Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak można tak się ubierać?

leginsy noszone do zwykłej siegającej do pasa bluzki. jak można?!

Polecane posty

Gość A bo gosia to jest
zwykla lafirynda i sie ubiera jak dzifffka. Bo gwiazdy za granica chodza z doopa na wierzchu to juz mi wielki trend. Zalosne jestescie. Legginsy to legginsy w rajstopkach sobie polatajcie jak wam sie swiecenie doopa podoba

Gość gosia, daj swoją pupkę

Gość dum du rum
gosialicious torba na łeb i shut up!!

a ogólnie co do twojej osoby gosia coś tam, to na podstawie twoich wypowiedzi, uważam, że jesteś bezczelna i strasznie zarozumiała. I po prostu jak czytałam twoje kolejne twoje wpisy, to miałam ochotę zabrać głos... Oczywiście większość osób piszących na kafe jest zarozumiała i bezczelna ale ty jesteś WYJĄTKOWA :)

Gość mydelkoooooo faaaa
to trzeba nie mieć lustra w domu żeby tak wyjść na ulicę, w getrach obsciskujących tyłek to chodziło sie w wieku 5 lat, wiec dziewczyny/kobiety świecace odbijającym się tyłkiem w leginsach kojarzą mi sie z nieudolną próbą powrotu do dzieciństwa 🖐️

Gość gosiula cos tam
jest tak idealna ze musi zdobywać poparcie fotami w stopce i kto jest żałosny? baby w leginsach czy pustaki które koniecznie muszą sie dowartościować fotka na necie

Fakin szit - moze i w moich wypowiedziach jestem bezczelna, ale jak plachta na byka dziala na mnie wtykanie nosa w czyjes zycie, komentowanie go, komentowanie tego jak sie inni ubieraja.

Gość mydelkoooooo faaaa
i każdy może wyrazić swoje zdanie na ten temat, a skoro niektóre to tak boli to już ich problem 🖐️

Jezu kobieto! Ale to jest forum!!! I o to w tym chodzi - o wtykanie nosa w czyjeś życie!!! Czym się różni komentowanie czyjegoś zachowania od komentowania jego stroju? Sama się udzielasz na kafe i komentujesz zachowania innych! Czy wtykanie nosa w życie uczuciowe jest lepsze niż wtykanie nosa w czyjeś ubranie???? Jesteś tępa i na siłę próbujesz dorobić do swoich wypowiedzi jakąś ideologię.

Gość chcę pupkę gosi
ocenię, czy może nosic leginsy :classic_cool:

Gość dum du rum
gosialicious torba na łeb i shut up!!1

na co liczysz umieszczając swoje zdjęcia w stopce? Że przejdzie to bez echa? Czy raczej mile łechtają cię wszelkie komentarze na twój temat? Myślę, że raczej to drugie. Sama prowokujesz, żeby się wtrącać na przykład w twoje życie... Tak zaraz wyjdę z siebie bo mnie rozbrajasz swoją tępotą.

Gość chcę oglądać dupkę gosi

fakin szit dobrze gadasz !! a gosialicious widać, że zatkało, załosna jesteś dziewczyno

Gość chcę oglądać dupkę gosi
chcę oglądać dupkę gosi chcę oglądać dupkę gosi chcę oglądać dupkę gosi chcę oglądać dupkę gosi chcę oglądać dupkę gosi chcę oglądać dupkę gosi chcę oglądać dupkę gosi chcę oglądać dupkę gosi chcę oglądać dupkę gosi chcę oglądać dupkę gosi chcę oglądać dupkę gosi chcę oglądać dupkę gosi chcę oglądać dupkę gosi chcę oglądać dupkę gosi chcę oglądać dupkę gosi chcę oglądać dupkę gosi

O czym świadczy umieszczanie swoich zdjęć w internecie? hmmm polepszenie swojego ego? Czy to świadczy o tym, że dana osoba ma niskie mniemanie o sobie czy wręcz przeciwnie - bardzo wysokie? Osoby, które umieszczają swoje zdjęcia są pożywką dla innych. Czy świadczy to o głupocie? O chęci prowokowania? Po co? PO CO?

Gość Rysiek-z-klanuuu
najgorsze jak liginsy wżynaja się w cipke u takiej grubaśnej dziewuchy, to jest totalnie aseksualne

Gość oj gosia gosia
ty tepa strzało, pokaż zdjecia bez wygladzonego ryja, doczepionych rzes i wybielanych zebow w photoshopie, :classic_cool: 🖐️

Oczywiście opinię mam wyrobioną. ALe chętnie poczytałabym dlaczego ty umieściłaś swoje zdjęcia? Może dowiem się czegoś ciekawego?

legginsy to nie spodnie ludzie !!!!!!!!!! ;| nie nosi się ich do bluzek do pasa, wygląda to tandetnie i obrzydliwie. sama jestem szczupła, ale kształtna, ale w życiu bym siebie tak nie poniżyła zakładając legginsy do zwykłej bluzki ;| to tak jak wyjść z domu w rajstopach

Jesli twierdzisz, ze zamieszczajac tu swoje zdjecia ludzie chca sie dowartosciowac to wychodzac na ulice powinni wkladac maski?? Wstawilam bo tak mi sie podobalo. Lubie tez widziec jak wyglada wypowiadajaca sie osoba. Nie musisz zagladac w stopki innych uzytkownikow. Nikt Cie do tego nie zmusza bys ogladala nasze twarze. Ty sie smiejesz z tych osob, ktore wstawiaja zdjecia. Ci ktorzy wstawili zdjecia moga sie nasmiewac z tych, ktorzy ich nie wstawili. A jesli zdjecia innych sa pozywka dla niektorych uzytkownikow to jest mi przykro i wspolczuje glupoty.

Forum jest od tego, żeby wymieniać się swoimi opiniami anonimowo. Jeżeli chcesz, żeby cię ktoś widział, to rozmawiasz z nim na żywo. A poza tym nie rozumiem - lubisz widzieć z kim rozmawiasz więc czy nie wystarczyłoby jedno zdjęcie, z przodu, żeby każdy zobaczył jak wyglądasz i spokój? Naprawdę musisz się lansować na motorze? W pozie "modelki" :D Wiem, że już nie masz tych zdjęć ale miałaś. Pokazujesz innym jaka to jesteś cool siedząc na motorze? Jeżeli to nie jest dowartościowywanie się to zaprawdy nie wiem, czy ono jest........ :O

Gość te gisoa czy jak ci tammm
mas wielki i ulfoniasty nos :P

Maski na ulicach :D dobre - masz mentalność dziecka. Próbujesz strasznie jakoś mądrze z tego wyjść a ci nie wychodzi... :O

Napisalam Ci to w poprzednim poscie i powtorze : ja Ci nie kaze zagladac w stopki uzytkownikow i rozmyslac co ta osoba chciala przekazac wstawiajac takie i takie zdjecie. Nie podobaja Ci sie moje zdjecie to nie ogladaj ich. Widac Ty duzo madrzejsza nie jestes jesli smiejesz sie z tych, ktorzy wstawili swoje zdjecia.

Gość a tez mylse z eona sie mus jak
jakos dowartosciowac .......................POPROSTU ZAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zal i tyle

Śmieję się ze śmiesznych zdjęć - twoje się do takich zaliczają. Wiesz co - jak tylko będziesz się chciała wypowiedzieć w jakimkolwiek temacie to wspomnij sobie swoje słowa - żeby nie wtrącać się w życie innych ludzi, nie komentować, nie naśmiewać się i tak dalej ble ble ble :D powodzenia :D