Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słoneczko123703

CZY TO JEST FEIR??

Polecane posty

Gość słoneczko123703

hej wkurzają mnie koleżaneczki mojego faceta....ciągle jakaś do niego wydzwania co słychac lub z jaką banalną pierdołą....a on mi mówi, że jak pogada to nic złego nie robi, ale jak odpisze którejś na smsa, bo to tlyhko koleżanki...Dziewczny czy Wasi faceci też tak mają, że wydzwaniają do nich koleżanki, których nawet nie znacie....mój facet stwierdził jeszcze, że czy ma dzieczyne czy będzie miał żone nie zamierza zrywać kontaktu z kolezankami...co Wy o tym sądzicie, czy to normalne????

Gość Przybysz z zimbawe2132
Wedlug mnie nie normalne.. poznalem wspaniala kobiete okolo 3misiace temu.. i przy niej ani nie odbieram tel ani nie odpisuje ona robi to samo.. po co mam odbierac tel skoro przy niej jestem naprawde szczesliwy?

Gość BorysJelcyn
JA bym sie wkurwil, jakby do mojej laski co chwile jakies kumple wydzwaniali

Gość bergamotttka
to ty zaborczy jesteś jelcynku :P

Gość bronek z wronek
jasne że to nienormalne, facetowi nie sa potrzebne koleżanki, ma kolegów i swoją kobietę, chyba ze z nim coś nie tak:)

Gość słoneczko123703
słuchajcie ale jak przy mnie nie odbierze to jakas panna zadzwoni pozniej wiec moze zarówno dobrze z jakąś pogadac....nie wiem co mam myslec o tym.....on mi mowi ze przeciez nic zlego w tym nie ma jak pogadac z kolezanka jak i tak ja jestem dla niego najwazniejsza...a mnie to zwyczajnie wkurza jak te panny sie odzywają do niego, tym bardziej że są to jakies 17-20 które moze owszem zna łuzej nawet niz jestesmy razem, ale bez przesady

Gość BorysJelcyn
Albo ja, albo kumple. Jak sie pokluce z nia, to pol placu bedzie wiedzialo, jak cos zrobie nei tak, to sie wyplacze jakiemus przystojnemu innemu kumplowi.

Gość BorysJelcyn
slonko, to nei jest normalne. Zaden facet by nie chcial, aby do jego laski wydzwaniali jacys kumple. Tak samo kobieta by nie chciala zeby do jej faceta wydzwanialy jakies laski. A vera w skowronkach i ta druga, to stare panny, takze one biera wszystko co sie rucha, takze ich nei sluchaj :)

Gość słoneczko123703
on mi wczoraj powiedział ze jak reaguje tak tzn ze brak mi zaufania bo dla niego kolezanki to kolezanki i jak ma jakis z nimi kontakt to zna granice, ale mnie poprostu zwyczajnie wkurza to ze jakies gówniary ktore mają po 17-20 lat wydzwaniają do niego....n owczoraj jakas niby go widziala a wcale go nie widziala bo bylismy gdzie indziej zupelnie...dzwoni do niego i pyta czy w takij koszulce jest bo chyba go widziala...i co to tez uwazacie za normalne????

Gość bronek z wronek
kulka jak nie jesteś facetem to się nie odzywaj bo nie znasz tematu:)

Gość bronek z wronek
na moje oko, on je po prostu rucha, sorki za szczerość:)

Gość bronek z wronek
kulka, musiała byś się nazywać kulek:D

Gość słoneczko123703
"ruchac" to ich nie rucha o to akurat jestem spokojna...tylko te dziewczynki nie potrafią sobie dac na luz....moj facet jest bardzo przystojny i podoba sie kobietą, ale uwazam że bez przesady zeby sobie wydzwanialy kidy im sie podoba

Gość proponowałabym również nie
podoba się kobietą... analfabetyzm idzie w parze z zazdrością. Podoba się kobietOM!!!! Przeciez związek to nie więzienie. Ma odseparować się od znajomych bo jest z tobą? No, lekka przesada

Gość słoneczko123703
bez przesady że ma nie miec znajomych, ma kolegów czy znajome ktore znamy ja i on, chodzi wyłącznie o te dziewczyny ktorych nawet nie znam i z byle pierdołą dzwonią do niego kiedy tylko chcą..

Gość bronek z wronek
kulka gadam, ale jak by do mnie wydzwaniały i pytały jaki mam dzisiaj kolor majtek, to bym to odebrał tak, że daje mi coś do zrozumienia, i nie wiem czy by mnie diabli w końcu nie skusiły:D

mój facet akurat w sumie utrzymuje kontakt tylko z jedną bardzo dobrą kolezanką..ja ją dobrze znam,sama się z nią przyjaźnie...ale ten kontakt jest na zasadzie "hej.co słychać?"ona sama też jest w szcześliwym związku. mówi,że mając mnie nie potrzebuje koleżanek ...nie wiem jak jest z twoim facetem,moze po prostu odpowiada mu towarzystwo Kobiet i nie ma w tym żadnych podtekstów....jednak na twoim miejscu miałabym oczy dookoła głowy i mi osobiście trudno byłoby zaakceptować coś takiego,bo to tylko facet..takie rzeczy różnie się kończą.

Gość słoneczko123703
jedna ktora znasz a kilka ktorych nie znasz o jest roznica

Gość bronek z wronek
kulka, dzisiaj czerwone bokserki:D

Gość słoneczko123703
tylko tyle macie do powiedzenia na moim wątku:)

na twoim miejscu to bym postarała się o kolegów i niech oni wydzwaniają do ciebie i pytają o te przysłowiowe majtki ciekawe czy ten twój by się tak nakręcał jak ty

Gość bronek z wronek
kulka po co owijać w bawełnę :D ile masz lat i skąd jesteś???:D