Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale heca...

ludzie poratuje mnie ..

Polecane posty

Gość ale heca...

potrzebuje link do nagich zdjęc bez twarzy , kolega mnie ciagle męczy o zdjecie i chce mu wysłac z ... netu jakies

Takich rzeczy się nie robi... to trochę niemoralne. W żadnym wypadku nie powinnaś wysyłać zdjęć z neta. Jeśli to Twój kolega wyślij mu swoje ale jakieś neutralne. Jeśli ta znajomość ma się dłużej ciągnąć to nie warto oszukiwać. Poza tym jak ktoś może prosić o zdjęcie nagie? Niech na coś takiego zapracuje to może pozwolisz mu sama kiedyś tobie zrobić. Poza tym to na serio ktoś kogo znasz czy tylko internetowy znajomy?

Gość ale heca...
kurcze znam go prawie 2 lata , najpierw to taka znajomosc , ale od jakiegos czasu on nalego na to zdjecie , wysłałam juz mu 1 takie neutralne w koszulce i twierdzi , że zrobilo na nim wrazenie , on chce wiecej i bez... koszulki

No wybacz ale nie zgadzałbym się. Tu coś jest nie tak. Jeśli się szanujesz i szanujesz swoje ciało to powinnaś wiedzieć, że jest ono zarezerwowane dla tego jedynego. Chyba, że Ci to nie przeszkadza, ze to zdjęcie mogą zobaczyć jego kumple (bo pewnie pochwali się, ze takie zdobył). Wiem bo sam bym tak zrobił. Weź też pod uwagę, że on ma zamiar pewnie onanizować się przy tym zdjęciu więc daj spokój. Szanuj się.

W sumie powinienem być po jego stronie dla solidarności ale dla odmiany powiem, żebyś strzeliła mu w łeb za takie prośby. Niech się ogarnie i nie traktuje Cię jak pierwszą lepszą. Jak chce nagich zdjęć to doskonale wie gdzie szukać.

Gość ale heca...
ale moze ty mi wytlumaczysz o co mu chodzi , najpierw moglismy rozmawiac o wszystkim , a teraz od pewnego czasu nic tylko chce to zdjecie , twierdzi , ze nikomu go nie pokaze i zaraz po obejrzeniu go wykasuje , wkurza mnie to , bo on jest w ... zwiazku , a tu takie rzeczy robi..

Gość ale heca...
to samo mu powtarzam , zeby sobie net włączył , a on nie , bo chce MOJE

Gość ale heca...
juz nawet mu powiedzialam , ze jesli dalej bedzie nalegał to ...zerwe z nim calkowity kontakt..

co to znaczy chce? nie jest małym dzieckiem a ty nie jego zabawką

Mogę dokładnie odpowiedzieć bo sam kiedyś coś podobnego robiłem.Jest w związku i pewnie jest to związek udany. Jednocześnie koleguje się z Tobą. Facet ma pewne wymagania co do partnerki i wiadome jest, że pomimo iż uprawiają sex to poza tym facet sam się onanizuje w tajemnicy. A do tego potrzebna jest kapka wyobraźni. Najprawdopodobniej jesteś na tapecie jego wyobrażeń i stara się zdobyć coś co jeszcze lepiej pobudzi jego fantazje. Nic nie ma w tym z miłości. On po prostu chce zdobyć to zdjęcie dla lepszego efektu i żeby czuć się bardziej facetem. I na pewno nie wykasuje zdjęcia. Zaden facet tego by nie zrobił. A kolegom pewnie i tak pokaże choć nie jest to pewne.

Gość ale heca...
nie wiem co sie jemu stalo , bo kiedys był całkiem " normalny " , przez dłuzszy czas nie mielismy kontaktu , tak jakos wyszlo , on sie odzywa i wyskakuje z takim tekstem....

Gość ale heca...
fakt , jestem o wiele bardziej atrakcyjniejsza niz jego partnerka , jak to z nim rozegrac ?

Powiedz mu twardo żeby zapomniał o tym. Powiedz, że nie życzysz sobie takich propozycji a jak ma z tym problem to trudno. Jak będzie nalegał znów zagroź, że jego lasce to przekażesz. Bądź twarda.

