Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia_bo_kocha_95

Zakochałam się w żonatym...

Polecane posty

Gość głupia_bo_kocha_95

...i do tego dużo starszym. Ma żone i dziecko. Nie chce sie wpieprzać do ich zycia, ale kocham go bardzo. Pomóżcie.

Postaw się na miejscu jego żony.Z reguły nic z tego nie wychodzi.Będziesz cierpieć.Zostaw ten związek poki czas.Nie chcesz cierpieć zrezygnuj.Może on zdecyduje się na romans, ale bycie tą drugą nie jest fajne.To przykre doświadczenia.Wycofaj się, zaufaj mi.

Gość głupia_bo_kocha_95
tacomanadzieje próbuje uciec ale to nie mozliwe. miłosc silniejsza ode mnie... :(((

zostań jego kochanką, jesteś młodsza więc będzie mu to pasowało... żona się o niczym nie dowie, a Ty będziesz miała go tylko dla siebie... przez kilka godzin w tygodniu i może ze 2-3 weekendy w roku

Gość głupia_bo_kocha_95
super, wiesz. o ty marzyłam... dzielić się nim z inna kobietą?! NIGDY.

Gość hmmmmmmmm hm hm
a ile masz lat? gdzie sie poznalisci? spotykacie sie? mieszkacie blisko siebie?\

Gość Ile masz lat?
15??

Gość SanSanSan
dzielić się nim z inna kobietą?! NIGDY. a moze to jego zona powinna ci tak powiedziec? wiesz czego dowiesz sie za jakis czas kiedy jego zona sie dowie? ze bylas pomylka, ze bylo fajnie ale to koniec, on zrozumial kogo kocha (zone oczywiscie) nie wiem co sie teraz dzieje, jestes mloda naprawd enie stac Cie na wiecej niz zonaty i dzieciaty facet? ktory i tak nie zostawi zony? az tak nisko upadlas ?

miłosc silniejsza ode mnie.. No coz, jezeli tak to musisz sie jej poddac i isc za glosem serca. Bozzze.

Gość tez ja
ja tez myslalam,ze ja ta druga nigdy..a jednak zycie potrafi zaskoczyc i dac w kosc dopoki nie bylas w takiej sytuacji nie mow nigdy,bo dopiero oko w oko z dana sytuacja masz obraz na co stac cie naprawde, latwo jest wypowiadac swoje sady,trudniej byc w takiej sytuacji i wybrac pomiedzy rozsadkiem a uczuciem,gdy wiadomo ze uczucie pozbawia rozumu

Gość zonaty ustatkowany facet
nie rzuci zony dla "pietnastki"

Gość w życiu róznie bywa
znam kolesia który zostawił żone po 10 latach małżęstwa z dwujką fajnych dzieciaków dla 17 latki, więc nigdy nic nie wiadomo jak mu dobrze dupy dasz bo to podstawa i zrobisz tak że będzie o tobie marzył po nocach bo sex z tobą będzie cudowny wtedy kto wie może olać żone która jak to żona po latach znudzona itp

Gość kieliszek wina z trutką
Współczuję Ci bardzo. Moim zdaniem też powinnaś uciekać jak najdalej, inaczej czeka Cię tylko morze łez i ból.

"No coz, jezeli tak to musisz sie jej poddac i isc za glosem serca.' Co to jest glos serca i czy jest to moze jakas jedyna funkcja naszego organizmu wylaczona spod kontroli/sterowania przez mozg? ;-)