Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość recepta na dojrzałego faceta

JAK z nim postępować lepiej?

Polecane posty

Lepiej dac mu mnóstwo swobody, nie wypytywać , raczej ignorowac, ale jednoczesnie być czułą czy udawać mamuśkę, dopytywać, doradzać, przytulać, chuchać i dmuchać? Dojrzały czytaj 33 - 35 lat

Gość odpowiem.....
wszytko musi mieć swoje granice ...Ty nie masz być dla faceta matką ale partnerką ....jak będziesz ignorować ...dawać za dużo swobody to jak przyjdą dodatkowe obowiązki znowu nie ujedziesz i założysz temat że facet Ci nie pomaga

chcecie prawdziwego faceta, to przestańcie się zachowywać jak jego matka ;) Nie grymasić i nie szantażować jeśli chce wyjść na piwo czy pogrzebać w aucie albo pójść na ryby. Chociaż możecie ten czas spędzić w jakimś centrum handlowym na zakupach albo u mamusi na herbatce :P ehhh nie ma takich kobiet :(

no tak, najlepiej wypośrodkować, ale ciężko jest na co dzień jeśli się nie wie czego warto przypilnować a co odpuścić... mój facet może sobie chodzić na spotkania z kolegami, mam swoje pasje i mam co robić w tym czasie, a zresztą uwielbiam vbyć sama w domu ;-) ale on czasami mi dogaduje, ze chyba niewiele mnie obchodzi tak go puszczam bez wypytywania, spowiadania itp. nie powiem czasami mnie korci,zeby wypytać co robili itp. ale powstrzymuję się, bo... nie wiem czemu, jakie to ma znaczenie, byli na piwie i o czym tu gadac? i tak jest z większością spraw, kiedy ja odpuszczam on ma jakiś żal (często o tym nie mówi, ale trochę po nim widać), a jak wypytuję w jakiejs innej sprawie to on uważaże nie ma o czym gadać :-O

up