Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość larrissa

chodzić w spodniach ciążowych?

Polecane posty

Gość larrissa

z tym, ze nie jestem w ciąży, niestety zostało mi 10 kg i trochę brzucha :( spodnie nadal są dobre, pytam się czy to nie obciach, do nich zakładałabym tuniki

Czemu obciach? Co za problem, ja chodziłam, figura wróciła do normy to wskoczyłam w stare dżinsy. Nie stresuj się taka pierdołą.

Dokładnie - nie stresuj się. Wiadomo, ze brzuch od razu po ciaży sie nei spłaszczy. Jesli w tych spodniach Ci wygodnie, to nie widzę powodu, abyś ich nie mogła dalej nosić. Grunt to dobre samopoczucie :-)

nie każdy tak ma że od razu wchodzi w stare spodnie ja się musiałam dużo napracować aby w nie wejść na początku chodziłam w spodniach w ciąży potem kupiłam sobie jakieś taniochy i dopiero weszłam w stare ale też tylko w niektóre bo w biodrówkach już fajnie nie wyglądałam ;)

Gość ja w swoich chodzę
:P właśnie mam na sobie ciążowe rybaczki:P a kilogramów pociążowych już dawno nie mam;) po prostu lubię te spodnie. mam też ciążowe rurki w których uwielbiam chodzić. zakładam do ciążowych spodni po prostu dłuższą bluzkę lub tunikę. dodam jeszcze, że jedne z moich ciążowych spodni oddałam koleżance, która w ciąży nie jest i nie będzie. po prostu bardzo jej się spodobały a na mnie były ciut za szerokie. ta koleżanka bardzo modnie się zawsze ubiera i ona również nie widzi obciachu w tym, że spodnie są przeznaczone dla ciężarnych. jeśli są łądne i dobrze leżą to czemu nie?;)