Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarna Anielica

włączcie tvn24, o 13 zabierają krzyż

Polecane posty

Gość rere rere
wy też jesteście żałośni skoro oceniacie wszystkich katolików przez pryzmat moherowych babci pod pałacem walczących o krzyż

Gość ciekawe czy pojawi się też
brat "poległego"?

Gość zmowa milczenia....
jakis dziadek w tv powiedział ,że krzyż powinien zostac bo to katolicki kraj- to niech se w kiblu postawi!!!! ja pierdzielę!

nie, ja absolutnie nie oceniam wszystkich katolików- sama nią jestem. Oceniam tylko tę bandę nawiedzonych, którzy będą tam "po swoim trupie" oddawać krzyż. A niby jakim prawem? Postawiono krzyż, a oni teraz nie pozwalają go zabrać, bo to ku czci "poległych" (kolejny absurd by the way).

tez cos gadali ze do czestochowy maja go przeniesc...no i po co??ludzie do tego krzyza beda pielgrzymowac??to chore mi sie wydaje.niby krzyz to krzyz ale kojarzy mi sie to z pielgrzymowaniem zeby poklon kaczynskiemu zlozyc,no taki niesmak mam....

Już jest po wyborach więc daje słowo, że gdybym był elektem to bym wyszedł sobie na dziedziniec rozpalił grilla, rozlozył lezak i popijał ZIMNEGO LECHA W NOWEJ PUSZCE z naciskiem na puszkę :P patrząc jak gawiedx pajacuje. Najlepszy kabareton nie da tyle śmiechu

To, że katolików jest najwięcej nie uprawnia, żeby miejsca neutralne religijnie (jakim powinien być plac przed pałacem) były "naznaczane" symbolami takiej czy innej wiary. W takim razie, jak już przytachali na Krakowskie Przedmieście kilka krzyży (wieczorem ma być tam "las krzyży"), to wieczorem niech je zabierają, i zaniosą: przed Sejm, Urząd Miasta, na Lotnisko, do lasu kabackiego, wszędzie niech sobie poustawiają, bo to kraj katolicki :O:O

Anielica ja to bym go pochował w muzeum PW bym mu zrobił kopczyk obok liberatora :D

Gość Shiny1919
Haha niech go do watykanu wywizą jako replikę.... Jestem wierząca a nawet głęboko wierząca ALE KUR.. Bez przesady robią z polski jakiś nawiedzony kraj który kawałek drewna traktuje jak świety.... krzyż mogą mieć w sercu....

Gość meszugene
ludzie jaki to krzyż przeciez to nawet nie jest poswiecone jeszcze ci ludzie są chorzy napierdalają sie krzyżami o dwa patyki :classic_cool:

to moze zaproponowałabym podzielenie śp. prezydenta trochę tu i trochę tam i wszyscy byliby zadowolenia:D no i po kawałku dla tych pod krzyżem jako relikwie:P

Czarna Anielica ---> chyba z ta mysla sie rozpadł podczas katastrofy Spadła kaczka koło drogi nie ma reki ani nogo :D

garstka oszolomow klocaca sie z innymi idotami o krzyz a caly kraj zyje tym wydarzeniem nie wazne ze wisla znowu zagraza wałom o tym nie powiedza no bo po co wazniejszy jest jakis tam krzyz.

jak przeczytałam o protestach PISowców na temat zimnego lecha to normalnie moje nowe ulubione piwo no widzisz jak latwo toba manipulowac :) jeszcze chwila i wlasne gowno zezresz bo to tez bedzie modne

z tym piwem to ich całkiem popierdoliło. To co może browar z kilkusetletnia tradycja ma nazwe zmienić? Kampania reklamowa powstała ponad rok temu. Jak maja sie w takie upały reklamowac? Wiadomo że piwo musi być zimne. Pojebane PISowce zawsze sie doszukuje drogiego albpo i nawet dziesiatego dna

oooooooooooo widzisz lecha kiedyś piłam-teraz do niego wracam i tyle rozumiem, że ty juz je jesz:P zaraz otworzę sobie zimnego lecha :)

Fioletko ale mohery sa dużo zdrowsze i bardziej zdeterminowane od kupców. Za 2-3 dni nie bedzie strazy miejskiej, policji i te stare kurwy z wypranymi umysłami na bank naznosza i nastawiaja krzyże