Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Operatorka

juz nie wytrzymam

Polecane posty

Gość Operatorka

Dziewczyny jak dyskretnie dać znać koledze w pracy że mi się podoba?

Gość B4D4M
a czemu dyskretnie? a może otwarcie? po co się bawić w podchody?;)

Gość B4D4M
nie no Vanilko już może bez hardcorów od razu;) bo jak ma słabe serce to się na zawał wywróci;)

Gość Mike..
no nie znasz jakichś kobiecych sztuczek ? spędzaj z nim więcej czasu niby w celach zawodowych, ale bądź miła itp., na pewno zauważy, że na niego lecisz :)

Na poczatek dnia zasłon mu oczy (podejdz do niego od tylu wiesz o co chodzi xd dla mnie dziewczyna tak robiła ) i zobacz jak zareaguje jesli bedzie usmiech itp to znaczy ze tez moze mu sie podobasz bo co z tego jak on tobie sie podoba a ty mu nie ^^ no i takie inne nie wiem jak masz prace ale np uszczypnij go za bioderko , jesli praca jest przy komputerze to dotknij jego reki i powiedz mu z usmiechem ze nie tutaj miał kliknąc czy cos takiego nie wiem moze to durne ale zawsze moze sie sprawdzic tylko ze by on tego nie wzioł jako propozycji na sex no i tak jak pisał/a mike spedzaj z nim duzo czasu a nie bedzie trzeba zadnych sztuczek.No i kiedy dasz mu sygnał to on powinen sam tez cos ... P.S idz na jakąś imprezę,najlepiej domówkę ze znajomymi(z pracy lub nie) oczywiscie zeby on był xD

Na poczatek dnia zasłon mu oczy (podejdz do niego od tylu wiesz o co chodzi xd dla mnie dziewczyna tak robiła ) i zobacz jak zareaguje jesli bedzie usmiech itp to znaczy ze tez moze mu sie podobasz bo co z tego jak on tobie sie podoba a ty mu nie ^^ no i takie inne nie wiem jak masz prace ale np uszczypnij go za bioderko , jesli praca jest przy komputerze to dotknij jego reki i powiedz mu z usmiechem ze nie tutaj miał kliknąc czy cos takiego nie wiem moze to durne ale zawsze moze sie sprawdzic tylko ze by on tego nie wzioł jako propozycji na sex no i tak jak pisał/a mike spedzaj z nim duzo czasu a nie bedzie trzeba zadnych sztuczek.No i kiedy dasz mu sygnał to on powinen sam tez cos ...

To wy kobiety nie mozecie domyslec sie takich rzeczy ;p podobno jestescie inteligentniejsze (bez urazy);-* to były podpowiedzi pisemne a teraz zapraszam na praktyki pokarze jak to sie robi w relu xd

vera cała w skowronkach->ja sie wypowiadam na forum a nie w jakiejś encyklopedii ;p na forum chodzi o to zeby sobie dawac porady a nie wytykac kto jest analfabeta czy coś, sorry nie czytam tego co pisze ale chyba nikogo to nie boli bo nie takie błedy sa na forum i jakoś nikomu to nie przeszkadza.Nie wiem może jesteś z rodziny Jana Miodka xD

Gość do boy
Nie przejmuj się verą ona co chwile czaska literówki i potem próbuje wyjść z tego cało z uśmiechem na twarzy nie zwracaj na nią uwagi to wścibska jędza

Gość Prażynka_87
rzuć tekst : czy twój ojciec jest cukiernikiem? kto stworzył takie ciacho jak ty heheh;)