Gość ale heca...
ja tego faceta nie poznaje , on nie chce , on mnie prosi , wiec mu na to , zeby powiedzial swojej lasce to na pewno z przyjemnościa to zrobi , a on , ze nie , ze woli moje...raczej jestem sklonna zerwać z nim całkowity kontakt..

Olej chama. Jest nachalny i stawia Twoje zdjęcia i pożądanie ponad znajomość. Bezwartościowy koleś.

Gość ale heca...
lubilam go naprawde , szkoda , ale wyglada na to , ze on chce zrobic sobie ze mnie zabaweczke

No teraz zaczynasz normalnie pisać. Chciałem zaproponować, żeby sam najpierw swoje nagie wysłał a potem Ty ale dla faceta to nie taki wielki problem. Zrobimy dużo żeby zdobyć to co chcemy. Jak wyżej. Olej go. Jak masz ochotę to masz świetny pretekst żeby mu fantastyczną awanturę zrobić... To dopiero musi być przyjemność, móc powydzierać się na kogoś ze 100%ym przekonaniem o swojej racji. :)

Gość ale heca...
on zaproponował mi wymiane , zeby bylo smieszniej , zdjecie za zdjecie , powiedzialam , mu , ze jezeli jest taki " madry " to niech wysle najpierw swoje i ... wysłał..

Gość ale heca...
nie całkiem nagie , ale ..wysłał..

No to Ty tez mu wysłałaś nie calkiem nagie ale wysłałaś. W koszuli powinno mu starczyć. Chociaż, to że mu cokolwiek wysłałaś było błędem. Zwiększyłaś tylko jego apetyt. Zwierze. heh Dziwie tak pisać bo sam jestem facetem.

Gość ale heca...
no własnie to był błąd ... ze mu jakiekolwiek wysłałam , to bylo jakos tak pod wplywem chwili , ma jakis taki dar przekonywania , kurcze , ale nie wstyd mu ? przeciez ma kogos

Gość ale heca...
ja bym tak nie mogła , tak sie prosic o zdjecie..

Wierz mi. To że jest w związku w niczym nie przeszkadza. Można robić i gorsze rzeczy. Nie wszyscy tacy są ale są. Co niektórzy już tak mają. Nie zastanawiaj się nad jego sumieniem i nie pisz mu o tym bo go to nie ruszy. On chce zdjęcie i tyle. To jego cel. Jak pisałem coś takiego i ja kiedyś robiłem. Kumpela jednak mnie utemperowała i dziś jest ok. Choć nadal marzę o jej zdjęciu to jednak mogę tylko pomarzyć.

Gość ale heca...
ale nie wiem dlaczego sie tak uparł akurat na moje , przeciez ma rozne , inne kolezanki, tego nie rozumiem, ach..faceci

Dokładnie ...ah faceci. Po prostu jesteś atrakcyją dziewczyną. Może wie, że nie może Cię zdobyć i próbuje to sobie skompensowac właśnie w taki sposób. Może jest idiotą i uważa że należysz to kobiet, które się nie szanują i bez problemu mu wyslesz zdjęcie? Cholera wie. W każdym razie nie wysyłaj za nic.

Gość ale heca...
w sumie to on zawsze byl lojalny , nawet mi pomagal , ta znajomosc była bez podtekstów erotycznych , zwykly kolezenski kontakt , ale tak jak pisalam , poróznilismy sie i przestalismy sie do siebie odzywac , az do czasu , kiedy on napisał , ze chcialby miec znowu ze mna kontakt ..jak mam to rozumieć

Gość ale heca...
aha , nie pisałam , tez jestem w zwiazku ...

Zrozum to tak. Przyjmij do wiadomości, że prawdopodobnie pociągasz go fizycznie może i by chciałby być z Tobą ale nie zaryzykuje związku. Odnowił kontakt bo może mu się przypomniało że "taka fajna laska była blisko". Musisz zrozumieś że to zdjęcie to jak trofeum. Z resztą jak mu bys wysłała jedno to znak dla niego że może się starać o więcej. Jeśli chcesz z nim sie dalej kolegować powiedz dosadnie, że jeśli chce Cie traktować jak dziwkę (wybacz brzydkie słowo) to pod zły adres trafił.