Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

truskawwa

Pomocy! problem ze sprawami kobiecymi !

Polecane posty

Mam mały problem. W zeszłym miesiącu nie dostałam okresu. Powinnam go dostać jakieś 2 tygodnie temu. Jedynie z mojej waginy wydobywa się jasnobrązowa wydzielina, jak zazwyczaj przy końcówce miesiączki. Nie wiem czy powinnam zwrócić się z tym do lekarza.. Nie czuję przy tym żadnego bólu czy pieczenia

Gość czy wiesz że w niektórych
skoro niepokoi cię brak okresu, to idź do gina. Innej opcji nie ma. Ty bardziej, że jak sama twierdzisz takiej sytuacji jeszcze nie miałaś, więc powstała jakaś nieprawidłowość, którą może wyjaśnić wyłącznie lekarz

a czy uważacie że powinnam się z tym spieszyć? chciałam wyjechać na tydzień i nie wiem czy moge tą sprawę trochę odłożyć i pójść do lekarza po powrocie

Mysle że nie musisz się z tym spieszyć. Zreszta jak zarejestrujesz sie do gina na nfz to i tak będziesz musiała czekac więc chyba mozesz pojechać.

Gość kilcia
Jeżeli ciążę wykluczasz to zrób badanie prolaktyny.Może ona coś rozjaśni.Pozdrawiam

mialam dokladnie to samo! spoznial mi sie okres a przyszla brazowawo zolta wydzielina ktora potem zamienila sie w okres tylko nie w taki obfity jak co miesiac, raczej mniejszy. i bez bolu piersi, a bolaly PRZED KAZDYM okresem... i tez nie wiem co o tym myslec, czemu nagle takie cos dziwnego ''inny'' okres niz zwykle...

Gość provokejszyn j@k nic..........
ja raz tak mialm,pwioedzieli mi ze jezeli oporcz tego nie mialam zadnych niepokojacych obajwow np,zarotwy glowy, wymioty to nie ma co sie obawaic,ewentulanie jezeli to sie powtorzy to wtedy przyjsc. nastepnym razem mialam normalna miesiaczke.