Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IzabellaKamas

Jestem załamana :(

Polecane posty

Gość IzabellaKamas

bo nie mogę znaleźć żadnej pracy. Ciągle daję ogłoszenia, wysyłam cv, a tymczasem cisza. Na razie pracowałam tylko przy ulotkach z Cosinusa i w gazecie Echo Miasta za marne grosze...

Gość Marcin84w
a z jakiego jesteś miasta i jakie wykształcenie

Gość IzabellaKamas
Jestem studentką, mieszkam w Katowicach.

Gość IzabellaKamas
Tak, wiem, ale naprawdę jestem przygnębiona. Nawet ulotek nie ma.

Gość IzabellaKamas
Myślałam nawet o pracy za granicą, ale podobno jest już za późno. Po prostu idzie się dobić i tyle :/

Gość kolorowyOłówek
Ostatnio byłem w katowicach kilka razy, i chyba nie macie tam za dużo galerii handlowych? We wrocławiu wielu studentów pracuje w galeriach. Idź może do silezji (czy jak to tam) i porozglądaj sie. Pochodź po mieście i poszukaj czegoś na tablicach ogloszeniowych, nie każdy pracowawca wie że istnieje internet

Gość Marcin84w
jak byłem studentem to też pracowałem za marne grosze na stacji BP, w drukarni,prace w ogródku itp. Studenci tak już mają że kasy ciągły brak.Po studiach jednak wszystko sie zmienia i łatwiej o lepszą pracę. Trzeba przebiedować.

teraz jest trudniej bo prace wakacyjne najlepiej zalatwiac na dlugo przed wakacjami. poszukaj w biurach pracy tymczasowej i moze na uczelni - w wiekszosci sa biura karier

Gość IzabellaKamas
Wszędzie potrzebuję ludzi z doświadczeniem, przebojowych, ładnych, a ja jestem normalną dziewczyną. Mogę robić cokolwiek, byle nie były to oferty towarzyskie.

Gość też myślałam o wyjeżdzie
ale na myśleniu zwykle sie kończy bo po pierwsze nie mam kasy, nikogo znajomego zagranicą a do tego rzeczywiście jakbym pojechała kilka lat temu to praca była a teraz już podobno nie ma, pozostaje mi siedzieć w kraju, mieszkać w wynajmowanym mieszkaniu, żyć z dnia na dzień i czekać na marną emeryture

Gość gość
W Katowicach wiem że w rossmanie potrzebowali ale niewiem czy nadal :)

Gość IzabellaKamas
Najbardziej żałuję, że nie pojechałam do pracy w innym kraju, bo tam na pewno coś bym znalazła. A w Kato niby tyle ofert, a w rzeczywistości adresowanych nie wiem do kogo.

u mnie to samo, pracy nie ma, chyba ze jako akwizytor, ewentualnie jakis doradca klienta w banku. wrocilam 2 miesiace temu z zagranicy i tak siedze jak debil w domu. studia skonczylam rok temu i juz wypadaloby zaczac jakas normalna prace

Gość IzabellaKamas
U mnie sytuacja jest o tyle kiepska, że moja mama straciła właśnie pracę, a tacie samemu ciężko. Dlatego jestem zdesperowana. Zastanawiam się nawet nad dziekanką, żebym mogła iść pracować, ale póki co nie ma nawet ulotek. Raz znalazłam pracę w Krakowie, ale musiałabym codziennie dojeżdzać .

Gość ciasto drozdzowe z drozdzy
a probowałas stac na promocjach w marketach? ja na studiach od tego zaczynałam, prace w zawodzie znałazłam dopiero na 3 roku i to na umowe zlecienie.

Gość IzabellaKamas
Właśnie takie coś by mnie najbardziej interesowało, ale tam wymagają odpowiedniej urody.

Gość IzabellaKamas
Nienawidzę tego kraju...

Gość IzabellaKamas
Już teraz wiem, że po studiach stąd wyjadę, bo jak widzę te oferty pracy, to mnie szlag trafia. Jak jesteś normalnym człekiem, z małym doświadczeniem, to nigdzie cię nie chcą.

Gość IzabellaKamas
Może coś jeszcze doradzicie ? Co myślicie o wyjeździe za granicę we wrześniu? Wysłałam właśnie formularz do agencji pośredniczącej między Polską a Holandii w sprawach pracy, ale podobno teraz już nie chcą przyjmować.