Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matsumoto san

Samotność jest ciężka

Polecane posty

Gość Matsumoto san

Mam 22 lata wciąż jestem sam mineły juz z 3 lata conajmniej i totalnie nie wiem co jest. Mam zainteresowania jestem kulturalny, dbam o siebie, przystojny o co chodzi? Jak spotykam kogos to albo to jest jakas infantylna dziewczynka, albo nie dba o siebie, albo po prostu mi nie pasuje. Czuje sie beznadziejnie samotny, przyznaje ze nie mam wypchanych kieszeni kasą i nie jeżdzę furą z najwyższej półki. Czy Polki to zwracają uwagę tylko na to co czlowiek ma a nie kim jest? Wielu moich kumpli, cpajacych, walacych w szyje równo, zdradzających, ale majacych sporo kasy ma naprawde, co mnie dziwi, fajne dziewczyny wykształcone, ładne itd. O co w tym chodzi? Czy w tym kraju nie ma nadziei dla ludzi którzy są normalni?

Nadzieja jest. Tylko wiesz, wygląda na to, że za bardzo przejmujesz się "samotnością" w swoim wieku, za bardzo szukasz na siłę. Odpuść sobie. To, czego się potrzebuje i to, co się ma wynika z własnego postępowania. Zmień myślenie bo jeśli będziesz myślał o swojej samotności jeszcze 10 lat, to gwarantuję, będziesz samotny i wypalony emocjonalnie.