Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasieeeenka

czy jak nie bede karmic piersia to tez sflaczeja? pytanie, nie miejsce do ocen

Polecane posty

Gość kasieeeenka

pytam powaznie czy maja szanse wrocic do normy jak nie bedzie sie wogole karmic piersia albo na przyklad bardzo krotko np 1-3 miesiace ? nie chce tutaj oceniania ze nie bede karmic, jestem wyrodna, okropna, takim odpowiedziom dziekuje

jak będziesz karmić piersią to raczej nie będą później w takiej formie jak sprzed ciąży, ale to też zależy od genów.

Gość jaśmina123
Ja nie będziesz karmić wcale i od samego początku to są duże nadzieje:) Musisz tez pamietać, że w pierwszych kilku dobach po porodzie piersi rozciągają się najbardziej, więc najlepiej by było, gdybyś dostała od razu coś na zanik mleka.

ja karmiłam 11 miesięcy i ze swoich piersi jestem bardzo zadowolona! po ciąży i po karmieniu mam piersi większe niż przed ciążą. do tego nie są sflaczałe, tylko ładne i jędrne jak przed nią :) co dość dziwne jest bo skóra brzucha już tak dobrze nie wygląda :P :(

Gość mama...........
piersi zmieniają się podczas ciąży, a nie od karmienia !!! to czy będziesz karmić czy nie, nie ma znaczenia. Zmiany jakie zajda w ciaży w gruczole piersiowym pod wpływem hormonów decydują o tym jakie piersi będą:) Ja 1 dziecko karmiła 2, 5 roku i piersi mialalm extra, a po 2 cciąży karmiłam 5 msc i mam nalesniki, niestety :( ale zmiany na gorsze zauważyłam własnie podczas 2 ciąży :(

Gość nie od karmienia zależy
ja nie karmiłam a mi sflaczały, bo zbyt powiększyły się w ciazy. Tak działają hormony, przed ciązą miałam piękne

też mi się wydaje, że długość karmienia nie ma w ogóle znaczenia... przede wszystkim geny a po drugie sama widzisz najlepiej jak się zmieniły twoje piersi w czasie ciąży. moje urosły z b do d a teraz naleśniory :-( bleeee... koleżanki praktycznie w ogóle się nie powiększyły i po karmieniu wyglądają dokładnie tak samo jak przed ciążą!!!

Gość siedmiuzdrągiemzapociągiem
no dokładnie, karmienie nie ma z tym nic wspólnego, też nie karmiłam, bo nie mogłam, a mam zwisy niestety:o wkurwiają mnie klientki, które śmieją się z karmiących, że tu zacytuję: "przez karmienie bękarta/bachora mają zwisy do pasa jak krowy dojne" itd...gówno wiecie!

Gość tfjehehkk
jak ci cyce nie sflaczeją, to będziesz przez ciąże miała rozstępy itp. także daruj sobie babo rozmnażanie

no nietety taka kolej rzeczy... coś za coś... jedne walczą z kilogramami, inne z rozstępami a jeszcze inne ze zwisami :-( ale dzieciaki są... i póki sama siebie akceptujesz to jest ok :-)