Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale heca...

ludzie poratuje mnie ..

Polecane posty

Łuuuuuuu dziewczyno. Kopnij go w głowę to może się ocknie. Bądź twarda. Szanuj siebie a o tym gościu możesz zapomnieć. Bezwartościowy przypadek.

Gość ale heca...
wiesz co chyba ubolewm nad zmiana jego zachowania , albo sie maskował , albo faktycznie sie zmienił , albo nie chce sie dalej bawic w kotka i w myszke , nie umiem go do konca rozszyfrowac..

I nawet nie próbuj. Nie ma co tracić czasu. Ja lecę do domu. Do zobaczenia jutro. Może będziesz mała jakieś nowinki o tej sytuacji.

Gość ale heca...
dzieki mlody , zagladnij tutaj jutro jeszcze ...

Gość ale heca...
albo dzisiaj wieczorkiem jeszce..

Gość malina857967
Mlody dobrze prawi a ty to chyba baaardzo mlodziutka jestes..

Gość ale heca...
zapewniam cie , ze swoje lata juz mam..u

Gość malina857967
A sadzac po tym w jaki sposob piszesz i jaki masz "problem" dalabym ci nie wiecej niz 17 lat

Gość ale heca
mlody jak dasz rade to zagladnij tutaj , albo daj mi namiary jakies do siebie , np. mail , bo musze z kims o tym pogadac ...mam nowe informacje

Już jestem. Czekam na wieści. Nie ważne ile osoba zainteresowana ma lat. Kobiety wieku nie muszą podawać. mają tyle na ile wyglądają i na ile się czują. A jeśli nie wie co robić w takiej sytuacji to widać, że nie spotkała się z tym i nie wie jacy faceci są czasem niedalecy od zwierzaka w dziczy.

No to jestem. Wróciłem ze spaceru po zakładzie i liniach. Teraz mogę włączyć się znów do dyskusji. Niestety na co dzień nie mam neta w domu bo jeszcze nie założyłem. Ale już wkrótce. Kobieta nie musi podawać wieku. Ma tyle lat na ile widać i na ile się czuje. Widocznie nie miała jeszcze do czynienia z czymś takim to nie wie co ma robić. Tylko facet potrafi dokładnie wytłumaczyć co jest grane i tylko taki co sam coś takiego robił. Jakby coś to mój mail fetyszysta84@o2.pl

Bardzo przepraszam za powtórzenie ale jakoś z opóźnieniem pierwszy post został dołączony. Zaczynamy w każdym razie dyskusję na nowo.

Gość ale heca
hej młody , tak jak pisalam pewnie jestem starsza od Ciebie , ale zupelnie nie wiem jak z tego wybrnac i potrzebuje opinii faceta , jesli pozwolisz to napisze do ciebie na maila , bo nie chce tego publicznie roztrząsac , bo i tak znajda sie tacy , ktorzy tego nie zrozumieja ok?

Gość ale heca
teraz tez jestem w pracy i nie bardzo moge pisać..

Gość ale heca
napisalam na maila do Ciebie , bedziemy sie tak kontaktowac ok?