Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lakijka

małe piersi

Polecane posty

Gość lakijka

dziewczyny, czy ktoras z was w wieku 21 lat nie miala piersi, a potem zaczela brac cos, co sprawilo ze urosly? nie chodzi mi o operacje plastyczna, na nia mnie nie stac. mam 21 lat i miseczka a jest na mnie o wiele za mala. jestem naprawde plaska jak deska ;( zyc mi sie juz przez to nie chce, wstydze sie ludzi, chodze w workowatych ciuchach ale to i tak nie maskuje mojej ułomności ;( mam 175 wzrostu, waze 40 kg, wiem ze to malo ale nie moge przytyc. mimo badan i wynikow, ze wszystko jest okej, nie moge w ogole przytyc nawet jak jem non stop. zadne fast foody nie pomagaja. czuje sie wybrakowana ;( help :(

Zacznijmy od tego, czy znasz swoje wymiary? Ciasno pod biustem na wydechu i luźno w biuście na wysokości sutków (ale bez nich)?

Gość jmhnbfvdc
mam tak samo tylko wzrost nizszy, 164cm. i tez nawet nie A :(

Gość jmhnbfvdc
przestancie z tymi wymiarami, siedzialam dlugo na lobbby biusciastych ale takim jak my to nic nie pomoze. jestesmy plaskie rozumiesz? to tak jakbys chciala dobrac biustonosz facetowi

Gość lakijka
nie znam. w ogole nie staje przed lustrem, bo widze, ze nic prawie nie odstaje. najwyzej na milimetry. 8letnie dziewczynki maja wieksze piersi niz ja ;(

Też myślałam, że jestem płaska, ale dzięki stanikowi teraz strasznie mi się moje piersi podobają. Jeżeli Ty nie skorzystasz, to może autorka chociaż się zmierzy i skorzysta.

Gość jmhnbfvdc
dokladnie tez tak mam, dzieciaki w podstawowce maja wieksze :/// zle mi, kazdy dorosleje, staje sie kobieta, a ja ciagle taka chuda i plaska, nic sie nie zmieniam a juz 23 mi stuknelo

To jeżeli chcesz, żeby chociaż w staniku lepiej wyglądały, zmierz się tak jak napisałam i napisz co Ci wyszło.

Gość ziajaa
tez mam małe :( zawsze nosze stanik z push-upem i dobrze to wyglada nawet... ale wstydze sie rozebrac przed chlopakiem... masakra ;/

Gość jmhnbfvdc
glaszczka ale tak sie nie da w naszym przypadku. mi np w miejscu sutkow (czyli najwyzszym) od klatki piersiowej odstaja na 4 cm. a na srodku klatki jestem taka plaska ze mozna sobie talerz polozyc

Gość lakijka
wymiary nic naprawde nie dadza. to sie widzi czy piersi sa czy nie. miesiac temu poszlam do sklepu z bielizna i sprzedawczyni wyslala mnie do dzialu dzieciecego. Nie chce miec dzieci.

Po femodenie trochę się powiększają, przynajmniej mi. Ale ja to biorę ze względów antykoncepcyjnych. Trochę głupio łykać hormony tylko po to by zmienić rozmiar biustonosza na numer większy.

Gość marynazwawki
40 kg przy 175cm?! dziwię się, że jeszcze żyjesz, a to, że nie masz cycków to chyba oczywiste przy takiej anoreksji ;//

Gość lakijka
Brałam tabletki anty. tonacy brzytwy sie chwyta ale nic nie daly. Nie jestem anorektyczka, jem duzo i czesto, niektorzy tak maja, ze sa za chudzi, a inni za grubi. Nie moja wina i naprawde to tez mi doskwiera. kazdego dnia licze kalorie i wybieram te produkty ktore maja ich najwiecej

ziajaa, zmierz się też, pomyśl sobie jak układają się Twoje piersi w tym push upie, są po prostu zgniecione i pewnie spychane pod pachy... jmhnbfvdc, siedziałaś na lobby, a mierzyłaś jakieś staniki? lakijka, uwierz, że mogą coś dać. Obwody staników nie zaczynają się od 70 i miski nie kończą się na D. "D" to nie sa duze piersi. To, że np 70A Ci odstaje, nie znaczy, że potrzebujesz dziecięcych staników. Jesteś szczupła, 40kg, więc podejrzewam, że potrzebujesz obwodu 60, a do miski AA przy takim obwodzie potrzeba 69cm. Chociaż spróbuj. Byłaś w bardzo złym sklepie, jeżeli pani Ci tak powiedziała. http://stanikowamapa.prv.pl/ Tu masz mapę sklepów, do których warto się wybrać.

Gość jgjhghj
kiedys mierzylam sie i wyszlo mi 60A, bylam w sklepie z mapki ktory jest najblizej mnie (katowice) ale przy takim obwodzie maja miski dopiero od C (wiadomo 60C to wg prawidlowej numeracji male piersi)

Gość lakijka
dzieki glaszczka. ale naprawde mi stanik nic nie da, bo nawet nie ma czego do miseczki wlozyc. to sie widzi, a ci co nie sa w takiej sytuacji nie moga sobie tego wyobrazic po prostu. dzieki w kazdym razie, pozdrawiam serdecznie i zycze zeby inni tak nie mieli

Gość lakijka
to kupie femoden, dzieki tez

Gość Wojtek bez p0rtek
marynazwawki krótko i na temat 200/100:)

60A jest w new looku, przynajmniej na balkonetce widziałam taki rozmiar z new looka, chociaż wątpię, żeby stanik stamtąd coś robił z biustem. Może Ewa Michalak (Effuniak)? Jej staniki potrafią zdziałać cuda, jak żadne inne. 60A będzie też tanio na allegro, wydać 20 zł na próbę to chyba nie będzie dużo?

Jeżeli tak do tego podchodzisz, to ok, ale to, że nie masz co włożyć do 70A, nie znaczy, że do innych też nie będziesz miała co włożyć. Do 70A potrzeba ok 82cm, a do 60AA 69cm, czyli będzie to dużo mniejsza miseczka.

"mam 175 wzrostu, waze 40 kg, wiem ze to malo ale nie moge przytyc. " a dużo jesz? może zacznij ćwiczyć aby nabrać masy mięśniowej

Gość on nigdy nie czyta
a zawsze sie mądrzy:o

Gość lakijka
Obliczyłam rozmiar, mam 68,69/73,74 czyli 60A wg kalkulatora. Mam stanik od starszej siostry w tym rozmiarze i szczerze mowiac nie ma roznicy zbytniej, gdy mam go na sobie. chyba, ze mam obcisla bardzo koszulke to cos tam widac. A do madrali co do mojej wagi, znam wiele dziewczyn chudych ktore maja rozmiary c i to nie po operacji. w piersiach wiele tkanki tluszczowej nie ma... pozdrawiam i dzieki Głaszczka.

Gość tararararara
ja mam tez 21 lat i na szcescie nazbieralam na operacje plastyczna. nic innego nie pomoze chyba ze znaczie przytyjesz, nie wiesz w cuda ze pomiga jakies tabletki