Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozytywna_malutka@interia.pl

Szukam Świadka Jehowy

Polecane posty

Gość trojkantowiec45
Daj sią na spokój, to wilki w owczej skórze. Oni chcą tylko Twoją kasę!

Gość wojstasz
Cóż, wypada ci się cieszyć, że jako małe dziecko nie musiałaś mieć transfuzji, bo rodzice pewnie nie pozwoliliby ci żyć.

Gość pozytywna_malutka@interia.pl
Co do transfuzji, to teraz jest tyle metod, które działają dużo lepiej niż transfuzja, że myślę, że i bez tego by się obeszło. Można nawet na necie znaleźć tematy dotyczące metod alternatywnych, zastępujących transfuzję. Zapraszam do lektury ;)

Gość fbhf
23:11 [zgłoś do usunięcia] trojkantowiec45 Daj sią na spokój, to wilki w owczej skórze. Oni chcą tylko Twoją kasę! w sumie to masz fajny nick :)

Gość adik27
a ja sie ciesze że nie jestem katolikiem uff:-)

Gość adik27
i pozdrawiam wszystkich braci i siostry z zborow ŚJ. ja jeszcze nie jestem po symbolu ale myślę że niedługo. a wogóle ten atak na Świadków Jehowy to skąd? może ktoś zaatakuje kościół katolicki za palenie ludzi na stosie za posiadanie biblii a może za to że trzymał sztame z hitlerem? albo za wyprawy krzyżowe? a kto wynagrodzi krzywdy dzieciom skrzywdzonym przez księży pedofilii albo kto odkupi umywalkę która ukradł ksiądz z sąsiedniej parafii?? dużo by pisać. jeżeli ktoś z SJ szuka nowych kontaktów to zapraszam na email: joel27@spoko.pl lub gg8852367

Gość opozycjonista
zbyt wielka euforia, jakbyście już w raju byli, i chyba kfeteria nie jest odpowiednim miejscem dla ludzi którzy uważają sie za chrześcijan, co?

Gość renia rania
Osobiście znam jednego świadka Jehowy z Jarosławia - jest starszym zboru, widnieje w KRD i ma wiele długów po ludziach więc różnie jest z tą szlachetnością i rzetelnością u Świadków

Gość gość
Kogo świadkowie? Ludzie mają być świadkami Jezusa! A nie jakiegoś johy!

Gość GrzegorzonJa
Poznam młodą dziewczynę, które wprowadzi mnie do świata Św. Jehowy, i jednocześnie zostanie moją dziewczyną:-) Mieszkam w Bielsku-Białej. craft@tlen.pl

Gość gość
innyfacet szukasz kogos,kto pomoze poznac Ci prawde,czy szukasz partnerki wsrod Sw Jehowy?-moje gg-44947488,tu mozesz odpisac.zaznaczam jednak,ze ja nie szukam partnera,ale moge pomoc w odpowiedzi na nurtujace pytania dotyczace Biblii

Gość gość
Hej jestem św j na 100% szukam dziewczyny również św j. Mam 30l i mieszkam na Bemowie pozdrawiam

Gość gość
Cześć Kiedyś ambitnie studiowałem Biblię jednak nie dałem rady iść dalej. Szukam osoby, która ma poglądy Świadka Jehowy tak jak ja i chciałaby nawiązać jakiś kontakt chociażby messenger itd. Nie musi być nawet kobieta, ważne żeby znaleźć osobę, która ma mniej więcej to co ja. Chociaż wiadomo że ucieszyłbym się gdyby napisała do mnie kobieta, hehe. Jedynie z kobietą o tych poglądach religijnych mogę iść przez życie...

Gość gość
A co to jest mieszanie krwi

Gość gość
Wpis powyżej jest do gościa z 10.04.2018 z 21.13 Będę sprawdzać maila w oczekiwaniu na info od Ciebie

Gość gość
Wpis powyżej jest do gościa z 10.04.2018 z 21.13 Będę sprawdzać maila w oczekiwaniu na info od Ciebie:)

Gość gość
to sa złe poglady bo sa wypaczone przez demonów kture walcza z jezusem i jego wyznawcami

Gość gość
po co Bóg stworzył ludzi i anioły by go wielbili tak jak długo wielbimy Boga tak długo szatan nie ma do nas dostępu a jezeli narzekamy porównujemy sie do innych to szatan to traktuje jako zaproszenie i dla tego trzeba być wdzięcznym i uwielbiać Boga to z czasopisma któż jak Bóg z wrzesień październik 2017 to z wywiadu egzorcysta Bez Boga jest śmieciem ks Zbigniew Baran csma egzorcysta archidiecezji przemyskiej