Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarna Anielica

włączcie tvn24, o 13 zabierają krzyż

Polecane posty

Gość efegenia donovan
wiecie co w takich sytuacjach watyd mi e jestem Polka tez wierze w Boga ale żby zaraz tak się obnosić z tym i jakieś symbole dla prezydenta który przez to że umarł w katastrofie lotoniczej stał sie najlepszym prezydentem wszechczasów ba...nawet kurwa sam Chrobry mu do pięt ni sięga:o

uważam, że jedno jest w niej przegiete. Pada tekst ZIMNY LECH W NOWEJ PUSZCE. Faktycznie kształt poszki jest zmieniony i prace nad tym pewnie ruszyly na dlugo przed Smoleńskiem ale w sytuacji kiedy go w blaszanej trumnie przywieźli to tekst o puszce mogli by odpuścic. No ale wiadomo firma ma przynosic zyski i trzeba podkreślić zmiane opakowania z drugiej strony

Gość e-cinka
jestem katoliczka ..ale wstyd mi za tych ludzi co robia rozrube pod palacem....zgodzil sie kosciol i harcerze na pzreniesienie krzyza i powinno sie to uszanowac...po drugie skoro ma tam mieszkac Komorowski to tym bardziej ten krzyz tam nie powinien stac bo ten facet jest go nie godzien....chcieliby ludziska tam sie schodzic ?

O chyba Jarełe podbił bo tłum krzyczy Jarosław, Jarosław :classic_cool: Fioletko to jak bedzie z nami? 😘

No ale zyjemy w takim kraju w jakim żyjemy i bylo do przewidzenia, że te chasło wzbudzi zamet.

Gość a propos zimnego lecha
czy krwawa Mary w knajpach też zniknie?

Ja pierdole ile tam juz krzyzy naznosili - żenad :O Turystów pokazują jak stoja i nie kapuja o co kaman :O

ale trzeba powiedzieć też, że wstydem były protesty przed pochowaniem Kaczyńskiego na wawelu. Sama byłam przeciwniczką takiego rozwiązania, ale skoro zapadła już decyzja... to prostesty już i tak nic nie pomogą i tyle:P

Czyli co? Trzeba by teraz zakazać używania imion Lech i Maria, wszelki firmy i produkty używające tych nazw (np piwo Lech) powinny zmienić nazwy, z pałacu prezydenckiego by wypadało zrobić mauzoleum Lecha i Marii Kaczyńskich, a miejsce z krzyżem przed pałacem uczynić narodowym centrum żałobnym... Ci ludzie są chorzy!

Jarek Jarek .... po trupach do celu po trupach do celu :classic_cool:

Gość ale ciemnogród
:O

Od pracy może i wolny ale by była obowiązkowa obecność na obchodach zbrodni Radzieckiej na parze prezydenckiej potwierdzona pieczątką. No weź, no 😍

Gość będą się krzyżami napierdalać
zobaczcie kto broni tego krzyża;) mordy zapijaczone,ćwierćgłówki o tępym ryju:O szczerbate to kurwa i brudne jakieś:O

ja sie nie znam dlatego pytam. W jakim celu ten krzyz tam stoi bo nie znam takiej tradycji? Rok temu zginął mój, nasz kolega w wypadku drogowym. I jak te głupki zanieślismy krzyz w miejsce w którym zginął a to trzeba było zanieść pod miejsce jego pracy :O :classic_cool:

Gość po tamtej stronie stało ZOMO
:D O jesoo co to kurwa jest to przechodzi ludzie pojęcię spałować ich!!! Wielcy obrońcy a gdzie kurwa byli w 1989???? Teraz wyszli!

Bo ja ja od dłuższego czasu ubóstwiam ale widzisz jaka z niej znieczulica :( 🌻

O jesoo co to k**wa jest to przechodzi ludzie pojęcię spałować ich!!! Wielcy obrońcy a gdzie k**wa byli w 1989???? Teraz wyszli! :( jak to spalowac to nie komuna przeciez macie demokracie a swoja droga to fajnie sie was czyta bardziej agresywni jestescie niz ta garstka starych ludzi co pilnuja tego krzyza:D zgoda buduje :D:D yhym

podobno Jarek i PiS ma się rzucić krzyżem przed krzyż i nie pozowli im go przenieść:)

co kurwa ja chciałem demokracji ? ja jestem kurwa czerwony od chuja po głowe !