Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarna Anielica

włączcie tvn24, o 13 zabierają krzyż

Polecane posty

Gość vnm
i co teraz będą czekac az te debile ustąpią?...to czase tak sobie z miesiąc postoją.....tyle tam policji a nie umieją porządku z tymi nawiedzonymi kretynami zrobic

Gość ale ciemnogród
anielica- u mnie na zachodzie tez pada ( Breslau :P ) A w wawie jak widac piekna pogoda, w sam raz na obrone krzyza:O

Gość będą się krzyżami napierdalać
spróbuj fusiastą kawę czarną mocną i wciśnij do tego całą cytrynę niby to antykac ale mi przy migrenach pomagało;)

Gość ale ciemnogród
vnm-niestety, gdyby policja postapiła z nimi tak jak trzeba, to dopiero by było larum :O

Gość niktotr
na ból głowy godzina snu i przejdzie, gorzej z głupotą ludzką, na to nie ma lekarstwa 🖐️

Gość będą się krzyżami napierdalać
pochlali i teraz śpiewają:D:D:D:D:D

Gość ale ciemnogród
jakies litanie pewnie :O

Gość Widzę że wypuścili
wszystkich psychicznych z psychiatryków w całej Polski i zawieźli tam autokarami :D :D :D

Sztućcu mój kochany, przecież każdy wie, że "od zakrystii" jest całkim fajnie :P 😍 Może zaśpiewajmy wszyscy Barkę czy nie?? :classic_cool:

Gość ale ciemnogród
IDIOCI, tlum fanatyków wymusił decyzję :O co za kraj pojebany...

Gość Shiny1919
NA TVP INFO LUB TVN 24 JEST DOBRY KABARET POLECAM MOŻNA SIĘ POŚMIAĆ:))))) OŚMIESZENIE DLA POLSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE ZNOSZE MOCHERÓW TAK SAMO BYŁO PO ŚMIERCI PREZYDENTA.... WSZYSTKIE BABINKI KTÓRE BYŁY ZA PiSem MAŁO ZAWAŁU NIE DOSTAŁY .... MAMY POWTÓRKĘ.... Powinni zabrać ten krzyż W NOCY po kryjomu żeby nikt nie widział!!!!!!

Gość po mojej modlitwie do anioła
jest decyzja. szatan nam krzyża nie zabierze, módlmy się do krzyża przed pałacem, stawiajmy swieczki i zróbmy nocny dozór, żeby krzyża nam nie zabrali, amen

Gość Sarakota
Powie mi ktoś po co w ogóle przenoszą ten krzyż? I dlaczego jest tylu protestujących? A ze jakis krzyz bedzie przenoszony to dopiero teraz sie dowiedzialam i kurwa nie wiem po co tyle szumu wokol tego....

Gość vnm
o matko ci debile wygrali

Gość oskar-rakso
Jest mi wstyd za tych ludzi:O

Gość bo Pałac Prezydencki
to nie Kościół. Jasne więc, że tam krzyż stać nie powinien. Widać na TVN24 dlaczego, bo dewoty zaczną tam chodzić się modlić i robić pielgrzymki.

Gość senna****
tee moher do nieswieconego krzyza chcesz sie modlić ??:P toz to profanacja i swietokradztwo :classic_cool:

Fakt, że może i obie strony graja nieczystko, bo w jakiś tam głupi sposób jestem w stanie zrozumieć to, że niektórzy chcą, aby krzyż zniknął wtedy, gdy będzie tam pomnik. Niech będzie. Ale ludzie, żeby w XXI wieku walczyć w taki sposób? :O

Gość Sarakota
Dzieki za wyjasnienie... No pewnie ze krzyz nie powinien tam stac wiecznie, tym bardziej ze mamy juz nowego prezydenta... Ciekawe kto go tak bronil? Starsze panie? Dla mnie juz bylo przegiecie chowanie prezydenta i jego zony na Wawelu jakby nie wiadomo co dla tej Polski zrobili...