żeby przeczekać i zobaczyć, co mi życie przyniesie. Powtórzę za TIschnerem "trzeba zaufać swojemu istnieniu".

Gość północny człowiek
Aniu ale ty jesteś kobietą a dla nas dziura się najbardziej liczy,osobiście znam człowieka przystojnego który miał wiele kobiet z tym że wszystkie miały dużą nadwagę albo były wręcz otyłe,następnie z pewna bardzo otyła kobieta sie ożenił,kiedyś zadałem mu pytanie czemu nie znajdzie sobie ładniej i chudej a on mi na to że takie go nie kręcą i tylko grube go podniecają,po prostu taki fetysz.

Gość TH is IT PS
jak się cierpliwośc skończy to się pójdzie za pieniądze

Gość A ja sobie powiem tak.....
Pierwszy raz jest do niczego, możesz sobie uprawiac rękodzieło ile chcesz, ale z kobietą to co innego, tu podniecenie jest tak silne że po prostu facet daje plamę, chodzi o czas trwania stosunku, niekiedy to jest chwila, kobiety tego nieraz nie pojmują i wyśmiewają się z takiego czegoś a i facet też by chciał się wykazac, dlatego faceci chcą miec te doświadczenie za sobą, zanim trafią na tą właściwą kobietę. Prostytutka daje takiemu gościowi anonimowośc przy zdobywaniu takiego doświadczenia.

Gość brokulapaskudna
ojej, ale sie narobilo... myślę, że ciężko jednej stronie zrozumieć drugą, bo tylko wtedy jesteśmy w stanie w pełni zrozumieć wszystkie aspekty problemu, kiedy znajdziemy się sami w potrzebie ;) z jednej strony rozumiem, że ciekawość i potrzeba i tak dalej, ale z drugiej strony, w ogóle mnie takie argumenty nie przekonują. mam 20 lat, nawet jednego ze statystycznych partnerów seksualnych, jestem ładna, studiuję, na powodzenie nie narzekam, mam przystojnego faceta i..czekamy aż do ślubu :) nie pali się, zresztą już ktoś tutaj pisał- jak póxniej sobie spojrzeć w oczy? tylko dlatego, że byłeś ciekawy... moja przyjaciólka zawsze mówiła, że jeśli twierdzisz, że w życiu trzeba wszystkiego spróbować, to spróbuj żyć bez ręki. Nie wiem, czy miałabym żal do mojego faceta, że nie wie jak 'to się robi' bo tak naprawdę, to wielkiej filozofii w tym nie ma ;) ciężko mi po części zrozumieć takie podejście do życia również z tego powodu, że jestem kobietą. aaa- bez urazy panowie, to też są tylko dane statystyczne- żeby facet poszedł z kobietą do łózka, to wystarczy, że Ona bedzie ladna, a dla kobiety, nawet w przypadku tylko jednorazowej przygody liczy sie rowniez inteligencja Jej partnera. Powiedzialabym, ze dlatego, ze nawet po jednym razie kobieta moze zajsc w ciaze i podswiadomie martwi sie o los swojego niepoczetego dziecka. ale ;) gdybym miala byc Twoja dziewczyna i wiedziala o tym, ze korzystales z takich uslug, to stracilbys w moich oczach. bardzo bardzo szanuje swojego chlopaka, za to jaki jest, bo czuje sie przy Nim bezpiecznie, bo wiem, ze Jemu nigdy nie przyszloby do glowy, abysmy poszli do lozka, tylko po to, zeby sprawdzic jak to jest. Seks to odpowiedzialnosc, bo z seksu sie dzieci biora. a seks sie powinien rodzic z uczucia, i byc nie tylko seksem, ale raczej kochaniem się ;) rob jak chcesz, dla mnie to jest myslenie, nie ta czescia ciala, ktora jest do myslenia przeznaczona. w kazdym razie niezaleznie jaka decyzje podejmiesz, zycze Ci powodzenia, bo jesli sie na to zdecydujesz, Twoje zycie i Twoje podejscie do wielu spraw sie zmieni, i za cholere nie mam pojecia, czy Ci sie spodoba Twoje nowe nastawienie. trzymaj się :)

Gość TH is IT PS
Czy warto umrzeć prawiczkiem ?

Gość północny człowiek
Po prostu my się nawzajem oszukujemy,kobieta szuka bogatego i przystojnego faceta a facet seksowną i chętnie dającą tyłka laskę,i nikt tego nie zmieni,taki mamy instynkt i wszelkie robienie z siebie szlachetnych ludzi jest bezsensu,na prostytutkach obydwoje ludzi maja korzyści,nie trzeba się starać o kobietę,nie trzeba jej kitów wciskać,po prostu kawa na ławę.uwierzcie mi że prostytutka taniej wychodzi niż związek a do tego nie trzeba robić tego całego teatru.

Gość północny człowiek
brokulapaskudna-Ale skąd wiesz że twój chłopak jest prawiczkiem i że nigdy nie był na dziwkach?

Gość A ja sobie powiem tak.....
Jakaś Ania tu pisze ze pierwszy raz i było wspaniale. - akurat