Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pauluś89

Agencja Ślubna

Polecane posty

Witam. Planujemy założyć z koleżanką agencje ślubną ;-) Wszystko fajnie, tylko mamy problem z nazwą, więc pomyślałyśmy, że nam pomożecie ;> Na imię mamy Paulina i Paula ;] Macie jakąś fajną nazwe co by przyciągnąć klienta ? :) Z innej beczki, skorzystalibyście z takiej agencji ? Czy wolicie sami wszystko zrobić ? Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc ;-)

Gość Pa-Pa może być?? hihijhi

Gość Kuzyn mojego męża
większosć zalatwia sama-koszty wesela i tak sa ogromne,predzej jak wyspecjalizujecie sie tylko w danej dziedzinie np wystrój sal

Sale to przygotowuje restauracja w której się wyprawia, więc bez sensu taka specjalizacja. A chcemy trafić do takiej grupy klientów, którzy nam to zlecą i nie zrobi im różnica paru tysięcy, a z nami mogą je zaoszczędzić, bo dzięki naszym znajomością możemy załatwić wszystko taniej, więc wychodzi na to samo ;-) a mają więcej czasu dla siebie i nie muszą się wszystkim stresować.

Jesteśmy po szkole hotelarsko-gastronomicznej. Na praktykach miałyśmy przygotowanie do ślubu sal, itd. Planujemy odbyć kurs - konsultant ślubny ;-)

Gość fajny pomysł z taką agencją
sama bym skorzystała kiedyś z jej usług:)Ale nistety nie mam pomysłu na nazwę:o

Paluś czy naprawdę wiecie na czym polega praca wedding planera? Jeśli macie być naprawdę profesjonalne to jeden kurs nie wystarczy. W tym trzeba siedzieć, mieć mnóstwo kontaktów, pomysłów, mnóstwo zaangażowania i miłości do tej pracy. Abstrahując już od tego, że jednym z wymagań jest kreatywność. Moja propozycja to PP - Perfect Planning.

Gość dajcie sobie spokój
Nawet nazwy nie potraficie wymyślić a chcecie brać się za organizację - wymyślanie i planowanie całej uroczystosci? Nosorry Winnetou, ale do tego nie wystarczy świadectwo ukończenia kursu:-D

Gość a moze tak jak
po angielsku nazywa sie czyli wedding planer nie wiem jak sie to pisze :D

Gość jestempokursie
Ja jestem po takim kursie. No to jest cholernie ciężka praca. Na skończyłam kurs w agencji ślubnej Perfect Moments w 2009 roku. Wtedy tylko oni szkolili, teraz tych kursów jest trochę więcej ale oni chyba i tak sa najlepszą firmą w kraju. Polecam chociaz ja zrezygnowałam z pracy w zawodzie bo czuję, że się nie nadaje jednak...

Gość koks 111111
Ja korzystam z Agencji czasami a jak jesteście dwie i będziecie brały tanio i głęboko to wypas w ogóle!!! Agencja towarzyska Pałka u Pałek!!!

Agent Ślubny - myślałam że to istnieje tylko w filmach typu romantyczna komedia. I wszystko psuje. ;)

Gość Krystyna Kruszewska
Praca może i nie najłatwiejsza, ale która praca jest łatwa z drugiej strony? :) Za to ta jest bardzo satysfakcjonująca i oplacalna :) wystarczy zrobić kurs, ja robiłam ten organizowany przez Gowork i bardzo sobie chwale. Uzyskałam po nim dyplom, który uprawniał mnie do wykonywania zawodu. Ten kurs to ogromna szansa na rozpoczęcie kariery :) pozdrawiam!