Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aligator z jednym zębem:D

wieś--- prawda i mity

Polecane posty

Gość ludzie ale wsie są rozne
a co do zasiegu to u mnie nie ma Ery , za to kilka km dalej Brak zasiegu Orange:classic_cool:

Gość co do skanalizowania
dobrze jest gdy są zwarte skupiska domów, gorzej gdy te domy są porozrzucane, a jeszcze gorzej gdy jest to w terenach gorskich. Tam w zimie to nawet z dojazdem jest czasem problem mimo asfaltowych dróg.

Gość Przecież są różne wsie
więc nie da sie jednoznacznie stwierdzić, że wies jest taka a taka.

Gość moja wieś nie lezy w górach
a z dojazdem w zimie i tak jest problem, bo pługi śnieżne przejeżdżają tylko pod urząd gminy w jednej wsi, a do dalszych miejscowości juz nie:)

powiem wam ze ludzie ze wsi najlpiej umia się bawic :) Zabawy imprezy i to wszystko oni potrafią tańczyc:D Zaden rolnik nie śmierdzi normalnie mówia sa tacy jak wszyscy:)

A ja całe życie mieszkałam w Warszawie,a od dwóch lat przeprowadziłam się na wieś (na działce postawiliśmy domek i sobie mieszkamy :) ) Jest o niebo lepiej niż w mieście...cisza, spokój,dużo zieleni itd mamy wszystkie media,a ludzie którzy tu mieszkaja w wiekszosci tez...w sumie to nie wiem,bo nie chodze po domach i nie sprawdzam czy maja lazienke w domu czy tzn wychodek... najgorsze jest to,ze "ucieklismy" ze stolicy po to aby miec cisze i spokoj,a tu coraz wiecej ludzi sie buduje i zaczyna mieszkac :( powstaja juz osiedla,wiecej sklepow itd

Gość adddaa
Praca na wsi jest bardzo ciężka!!!a co do swinek i to owszem dużo się weźmie za mięso ale ile trzeba chować!!! I powiem Wam jak tak patrze to ludzie ze wsi potrafią sie dużo lepiej ubrać niż Ci z miasta, mają dużo lepsze maniery!!!

i nie wysmiewaja sie ze w miastach wszedzie smierdzi spalinami i lezy pelno smieci na ulicach :)

Gość czxvc
a ja lubie wies razem z rolnikami