Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fioletowane żółtko

Czy któraś z pań na kafe ma starszego brata?

Polecane posty

Gość Fioletowane żółtko

Ile lat starszego? Jakie macie relacje? Mam synka i zastanawiam się kiedy, o ile w ogóle, zrobic siostrzyczkę ;)

Gość qwertura
A Ci wyjdzie dziewczynka?

Mam o rok starszego. Nasze relacje są takie, że zazwyczaj ze sobą nie rozmawiamy :P

ja mam - 2 lata starszy! roznica the best. zawsze mozna poznac super facetow brata. relacje z bratem - wzrocowe!

Gość Fioletowane żółtko
Wyjdzie mi dziewczynka bo mam pozytywne myślenie ;P

Gość kunegunda ze gory
ja mam o 2 lata starszego i wydaje mi sie ze to za mala roznica..tak z5-6 lat byloby git nie mam z nim dobrych kontaktow za to z najstarszym tj roznica miedzy nami 7 lat super sie dogaduje jest opiekunczy troszczy sie o mnie itp:D

Gość Fioletowane żółtko
Czyli najwcześniej to 2 lata różnicy, ale im wiecej tym lepiej?

Gość ciacho to niezly film
"zawsze mozna poznac super facetow brata" nie wiem czym tu się jarać :O

Gość nowa 123
a ja mam dwóch starszych braci

Gość gfdfgsdf
a ja mojemu bratu zrobiłam laskę po pijanemu. on też był pijany (imprezka) i nie pamięta nic z tej nocy. chyba :o

Ja mam 2 starszych, jak byłam nastolatką lepiej dogadywałam się ze starszym o 7 lat, po 20 tak z jednym, jak i z drugim świetnie, ale starszy żonaty, mieszka ponad 100 km, więc trochę nam się rozluźniły kontakty ;) Drugi starszy 4 lata :) Mam super braci ;)

ja mam trzech starszych, kiedyś czterech... jeden jest starszy o 9lat, drugi o siedem, trzeci o 3, ale wszyscy mieszkają gdzie indziej, rzadko się widujemy, ale często dzwonimy

Gość smrodek
mam brata starszego o 6,5 roku. przez okres dziecinstwa ktotnie byly niemilosierne, mimo ze mile zabawy tez sie zdarzaly, od momentu kiedy brat poszedl na swoje (miala wtedy 16 lat) jest moim najlepszym przyjacielem :) swoje dzieci tez chce miec w podobnym odstepie czasu tak 5-6 lat, jak dla mnie to idealne :)

Gość onaonaNarzeczona
Ja mam starszego przyrodniego brata o 3 lata... w dzieciństwie tłuklismy sie do granic mozliwosci, teraz jestesmy tak jakby przyjaciolmi ;)

Gość nie jesz
jeden starszy jest ode mnie o 2 lata drugi o 4 a trzeci o 13 i ze wszystkimi mam swietne kontakty:)

Mam brata 5 lat starszego. Kiedyś nasze relacje były beznadziejne, bo ja byłam dla niego gówniarą. Chociaż plusem było to że bronił mnie gdy wymagała tego sytuacja :) Teraz już nie czuć tej różnicy wieku i dobrze się dogadujemy.

mam dwoch braci strasi sa odemnie 5 i 6 lat :) osobiscie mam kontakt naprawde godny zazdroszczenia z bratem 6 lat starszym :) moze by i byl z tym 4 lata.. ale nie ten charakter :) Moj narzeczony jest starszy od swojej siostry o 2 latka

Gość Ja mam 10 braci starszych
I znakomite relacje z nimi tylko w nocy zanim zasnę muszę ich najpierw wszystkich przyjąć w sypialni :o

Gość Ja mam 10 braci starszych
A też im się oddajesz? Bo moi mówią że to normalne i że wszyscy tak robią ale mam wątpliwości :o